Sivut

sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Hei kultapienet.

Totesin tuossa juuri äsken pukeutuessani (hups, venähti nukkuminen taas) että mulla on ihan kamala pula vaatteista. Kauheat kriisit iskee päälle kun alkaa katsomaan aamulla vaatekaappiin ja miettimään mitä pukisi päälle! Kaikki vaatteet on joko epäkäytännöllisiä arjessa(kuten esim. korsetit, ellei sitten ole tottunut käyttämään niitä) tai sitten yksinkertaisesti tylsiä/liikaapuettuja/ideat loppuu kesken.

Ensinnäkin. Alusvaatteita on aivan liian vähän.
Toiseksi, mulla on kamala pula ala-osista. Ja paidatkin alkaa olemaan niin semmosia että tulee käytettyä miljoona kertaa samaa paitaa.
Sais muutaman toimivan jutun niin lähtis taas ideoita hyrräämään päässä.
Kolmanneksi....että asun täällä korvessa, ja lähin kaupunki on 80 km päässä, tunnetaan myös nimellä Joensuu. Se tuo aika suuren ongelman, kun ei viitsisi/ole rahaa koko ajan ravata siellä.
Ja neljänneksi, muttei viimeisimmäksi, olen pyöreä kooltani. Paitoja on suhteellisen helppo löytää mut housujen etsiminen, kiitos lanteitteni, on vaikea löytää.

Ja asusteitakaan kun ei ole ikinä tarpeeksi..! Ideoitahan olisi vaikka mihin asukokonaisuuksiin mutta tää materian puute estää :E goottia, rokkia, tavista ja glam-meininkejä sekaisin. Ja huutonetissäkään on suht harvoin mtn sellaisia kuteita mitkä sopisi päälle ja eivät maksaisi omaisuuksia :(
(Olisi ihan kivaa olla s/m kokoinen.)

Yleensä harrastan nettikaupoista tilaamista, mutta sekin on välillä suhteellisen rasittavaa, koska sitä vaatetta ei voi sovittaa ensin ja sitten vasta ostaa. Sitten, jos se nettikaupasta ostettu vaate ei ole sopiva niin alkaa mailirumba kyseisen kaupan pitäjän kanssa, sitten pitää kuteet palauttaa ja kaikki menee vaikeaksi. >< Otetaan nyt esimerkiksi Morticia. Kyseisen verkkokauppa on suhteellisen mielenkiintoinen, joskus tuotteita saa odottaa kuukausitolkulla eikä ilmoiteta onko tuotteita varastossa, mutta sit ihan fyysinen kauppa on tosi kiva käydä! Ja Helsinkihän ei tietenkään ole täältä semmoisen päälle 500km päässä...

Onneks ens torstaina pääsee ostoksilleeeee.
Ja ens kuussa Helsinkiin! 8D


Ps. Ainiin. Kengätilannekkin on huono :(


ANGST.

2 kommenttia:

  1. Suosittelen selailemaan huutonettiä vaatepulan uhatessa, sieltä löytää usein kivoja ja erilaisia kolttuja ^^ Ja halvalla tottakai. Huutiksessa on vaan tosiaan tuo huono puoli minkä mainitsitkin, eli aina ei löydä sitä mitä etsii. Huutonetistä ettimiseen kun menee usein tosi paljon aikaa, ja pitää tietää hakusanoja joilla noita tarvitsemiaan juttuja etsii. Missä päin pohjois-karjalaa asustelet?

    VastaaPoista
  2. Insanity, kiitos vinkistä! :) Huutista aika paljon selailenkin viikoittain, mutta suht harvoin löydän mitään pakkosaada-tuotetta sieltä! Asun Joensuun lähellä(lähin kaupunki)!

    VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)