Sivut

tiistai 1. joulukuuta 2009

Carry her bag, please!

Huh! Olipa mielenkiintoisa äsken tuoda paketti Siwan matkahuoltopisteestä kotiin.. Antakaas kun kerron.

Olin tänään kaverini kanssa tuttuun tapaamme (:--D) kruisailemassa pitkin kotipaikkakuntamme maita ja mantuja. Vietimme kivaa aikaa siinä pari kolme tuntia, ja puolen päivän kieppeillä näin matkahuollon rekan menenvän keskustassa. Jo heti silloin mulla iski NIIIN sellainen fiilis että "tuolla se mun paketti menee!".. Siin vaihees tietenkään mun puhelimeen ei ollut tullut ilmoitusta että paketti ois saapunut.
Mutta! Heti kun olin tullut takaisin kotiin niin eiköhän kännykkä piippaile sillä samalla sekunnilla kun kaveri on kaasuttanut tiehensä.
Niin mun tuuria!

"Fiksuna" tyttönä tietysti luulin että se paketti on varmaan semmonen samanlainen kassi-mallinen, mitä aikaisemminkin, että sen sais helposti kannettua/vietyä pyörällä kotiin muuten ilman sen kauheempia ongelmia.

Eijei, ei tietenkään : D!

Mun ilme oli suhteellisen järkytttynyt kun näin sen paketin koon, about mun keskivartalon kokoinen.. Tuli sitten pari hetkeä säädettyä pyörän ja sen helvetin ison paketin kanssa. Päädyin kuitenkin siihen tulokseen, että kävelisin käsilaukkuineni (+3kg toisessa käsivarressa, oishan ne hiuslakat tietysti voinu kotiin jättää, mut mähän oon liian neiti tehdäkseni niin) sekä pakettieni (heittäsin et ehkä 1.5-2kg) kanssa kotiin.
Voin kertoa teille lukijat, että minua VITUTTI! Kuvitelkaa oikeen semmonen "ihanan" harmaa sadekeli, vettä tulee ihQsti tihuuttamalla.. Olin varmaan todella kaunis näky, otan osaa vastaantulijat. :)

Paketin sisältö !


Ihanasti raiskasin kuvan  kameran salamalla. :---)

parempaa kuvaa tulee kunhan saan nuo ripstettua, tulee viel varmaan tänään (tai sitten huomenna..).


PPs. Hei lukijat! Kaipailisin kovasti aihepiiriä tai aiheita mistä haluisitte lukea! Rusut ja risut on myös on tulleita (kunhan ne on asiallisia)! :)

3 kommenttia:

 1. Ihanasti on klöntässä kaikki nuo sisustus ihanuudet ^^ <3 Mie haluaisin lukee siun blogista ihan semmosen postauksen jossa esittelisit siun jo olemassa olevia vaatteita/muuta stuffia :P Materia postauksia on aina kiva lukea ^^

  VastaaPoista
 2. Toi kuulostaa ihan sellaselta ihanalta sattumalta, mikä mullekin mun tuurilla ihan hyvin saattais tapahtua :D

  Joo miekin haluisin nähdä vaatteitas ja muuta ihanaa härpäkettä <3

  VastaaPoista
 3. Grotesca, Joo.. xD aukasin ne noin ja länttäsin ne tuohon. Sain ne jo ripustettua, ovat sillein vähä edustavammat ;)..

  Ani, Niimpä.. Tää on taas niin tätä!

  Stuffi esittely siis tulossa lähiaikoina...

  VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)