Sivut

keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Kevätkevätkevät.

On tää kevät saanut jotenkin mystisesti mun blogittamisinnon katoamaan! :o Monesti olen aukaissut tämän, suunnitellut mitä kirjoittaisin mutta sitten tajuan aina, että en ole muistanut ottaa kuvia tai usb-johto on kadoksissa... Seliseli.Kuitenkin tuo kaikenmaailman katupölyn ja alkanut(?) siitepölykausi vetäisee mun pään aivan sekaisin! Lupaan tehdä tähän asiaan muutoksen! :D No okei, en ahdistele teitä ehkä ihan maailman turhimmilla jutuilla...hehs.

Anygays. Eksyin tänään Joensuuhun aamupäiväksi piipahtamaan. Kyseessä oli todellakin piipahtaminen, sillä kerkesin paikanpäällä olla parisen tuntia, joista toisen palelin ulkona näyteikkunaostoksia tehden ja odottaen kaveria saapuvaksi paikalle! Homma meni nimittäin niin että iskä vei aamulla (puoli seitsemän aikaan lähdettiin kotoa) auton huoltoon Joensuuhun, käytiin kahvilla Shellillä (siellä juna-aseman lähellä) ja oli muuten ihan taaaaaajuttoman hyvän makuista munkkia siel :P!

 Kävin irvistelemässä torin reunalla kameralle. Sitten totesin että patterit oli melkein lopussa. :(

Sitten iskä heitti mut keskustaan, jossa "nautin" aamun viileydestä ja piipahdin heti alkuun postissa heittämässä kaverille Veronica Varlowlle menevän kirjeen postiin. Jos te ette sivistymättömät otukset tiedä kuka tämä ihana nainen on, ottakaa selvää. Sen verran kerron teille että on Burleski-esiintyjä sekä yksi Emilie Autumin lavatytöistä, The Bloody Crumpets:sta! :) Kurrurr.

Mutta sitten niihin shoppauksiin. Kierreltiin puolisentoista tuntia Isoa Myytä ja Metropolia ympäri, en löytänyt muualta kivaa kuin H&M:stä! 8( Olen tr00-gootti, kylläh. Aina ja ikuisesti..

Löysin tuommoisen kivan laukun hemmetin isolla paljettirusetilla! Ajattelin että seuraavan kerran käydessäni ostan toisen samanlaisen ja tuunailen sen rusetin irti ja teen siitä Lady Gagamaisen hiuspannan. Kenties. Kuumaliimapyssy olisi ihan kiva väline siihen touhuun!

 Paljettiaaa ja rusettia, kurrur

Porno sukkanauha. Venyy jopa mun suhteellisen paksulle reidelle! >:D Harmi näitä oli siellä vain yksi kappale jäljellä!
Jos en oo sit vielä muistanu sanoa niin pitsi on mukavoo ja rusetit kans! ;)

Miks muuten koruja löytyy aina, muttei esim vaatteita? Nirsoko, minä? eheeeen.... *vihellystä*
 Sormusten herttuatar, eiku..

Lisäksi ONNEKSI muistin mun pienen sukkaongelman, ja muistin ostaa sukkia. Meidän perheessä mun lisäksi mustia sukkia käyttää mun iskä, ja arvaa katoaako mun sukat sen kaappiin? Kyllä.  Ostin nyt sitten tälläsiä... ihQn keväisiä. :D! Lisäksi ostin perus mustan topin, sen te varmaan osaatte kuvitella ilman että mun tarvitsee siitä kuvaa ottaa..
Ps. Ajattelin että kun lukijakuntani nousee 40 kymmeneen niin pidän pienen arvonnan lukijoiden kesken. :3 Joten kaikki nyt sit liittyy lukijaksi, ilmoitan lähemmin arvonnasta tarkemmin, miau!

4 kommenttia:

  1. Tuo laukku on ihan hirmuisen soma! ^^ Eipä ois uskonut, että on henkkamaukalta peräisin. Ja kivan keväinen kuva siusta :3

    VastaaPoista
  2. voi kiitos! :3
    Henkkamaukan lastenpuoli <3! Siel on aina kivoimmat jutut. Ärsyttää kun siellä on kaikki kivat, mm. kaikki jossa on glitteriä. :DD

    VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)