Sivut

perjantai 9. joulukuuta 2016

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri, luukku 9.: Lahjavinkkejä läheisilleHeippa pitkästä aikaa! 

Palaan blogosfäärin lauteille joulukalenterin merkeissä jälleen. Pian taakse jäävä vuosi on ollut yhtä hullunmyllyä ainakin minulle, tässä on ollut valmistumiset pitkä-aikaiseen unelma ammattiini ja parisuhdetilanteen muuttumista positiiviseen suuntaan ja muutama mökömökö kuukausi välissä, jolloin en kokenut olevani parhaimmillani antamaan teille mitään luettavaa. Nyt kuitenkin haluan  jakaa teille mun ja Sinin jakaman joulukalenteriluukun, en itseasiassa yhtään tiedä mitä hän aikoo julkaista. Mietin pitkään mitä teille paljastaisin tässä luukussa, ja viimein sen keksin.

Oon nimittäin ihan suhteellisen hyvä neuvomaan toisten lahjonnassa. Enkä nyt tarkoita sitä rahallista mielipiteen tai faktan muuttamista toiseksi, vaan oikeiden lahjojen keksintää ja organisoimista!

Mennään tämä lista silleen parin vinkin muodossa ensin, sitten saatte ne itse lahjavinkki-asiat. Okei? Okei.

1. Ole korva tarkkana pari viimeistä kuukautta ennen joulua läheistesi ympärillä. Me suomalaiset ollaan yleensä hirveen hyviä puhisemaan yksikseen (tai miksei julkisestikin) siitä mikä asia on pielessä tai mitä vois fiksata parempaan kuntoon. Itse olen yleensä tätä kautta keksinyt osuvimmat lahjat. Ota kuitenkin huomioon vastaanottajan huumorintaju, kaikki ei tykkää humoristisista kahvimukilahjoista.
2. Tee lista ja budjetti ja pysy niissä. Jos pystyt tutkailemaan lahjatarjontaa vaikka verkkokaupassa ennen kivijalkaliikkeeseen syöksymistä kamalassa paniikissa, olet ehdottomasti voittaja.Tai ehkä vielä enemmän, jos oot ostanut jo tässä vaiheessa kaiken netistä ja myhäillyt tyytyväisenä kun muut juoksee paniikissa ympyrää jouluostoksilla.
3.Koita saada lahjasta lahjansaajan näköinen. Esimerkiksi minun isäni ja äitini ovat molemmat vuorotyössä,äitini arvostaa pehmeitä asioita ja rentoutumista pitkien työpäivien jälkeen ja isäni tykkää katsoa erilaisia tv-sarjoja ja ohjelmia iltaisin töiden jälkeen, joten oletettavasti hankin äidilleni jotain pehmoista (esimerkiksi pörröinen kylpytakki, lämpimät pörrösukat ja hyvää jalkavoidetta sillä äitini joutuu työssään olemaan jaloillaan hyvin paljon) sekä isälle jonkun polttavimman sarjan dvd-kauden tai muuta vastaavaa. Poikaystäväni on taas suoraan ilmaissut tarpeensa uudelle läppärilaukulle joten eiköhän tämä ollut tällä selvä. :D


Kokosin teille tälläisen kuvakollaasin muutamista esimerkeistä, millä voi ilahduttaa! Uusi läppärilaukku ois kuulema kova toive pukille tänä vuonna tuon kakslahkeisen mielestä. Lisäksi, huivit ja muut talviasusteet toimii aina, varsinkin kun täällä pohjolan perukoilla on välillä liiankin kylmä.

Kelle tahansa elämäsi naiselle uusi tuoksu on hyvä lahja, kunhan tietää millaisista tuoksuista hän pitää. Itse haluaisin juurikin kuvassa olevan Versacen Bright Crystal Absolun, sillä kulutin edellisen loppuun jo monta kuukautta sitten... Snif!

 Meikkiholistina paletit lämmittää mieltä, ja oikeastaan UD:n Naked (jota muuten saa Sokoksen verkkokaupastakin, vink vink) toimii ihan kaikille iästä, ihonväristä ja tyylistä riippumatta.
Naked-paletteja löytyy myös tämän samettikantisen kaunokaisen lisäksi Naked2 joka on hieman viileä sävyisempi, Naked3 ruusukulla sävyistä haaveileville ja Naked Smoky smokymeikin rakastajille. Ajaton klassikko, ainakin se eka Naked-paletti, if you ask me.

Kylpytakki ja muut pehmoisat oloilu- ja yöasut toimii, koska hei, kuka ei haluaisi vain olla ja loikoilla joulun? Kysynpähän vaan... ;)

  Hemtexillä on myynnissä tuollaisia ihania vilttejä, jotka on maailman pehmeimiä ja joihin on ihana käärityä pakkaspäivinä juomaan kuumaa kaakaota, Näistä kuulin jo viime vuonna, että nää on kovin juttu ikinä ainakin Hemtexin myyjän mukaan, Itse ostin samantyylisen vuosi sitten ja se on aiheuttanut vieläkin ihastusta pehmeydellään. :D

 Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, erilaiset viihdepuolen jutut, eli tässä tapauksessa DVD:t tai Netflix-jäsenyydet toimii kans. Oman isäni tiedän vierastavan vielä hieman netistä juttujen katsomista joten todennäköisesti joulupukki ymmärtää tuoda oikeita dvd-levyasioita.

Siinä olisi minun joululahjavinkit tälle vuodelle. Oletko sinä lukijani jo hankkinut kaikki joululahjat? Mitä omalta toivelistaltasi löytyy?

Joulukalenterissa mukana tänä vuonna
2.Luukku Henna V & High & Light
7. Luukku  Luukku Anu-Maria & Elinaeveliina 8. Luukku Kultainen Kynsilakka & Blinger Shimmer
9. Luukku  The Queen of Glitter & meitsi ;) 10. Luukku The Diary of a Shopaholic &  Neiti Minttukihara
12. Luukku Dioriina & Charming Nails
13. Luukku Kissis Wasting Lifestyle
14.Luukku  RiaG Beauty Blog
16.  DIXI Polish This!
19. Luukku Laurantaina
20. Luukku The Domino Effect
21. Luukku Better Nail Day
22. Luukku Keyword: Love /
23. Luukku  Elämää Smykkinä
24.  Yhteinen luukku 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)