Sivut

perjantai 13. huhtikuuta 2012

Share the love (confessions of Youtube addict) pt.1

Hellou! Ajattelin taas rikkoa tän mun blogihiljaisuuden, kun armas nuha päätti iskeä muhun jo toistamiseen tänä keväänä! Nyt kyllä jo onneksi pystyy tekemään muutakin kuin pärskimään ja olemaan tukkoinen! Juu, tunnollinen ihminen sairastaa lomallaan... Tai no, lomalla ja lomalla. Pääsiäisen jälkeen olisin kerennyt olemaan koulussa 2,5 päivää. Ei ihan inspannut maksaa VR:lle 14h tunnin junamatkoista yhteensä 70 euroa, joten jäin kotiin. Ensi viikolla ois luvassa näöntarkastus, ja saan vihdoin uudet kehykset! Nää vanhat on jo aika kärsineet..

 Ja nyt siihen asiaan. Olen viime aikoina havainnut olevani hyvin addiktoitunut Youtuben kauneus-aiheisiin videoihin. Oikeastaan, kun lähtee ajattelemaan että miten mä opin teininä meikkaamaan, niin netin ihmemaailma on ollut hyvin suuresa osassa! Otsikon mukaisesti kerron teille mun suosikki kauneusguruista satunnaisjärjestyksessä ja kerron miksi niistä tykkään! :) Maistiaisiksi laitan omia lempparivideoita heiltä, jotta tekin saatte sen saman käsityksen kuin mullakin! Lisää videoita tietysti löytää kun seikkailee sinne kanavalle katsomaan muutkin videot. :)

GossmakeupartistKoska Wayne on suurinpiirtein fiksuin ihminen ikinä ja on todella taitava meikkaaja! Oon oppinu ihan tajuttomasti käteviä asioita meikkaamisen saralta tältä ihmiseltä. Tykkään myös siitä miten videot ovat hyvin selkeitä, mennään suoraan siihen asiaan turhia jorisematta. Myös arvostelut ovat hyvin napakoita pakkauksia. Eli jos meikkivinkit ja komean miehen tuijottaminen kiinnostaa, tilatkaa ihmeessä hänen kanavansa. Pee äs, kuolattavan upeita Giveaway-asioita on herralla! Oon osallistunu joka kerta, vaikka mun arpaonni on ehkä surkein ikinä. Nimimerkillä, voitin sen ainoan kerran minkä oon voittanut, kahvia. Surprise buttsex, en juo kahvia. Ta-dah!

  AllthatGlitters21 


 Yhdysvalloissa asuvan Ellenin ylläpitämä kanava, missä hän kertoilee uusista "haalinnoistaan", sisustuksesta ja jakaa pieniä meikki- sekä hiusvinkkejä. :) Ei olla ihan saman tyylisiä mut GEES toi huoneen sisustus. Haluan. Mä jotenkin salaa ihailen tuollaista luonnollisempaa ja "hempeämpää" tyyliä.. Tästä videosta tuli taas mieleen että haluaisin paljon rahaa ja Stockmannille MACia shoppailemaan... Ehkäpä vuoden lopulla kun veropalautukset tulee ;)...

JulieG713Yhdysvalloissa asuva Julie tekee hänkin meikkivideoiden ohella erilaisia kynsikoristeluja, sekä haalintoja, sekä melkeimpä mun lempparivideoita, jotka pyörii nimellä "Fashion Friday". Viikoittain ilmestyvillä videoilla on päivän asuja, DIY-askarteluja asusteiden muodossa sekä vuodenaikojen trendit ovat hyvin esillä. :) Julie vaikuttaa rennolta ja mukavalta ihmiseltä, jota katsoo mielellään. Ja jos joku muuten eksyy siihen kenkäkokoelma videoon niin ... Gees, kuola vaan valuu! 8D

MissChievousItävallasta, alunperin Kanadasta, kotoisin oleva Julia tekee meikkitutoriaaleja, kynsikoristeluja, päivän asuja.. periaatteessa ihan kaikkea mitä voi kuvitella kauneuteen liittyväksi. Hän oli ensimmäisiä kauneusguruja joita aloin seuraamaan. :) Fan since then! Ja toi Julian meikkikokoelma, saanko? Jos mä oon kiltisti? *enkeli* Tykkään muuten Julian tyylistä hirveästi, ei oo semmoinen tavallinentylsäsekäharmaa, vaan ajaton mutta silti rock. Me likey!

Tässä olisi tää eka osa, kerron toiste enemmän :) Seuraako kukaan lukijoista youtubessa kauneusguruja, tai teettekö itse videoita? Kommentit on aina tervetulleita. <3


3 kommenttia:

 1. Tämä oli todella mukava postaus! :D Itse en ole seuraillut mitään kauneusguruja, mutta taidanpi aloittaa nyt, kiitoksia :D

  VastaaPoista
 2. ah, Julia on ihan paras kauneusguru ikinä! Julian kautta olen itsekin kunnolla innostunut meikkaamisesta ja kauneudesta. :)

  VastaaPoista
 3. Katzu, kiva että pidit! :D Eipä kestä, ja näitä postauksia on tulossa jatkossakin!

  Macidas, oon ihan samaa mieltä! Julia on yks mun lemppareista ikinä, ja oon varmaan häneltä tähän mennessä oppinut enemmän kun keltään muulta. Tykkään siitä että hän uskaltaa tehdä tuollaisia isoja ja näyttäviä meikkejä! :)

  VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)