Sivut

torstai 3. syyskuuta 2009

Form of insanity

Hei beibet!
Aloitimpa oman blogini tännekkin! Aikaisemmin olen tullut ainakin muutamalle ihmiselle tutummaksi livejournalin blogini kautta, mutta se ...vähän...kuoli pystyyn. :D
Koitan kirjoittaa tänne kuulumisiani ainakin viikoittain, jos mahdollista, niin päivittäin.
Juttua on odotettavissa ainakin materian ihanasta maailmasta, omista mietteistä kuulumisista, elämästä ihan ylipäänsä ja ties mistä.

..Pitäisi vielä opetella käyttämään tätä! Ehkä mä vielä joskus opin.
Toivokaamme parasta.

Olin muuten kuskina tänään! Ajeltiin kaverini Tanjan kanssa nelisen tuntia. Ekana mielessä oli että jos pysyttäisiin ihan omalla kotikylällä, mutta tehtiin extempore-reissu lähikaupunkiin (onko se edes kaupunki? tietääkseni..) Nurmekseen tuonne about 40 km päähän. Oli hauskaa! Ajokorttini tosiaan sain tuossa kolmisen viikkoa sitten. Menee vielä vähän treenailessa muutamia juttuja, esimerkiksi en ole hyvä peruuttamaan parkkiin autoa! Varsinkin toi meidän perheen auto on farmari-mallinen mersu, semmoinen pitkä, tiedättehän. Ja takalasista ei usein näe yhtikäs mitään kun siihen kertyy kaikenmaailman shaiba!
Tuos kuudelta tulin kotiin ja ovella olikin odottamassa koira kera kauhean pissihädän. x)

Mutta hei, nyt salkkareiden aika. Palaillaan!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)