Sivut

maanantai 7. lokakuuta 2013

No more black

Huhheijjaa, enää tämä ilta ja kolme työssäoppimispäivää edessä ja sitten syysloma! Olen odottanyt syyslomaa kuin kuuta nousevaa, sillä jo alkuvuodesta päätin että nyt tänä vuonna mä kyllä lähden kauneusmessuille (nykyinen I Love Me-messut)  vaikka toinen jalka kainalossa. Mun seuraneitikin vähän järkyttyi kun kuuli että mä en oo ikinä käynyt siellä, Hair&Beauty-messuilla kyllä kahdesti (joista jälkimmäinen, tämän vuoden puolella ollut, oli vähän pettymys..)
Postauksia ei oo nyt ihan hirveästi irronnut sillä oon viimeisen viikon, puolitoista(?) ollut enemmän tai vähemmän yövuorossa. Siinä kolmen pintaan kun pääsee kotiin raahautumaan ja treffailemaan nukkumasaa niin ei oo hirveesti postaus-intoa ollut. Ajattelin nyt kuitenkin raapustaa vähän teille mitä uudistusta mun rakkaaseen karvapehkoon mun päässä on tapahtunut. Kyllästyin nimittäin mustaan totaalisesti.

Ajatushan lähti siitä että saisin sen enemmän tai vähemmän  9 vuotta koko päässä olleen mustan pois. Kampaajalla käydessä olisivat suostuneet vain raidoittamalla vaalentamaan koko pään, ja mullahan on ollut ties minkälaista väriä kestoväri-violetista-kirkkaanpunaisiin raitoihin ja shokkiväriotsiksen väliltä kaikkea päässä. Mutta musta väri on pysynyt mukana kuvioissa ties kuinka kauan.  Ja mulla on vähän tällänen luonteen piirre että haluisin kaikkihetinyt, niin mikään raidoittamalla vaalennus ei nyt kävis, koska sit joutuisin jatkuvasti pelleilemään juurikasvun kanssa ja värjäämään ne raitojen tyvi-kasvunkin ihan itse. Anyways. Tehtiin kahdella värinpoistopurkilla (Garnierin joku todella tehokas sininen purkki, joku uusi, i liked it) ja tulos oli jotakuinkin tälläinen..


 Feat. meikitön naama, excuse my sexiness. Aika hyvin vaaleni. :) Aika epätasainen toi väri kuitenkin oli, mut eipä tuo haitannut kun syvempi tummanpunainen tuli päälle.. Ja Garnierin Olia 6.66 punainen laitettiin siihen päälle. Ja sitten tukka näytti tältä..

Eteisen rakkaat keltaisen kelmeätvalot. Ei ihan niin kirkas punainen kuin odotin, mutta aika nätti syvän punainen se oli viikon, puolitoista. Mukana oli Biozellin chilipepper-hoitosävyte, mutta se halus tuota jostain syystä mun tukkaan enemmänkin oranssia vivahdetta kuin punasta, lisättynä siihen että väri haalistui siltikin joka-ikisessä pesussa, päätin että ei ss.. tälle pehkolle on tehtävä jotain. Onneksi kaverini E pelasti mut Elume-koulutuksella ottamalla mut sinne hiusmalliksi.:)


Allekirjoittanut muikistelee. Jos zoomailette tarkemmin niin tuolta juuresta näette millaiseksi se oli kulahtanut, ja latva oli tumma. Murr! Luulen kuitenkin, jos siellä lukijoissa on käsittelemätöntä tukkaa niin se Garnierin Olia-väri saattaa pysyäkin ihan nättinä. Mun tukka vaan on niin nirso noiden erikoisten värien suhteen. :)


Kävin Elumen-koulutuksessa ja kulahtanut punainen vaihtui kauniiseen viininpunaiseen, joka taittaa violettiin. Ehkä paras hiusväri mikä mulla on ollut ja kestää kuin tauti. Kiitos vielä M:lle ja E:lle hiustenlaitoista, teitte hyvää jälkeä!

1 kommentti:

  1. Täällä toinen Elumen-fani. RR@all on mun suosikkini kaikista maailman punaisista. <3

    VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)