Sivut

keskiviikko 18. joulukuuta 2013

24 jouluista kysymystä

24 jouluista kysymystä- postauksia on jo jonkun verran näkyillyt blogeissa kiertämässä. Aattoon on enää alle viikko, ihmisiä on kaupat pullollaan pienessä paniikissa etsimässä joululahjoja.En itse jaksa tänä vuonna stressata joululahjoista sen suuremmin, mutta lahjoja olen ostanut jo jonkun verran.:) Olen vähän vihiä kuullut, että kaksi toivomaani asiaa saattaa hyvinkin olla tonttujen paketoiduissa paketeissa..
Aikaisemmin samaisen kysymystulva-postauksen ovat kirjoittaneet Myy, Johis, Jonna, Eiko ja Ilona


Ja suoraan asiaan :)


1. Parasta joulussa? Tunnelma, perhe, ruoka, rauhallisuus, jouluvalot, koristelu ja lahjat. :3 

2. Joulumusiikkisi? mun Spotify:n joululistalla soi muun muassa Raskasta Joulua-joululevy. Ville Tuomen Petteri Punakuono on ihan mahtava. :D Samoin Rajattoman joululevy on erittäin jees! 

3. Tykkäätkö katsella jouluelokuvia? Millaisia? Kyllä! Katsoin itseasiassa juuri viime viikonloppuna yhden jouluelokuvan neloselta. Tykkäsin. Aattona katson aina Lumiukon, oon katsonut sen pienestä pitäen. :)

4. Jouluherkkusi? Suklaa, lanttulaatikko, kinkku, karjalanpaisti ja karjalanpiirakat. Nam! 

5. Mitä ehdottomasti pitää olla jouluaterialla? Kinkkua, karjalanpaistia, karjalanpiirakoita, lanttu- ja porkkanalaatikkoa ja perunoita. 

6. Koska joulukoristeet pääsee kotiasi koristamaan? Jouluvalot olen laittanut parvekkeelle. Ja nekin yltää puoleenväliin, koska feilasin arvioinnin kanssa kuinka pitkälle nuo riittävät. :'D Kotikotona sitten laittelen joulujulisteita seinille, koristelen joulukuusen ja virittelen muut sisustuselementit, koska äitini mukaan minulla on eniten silmää sisustusasioihin. :D Viime viikonloppuna vaihdettiin porukalla uudet verhot keittiöön. Ostettiin Prismasta harmaa-valkoiset kappaverhot, vähän ompelin pari reunaa uudestaan ja TADAH, uudet buenot verhot! 

7. Joulu kotona vai jossain muualla? Ehdottomasti kotona. Joidenkin sukulaisten luona saatetaan käydä piipahtamassa kahvilla, mutta noin muuten syrjäydytään rauhassa. :D

8. Itse tehdyt lahjat vai kaupasta ostetut vai molempia? Jos osaisin neuloa, niin tekisin varmaan villasukkia kaikille. Mutta koska en osaa, niin tyydyn kaupasta ostettuihin. Mieluiten ostan moniosaisia lahjoja jotka ovat saajansa näköisiä. :)

9. Laitatko ulkovaloja pimeyttä valaisemaan? Partsilta löytyy yhdet.  

10. Joulu oman perheen kanssa vai isommalla porukalla? Oman perheen kanssa. :)

11. Onko sinulla joku joululahjatoive? Toivoin kovasti Bauhausin työkalupakkia meikkipakiksi! Tonttu saattoi hyvinkin kuulla toiveeni ja välittää sen joulupukille. ;P 

12. Paras saamasi joululahja? En osaa sanoa parasta, mutta tykkään saada lahjakortteja. :D Setäni hankki mulle aikaisemmin Suomalaisen lahjakortteja. And I kinda liked them!13. Kamalin saamasi joululahja? En muista saaneeni mitään kamal--... eikun itseasiassa joo. Kerran harmistuin, kun olin ostanut mielestäni hienon moniosaisen lahjan eräälle ihmiselle, mutta hänen lahjastaan (kirahvi-kuosinen lasten(?) tyyny) että ei nyt ehkä oltu mietitty loppuun asti. o_o

14. Kuvaile unelmien joulusi?  Lahjaostokset sujuisi ilman viime hetken paniikkia, kaikki saisi mitä haluais. Aatto menisi rauhallisissa tunnelmissa, Ruoka hyvää, lepo bueno, aika ei kävisi pitkäksi kun odottaa aaltoiltaa (:D) ja ei tulisi tyhmiä kinasteluja.:)

15. Mikä on ärsyttävin joululaulu? Ehkä se tiernapoikien biisi. :D

16. Oletko tehnyt jo jouluvalmisteluja tälle vuodelle? Mitä? Olen ostanut suurimman osan lahjoista, miettinyt ruoka-asiat valmiiksi, leipomistalkoot oli ja meni viime-viikonloppuna. Koristelut ja paketoinnit hoituu tulevana viikonloppuna.. tai paniikissa ennen h-hetkeä. :D

17. Paras joulujuoma? Glögi! Holittomana, tietenkin.

18. Oikea kuusi, tekokuusi vai ei kuusta ollenkaan? Oikea! muoviset on aina vähän... muovisen näköisiä.

19. Käykö teillä joulupukki? Ei enää. :')

20. Paras joulumuisto lapsuudestasi? Ne joulut kun tuli sukulaisia piipahtamaan, tai kun jo edesmennyt mummini oli meillä aaton. <3 :="" eteisess="" font="" hengailtiin.="" ja="" koristeltu="" kuusi="" miten="" muistan="" mummolan="" my="" nbsp="" oli="" ruokailtiin="" s="" saunottiin="" tuvassa.="" yhdess="">

21. Laittaudutko aattona hienoksi vai hölläiletkö koko päivän yöpuvussa? Minä ainakin laittaudun, vaikka meinaa aina nykyisin tulla kiire kun saunan jälkeen pitäs mukamas tukkakin ehtiä meikin lisäksi laittaa alle puolessa tunnissa. :D

22. Peruna, -porkkana, -bataatti vai lanttulaatikko? Lanttu ja porkkana. Koska oon rebel, valitsen kaksi! Bataattilaatikkoa en olekkaan koskaan maistanut. 

23. Paras joulusuklaa? Fazerin iso sininen, ja Pandan konvehdit. 

24. Joulutortut vai piparit? Hakaristitortut! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)