Sivut

sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Kurrurr murrpur?

Hmm. Ajattelin tulla blogittamaan sillä aikaa kun tuo murunen tuolla nukkuu aamukoomaansa pois. Itse asiassa muakin koomattaa suht paljon, en oo tottunu vaan kaheksan tunnin yöuniin. :D Haha.
Lämmittelen uunia täs samal, itsenäisyyspäivän kunniaksi äidin neuvomana teen karjalanpaistia,omnom!

Perjantai oli aika jännä päivä.. Olin Joensuussa joululahjaostoksilla ja hain/tulin murusta vastaan(Hittolainen mä ihan oikeasti rakastan tuota, purr^^<3).. Sain kulutettua ihan silmänräpäyksessä liikaa rahaa, hups.. Sain ostettua lahjat about kolmelle kaverille, pitäs viel tuolle miehekkeelle, vanhemmille ja veljelle keksiä jotain. Ja ehkä viel täydennystä noihin lahjoihin! Oh my. Ens viikolla iskän kans suunniteltiin joulukorttirumbaa, "ihanaa". :D

Mun shopppailut on täl viikol ollu tylsiä.Mukaani on lähteny hiusväri, parit hiuspinnit (OTSISKRIISI, kasvatanks pois vai annanko olla+kaamee juurikasvu) ja kolme kynsilakkaa; violetti, hopeaglitter ja beigellä maustettu pinkki.
Onko muuten muilla sitä ongelmaa, ku juurikasvua tulee ni tukasta tulee villiintyny pehko? Mun tukka ei pysy juurikasvun kans ojennuksessa, vaik laittas hiuslakkaa kilon. Tai ainakin musta tuntuu siltä!

Olipas tää tämmöne koomamerkintä. Kuvien kans en jaksa tapella nyt, latasin ne äsken koneelle ja totesin et saatana sumeitahan niistä tuli, vidd.

Palaillaan bebet!<3

2 kommenttia:

  1. Namnamnam karjalanpaistia, mulle kans^^ Mulla oli muuten myös kauhea otsiskriisi, yritin tässä viikon zoomailla naamaani ja muistella, näytinkö paremmalta etuhiusten kanssa. No, päädyin kuitenkin leikkaamaan sitten. Niin se aina menee: leikkaan, päätän kasvattaa, kyllätyn ja leikkaan, kasvatan, leikkaan... Noidankehä!

    VastaaPoista
  2. tuulikello, mulla on kans ihan sama! :D Sulle vois muuten kans semmonen jonkinlainen sivuotsis sopia, sen verran pitkän et sen vois sit tarvittaessa vetää sivuun :) Muuten myös jakauksen paikan muuttaminen muuttaa tukan ilmettä, huomasin ite kun tos viime syksynä muutin sen vinosti meneväksi.. saattaa kyl tosin vaihdella päivittäin! :D

    AAaaa Mul on kauhee juurikasvukriisi. Pitää pyytää äiskää värjäilemään (sillä itse saisin lähinnä läikikkään kylppärin aikaiseksi) xD!

    VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)