Sivut

torstai 27. lokakuuta 2011

Long time no see

Howdy!
En oo ehtinyt (tai jaksanut..) tänne nyt aikoihin kirjoitella. Viime viikko meni syyslomailessa, jolloin lähinnä keskityin nukkumiseen ja kavereiden näkemiseen. Oli kyllä tosi kiva käydä kotona rauhoittumassa ja imemässä uutta energiaa loppusyksyyn. Kerkesinpä käydä tekemässä  (merkonomin, oon viittä vaille valmistunut..) näyttöön yhden maistatuksen/leipäesittelyn. Esittelin Karppinen leipää semmoiset 9 tuntia, voin kertoo että oli muuten polvet jumissa, kun töistä pääsi. Puuuuh.. Puhumattakaan siitä kuinka urpo olo alkaa olemaan kun puhuu samasta leivästä samalla mainospuheella koko ajan. Lisäksi eräs vanha ukko tuli mulle selittämään että mun pitäis mennä yritys X:n myymään jotain tuotteita, saisin "paljon rahhoo siitä, henkilö Y ja Z on lempannu työnsäki sen takia!!11".. Kehtasi vielä tyrkyttää numeroa. Asiakaspalvelijana siinä kun on, piti olla kohtelias.... Myöhemmin heitin sen puhelinnumeron menemään, kun en edes asu nyt kotipaikkakunnallani. :D!
PS. muistuttakaa mua jatkossa että en ota isoa matkalaukullista mukaan tavaraa. Etenkin kun käytän niistä vain noin 8 vaatekappaletta (miksen muista että rakas äitini on vieläkin turhan innokas pesemään mun pyykkiä, vaikka ihan hyvin itse osaankin.. :D)

Kerkesin käydä ostelemassa syyslomalla pari uutta juttua talvea varten, niistä kuvaa myöhemmin. :) Lisäksi YRITIN etsiä kuumeisesti sisustuslaatikoita, mihin saisin mun meikit tungettua nätisti mutta missään ei ollut mieleisiä. Joensuun Carlsonilla oli  jotain Pariisi-aiheisia harmaita laatikoita, mutta ne ei miellyttänyt tarpeeksi silmää. Haluun kuitenki sellasia mun näköisiä... Jos on antaa hyviä opiskelijabudjettiin sopivia shoppailuvinkkejä, niin antaa paukkua! :D

Koulussa sen sijaan oon tehnyt kaikenlaista. Pistän tähän nyt kaikenlaisia kuvia mitä oon tehny ja lyhyttä kuvausta perään. Vähän harmittaa kun en oo ottanut parista päivämeikki-judduloista kuvaa, mut eiköhän niitäkin nähdä jatkossa!:)

 Anulle zombie-meikit. Tein tämän tänään Leenan kans. Oli muuten hauskaa väännellä tota maskia naamaan.. :D Siinä on nestemäistä lateksia, pumpulia ja meikkivärejä ja tekoverta. Toi roikkuva pallero esittää silmämunaa..

 Serenalle tein toiset kasvot toiselle puolen kasvoja. Valkoinen ja musta meikkipohja, rajausväriä, Grimasin luomivärejä..
 Tää oli harjotusmeikki burleski-aiheisiin maskeerauksen sm-kilpailuihin, haluisin kokeilla tälläistä yksinkertaisempaa lookkia. Piirtämässäni suunnitelmassa väri oli viety pidemmälle ja enemmän timantteja. :)Häiritsee hieman kun tosta kauneuspilkasta tuli suttuinen. En kuitenkaan voinut osallistua kilpailuun, kun rakas opiskelijabudjetti tuli hieman vastaa.Buuu!!

Kämppikselleni Arjalle tein koulussa tuollaisen syksyisen monisävyisen meikin, toka meikki oli kuvausessiota varten. Ois tietty voinu häivytellä vielä vähä lisää. Muuten sävyihin oon aika tyytyväinen! :) Tietty toi toisten silmien rajaaminen tuottaa hirveätä tuskaa kun niistä ei meinaa tärinäpäivinä saada millään samannäköisiä. Mun opettajan mukaan mun ote on kyllä kehittynyt. Reeniä horo, reeniä!! :D
Julia ja Emmi teki mun käden kauniiks viime tiistaina! Eikös?

Vähän palovammoja! Lateksia, meikkivärejä, pumpulia/vanulappuja ja tekoverta! >: DSerenalle goottimeikki. Inspiraationa toimi Misschievousin Fallen Angel-meikki :)

Ps. Jos joku täältä opistolta/Seinäjoki/Ilmajoki hoodeilta haluaa meikkiä naamaansa, niin ota yhteyttä :)!
Pps. Mä niin tarviin häivytyssiveltimen..

4 kommenttia:

  1. Aika hurjia meikkejä, susta ois ollu apua ku pähkäilin mitä pukua ja meikkiä kantaisin Halloween bileissä xD

    VastaaPoista
  2. :D joko sun halloween partyt meni? Multa voi toki apua aina pyytää, jos tulee joku meikkipulma vaikka mieleen. :)

    VastaaPoista
  3. Yhdet juu mutta toiset vielä edessä! XD Pääsisitkö muuten meidän juhliin tänne Poriin?

    VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)