Sivut

sunnuntai 6. helmikuuta 2011

The Versatile Blogger

Hii! I Me Mine:n Jenni oli muistanut mua tälläisellä bloggaus-tunnustuksella, piristää kivasti tätä tuhinan ja yskimisen täyttämää viikonloppua. ^^
Tarkoituksena on kertoa 7 asiaa itsestään ja luovuttaa monipuolisen bloggaajan palkinto seitsemälle muulle blogille.


1. Olen aamukoomausta harrastava ihminen ja tavalliset toimet vievät minulta aamulla pitkään. Mun pitää herätä puoltoista tuntia ennen, että kerkeän syödä, meikata ja siistiä päässä olevat pitkät karvat (jota myös tukaksi kutsutaan) ja pukeutua. Joskus meinaa palaa hermot kun ei meinaa löytää jotain tiettyä vaatetta jota just silloin tarvitsisi..

2. En pidä kahvista. Se maistuu pahalle. :( Ja tiesittekö että kofeiini on myrkkyä? :D Tee ja kaakao sen sijaan.. <3 Yritin ihan oikeasti opetella juomaan kahvia mutta pilallehan se yritys meni. Ei siitä vaan pääse yli et se maistuu... kahville.

3. En osaa luistella.

4. Olin ala-asteella tavis. Ylä-asteen kahdeksannella luokalla hevari (pandakajaleiden kera) ja Tarja Turunen ja Nightwish oli kovin juttu silloin. Ysillä aloin olemaan lähempänä tämän hetkistä tyyliäni. Nypin myös 15 vuotiaana kulmani ensi kertaa. 16 tai 17 vuotiaana ne lähtivät kokonaan. lukion lopulla muistaakseni kasvatin omat kulmakarvat takaisin (tästä en ole ihan varma!) :D ja sain päähän pinttymän eleganttiudesta. x) Esteetikko täällä moi o/!


5.tein ensimmäiset meikkiostokseni 12 vuotiaana. Ostin Nivean laventelin värisen shimmer-huulipunan, anytimen vaaleansinisen luomivärin, kajaalin ja ripsivärin. Ne jäi käyttämättä koska mielestäni näytin typerälle (ai mikä ihon puhdistus ja meikkaus..? käytin saippuaa.) What the hell I was thinking.... Lopullinen kosmetiikkainnostus lähti joskus lukiossa. Opiskelijabudjetti rajoittaa aika paljon :/!

6. Hiukseni ovat olleet (suurimmaksi osaksi) mustat (ainakin) vuodesta 2006. Sitä ennen oli ihanat mahonginpunaiset, violetit (<3), otsiksessa on ollut pinkkiä ja violettia, ja tuossa vuosi sitten sain päähäni ajatuksen yrittää muuttaa letti asteittain kokonaan punaiseksi. Muuten hyvä, mut miks just kesällä..? Arvatkaa vaan haalistuiko se ihan sikanopeasti vaikka mulla oli kaikki sävyteshampoot. :D  Välillä haaveissa käy suklaanruskeat hiukset punertavalla häivähdyksellä, välillä shokkivioletit hiukset.7. Tykkään matkustelusta, ikävä kyllä tässäkin rajoituksena on tää ihanainen opiskelijabudjetti ja se että asun täällä perseessä. :D Yleensä teen sitten sellasia viikon/puolentoista pitkiä reissuja yleensä pääkaupunkiseudulle, joissa moikkaan kaikki ihanat. :) Seuraava reissu on suunniteltu loppukevääksi ja/tai kesäksi!

extra paljastus: minun silmäni karsastavat ja oikeasti käytän laseja lähes koko sen ajan minkä olen hereillä. ^__^

Tunnustukset menee:

Rain Diary
Lost In Dressland
OSTOLAKOSSA
Revolutionary Red
Vapautus
Gingerbread Coffin
The World Of Chaos

Olkaapa hyvät! ^__^

5 kommenttia:

 1. Täällä toinen aamu"virkku". Tarvitsen vähintään sen 1,5 tuntia, mieluiten 2h, jotta moottori lähtee aamulla rullaamaan :D Ja siihen kun yhdistetään se, että optimiaika herätä olisi vasta yhdeksältä, niin saadaan monia tuskaisia aamuja.

  Kiitos tunnustuksesta! <3

  VastaaPoista
 2. Foxie, ihanaa et on kanssakumppaneita tän aamuheräämisen kans! :D <3 Mullakin se aina venyy lähemmäs kahta tuntia, ei meinaa vaan toi moottori lähtee käyntiin.. Erityisesti sillon jos pitää herätä aikaisin.

  VastaaPoista
 3. Piu oot nii nätti<3 Ja kyllä teessä ja kaakaossakin on kofeiinia, ei niin paljoa, mutta ne on myös piristäviä.

  VastaaPoista
 4. oh my! your haircolor looks awesome!

  VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)