Sivut

sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

30 days of music

day 06 - a song that reminds of you of somewhere
 


Tää biisi mulla jäi mieleen mun entisestä poikaystävästä ja ko. kaupungista. Rokrok ja silleen.
 
day 07 - a song that reminds you of a certain event
 


Reflexionin levyjulkkarikeikka " Dead to the Past, Blind for tomorrow"-levyn tiimoilta kolmisen vuotta sitten. Mie oon se muija jonka "hihahahHAHAHA"-nauru kuuluu siinä alussa. Nolottaa, musta se oli jotenki hauska vitsi.. :D Jupe ja muut urpot, tulkaa takasi. Ikävä! Missasin vielä edellisen levyn keikat aina erinäisistä syistä.. nuu. Reflexionin musat muuten löytyy youtuben ihmeellisen maailman lisäksi Spotifysta, kaikki rokkia diggailevat sitten kuuntelemaan jos yhtään tykästyitte :) Reissu itessään oli mukava! Terkut mukanaolleille.. x)!
 
day 08 - a song that you know all the words to
 


Oikeastaan osaan kyllä varmaan kaikki Lady Gagan lyriikat ulkoa, mutta tätä biisiä mä laulan esimerkiksi kun laitan vessassa hiuksia.. :D Gaga is amazing and I'm a little monster. <3 Musavideo on ihan sairaaaaaaaaaan hieno. Ehkä paras ikinä. En oo osannu päättää vielä.
 
day 09 - a song that you can dance to
 


Aaah. Ihan bailausfiiilis tulee tästä Rakastan tota Porcelain Blackin bitch-asennetta tässä videolla.
 
day 10 - a song that makes you fall asleep 
 
 
day 11 - a song from your favorite band 
 


Korsetteja, viktoriaaninen aikakausi, sähköviulu, mielisairaalat, pitsit, korsetit, raitakuosi... Tarvitseeko lisää syitä rakastaa tätä ihanaa naista *_*!
Mun top 10 on heilunut muunmuassa myös Nightwish (se vanhojen hyvien aikojen Tarja-kausi..), Evanescence, Epica, Deathstars, Turmion kätilöt ja niin edelleen. Tää kappale nyt vaan tuli ekana mieleen.
 
day 12 - a song from a band you hate
 


Mä vihaan Bieberiä. Oikeesti. Tämä on vielä siitä ärsyttävä kappale että se jää päähän soimaan, eikä lähde pois. Pitäkää bieberinne, mä haluun mun tunkkini takas!
 
day 13 - a song that is a guilty pleasure 
 


Roosa, tiiän et viihaat mua ja hyvin todennäköisesti tuut haulikon kera mun oven taakse sanomaan et "nyt mä tapan sut, perkele!" nyt kun laitoin tänne mutta kun... Tää on.. kiva. *enkeli*
 
day 14 - a song that no one would expect you to love 
 


MIKAa kuunnellessa ei vaan yksinkertaisesti voi olla huonolla tuulella :')..
 
day 15 - a song that describes youEmilie Autumnia kuunnellessa tulee usein fiilis et joku ymmärtää, tai et kirjottas mun fiiliksistä. Tämäkin kappale on aivan ihana. Lukekaa sanat ja kuunnelkaa, niin ehkä tekin ymmärrätte. :)

1 kommentti:

  1. ANNNE! >:D Voi olla että ilmestyn sun oven taakse tosiaan joku päivä. xD Mut munkin mielestä MIKA on hyvä, tulee niin hyvä fiilis tosta biisistä. :)

    ps. sanavahvistuksena oli rambo..vähän hajosin :DD

    VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)