Sivut

perjantai 19. helmikuuta 2010

Fail things?

Hei mussukat! Palasin taas bloggerin ihanaan maailmaan (toivottavasti) entistä aktiivisempana pienen hiljaiselon jälkeen! Oli äsken jo pienin taistelu itseni kanssa jaksanko juuri tänä iltana tulla kirjoittelemaan muttaa..Ihan teidän iloksenne tai vihaksenne. Tänään tosiaan loppui mun työharjoittelu, joten jatkossa on luvassa päivittäin jotain kivaa pientä. Toiveita saa edelleen pistää, ihan mitä tahansa! :D
Ainiin, olin sen verran pro näytössäni, että sain kokonais-arvosanaksi 2 (asteikko 1-3, kolmosta sai vain yksi pitkään alalla ollut meidän ryhmästä)! Yei! :)

Muttah. Ajattelin tällä kertaa purkaa teille agressioitani sydäntäni siitä, miten minua ärsyttää ihmisten tyyleissä muutamat asiat. Seuraavat asiat ovat totaalisen satunnaisessa järjestyksessä, niiden ei ole tarkoitus loukata ketään ja  ne ei ole kohdattu ketään henkilöä kohtaan. Joten, arvoisat lukijat ja muut hiippailijat sekä stalkkerit, elkää nyt vedelkö sitä jättimäistä vesimelonia hengityselimiinne. :) kiitos.
Ainiin, vielä mainintana tähän, en miekään osaa kaikkea, en ole jumala jotensiiis. :D Noh. Elkää kuitenkaan tukehduttako itsenne niihin herneisiin tai vesimeloniin.

Luku 1. Lävistykset.
Onko niitä koruja nyt ensinnäkin tungettava niin kamalan paljon naamariin? Mulla ymmärrys menee naamalävistyksissä  noin kahdeksassa, jos korvia ei lasketa mukaan. Toinen juttu on se, jos ne kaikki hemmetin kahdeksan lävistystyskorua on kaikki AIVAN kamalan monta eri väriä, ja tungettu (mitä ilmeisimmin?!) sattumanvaraisessa järjestyksessä/koska ne on niin ihQun värizii../koskasekoruonvaanniinMUAh!. Ihan oikeasti, se mätsäys ON tärkeää. Joka asiassa. Uskokaa nyt. :D
Kolmanneksi, miks ihmiset tunkee liian isoja lävärikoruja nassuunsa? Kertokaa miulle, valaiskaa. Ymmärrän jos lävistyskohta on paranemisvaiheessa, sillon pitää tietysti olla varaa sille et se vähän tulehtuu ja 
Täytyy myöntää mie en ole kehdannut kellekkään tästä mennä sanomaan niin nettimaailmassa kuin in  niin sanotussa todellisessa elämässä... Mutta. Se kun vaan pistää niin paljon mua silmään.

Luku 2. Esteettisyyden silmä
Vähän sama juttu kuin lävistyksien kanssa. Annan muutamia esimerkkejä. tartania ja leopardia. Verkkarit ja pleaserin korkkarit sekä minihame. räikeiden värien yhteensopimaton yhdistelmä, esim. kylmäväri+lämmin väri. Se on vaan... niin.. karmeaa.
Meikkien tekeminen onkin sitten ihan luku erikseen. On ihmisiä jotka osaa piirtää ja on ihmisiä, jotka ei vaan yksinkertaisesti osaa. Sama homma pakkeleiden kanssa. Okei, harjoitus tekee mestarin, ja meikkaamisessakin voi kehittyä hurjastikkin, kun alkaa seuraamaan esimerkiksi youtuben meikkitutorial-videoita ja vaik täältä bloggerin ihmeellisestä maailmasta meikkiblogeja (henkilökohtainen suosikkini on Makeup your Jangsara <3) Mieki oon sen verta kiltti ihminen kumminkin etten tästäkään aiheesta kehtaa mennä laukomaan kellekkään (ainakaan nykyisin) mielipidettäni, suuttuisivat vain. Ja ihan turhaa se periaatteessa on kellekkään mennä mielipiteitään laukomaan, "minun naama, minun meikki" :)..
Vaatteet. Ah. Olen nähnyt erityisesti pääkaupunkiseudulla vieraillessani ties minkälaista japsiernua ja emoa! Täytyy myöntää, että useimmiten iskee kamala "Ei NOIN!!!"-olo, mutta on ihmisiä jotka osaa näyttää tyylikkäältä ja silti näyttää, et okei mä tykkään japsijutuista.Esimerkiksi Cupcake Couture:n   kirjoittajaneiti Viivi on oikein soma ilmestys! Sitten  nämä muut eivät vissiin tiedä/osaa/eiväthaluatietää miten niitä vaatteita ja asusteita yhdistellään.
But who cares? No mä. Minkäs mie sille voin että rakastan kauneita asioita ja ihmisiä! :o
Huomaan itsessäni varsin kahtiajakautunutta, sitä puolta joka ei oikeen jaksasi välittää, ja sit se jolle ne pistää silmään. Ehkä kuitenkin päädyn ensimmäiseen vaihtoehtoon, niin on helpompaa. :)

Luku 3. "En mä enää jaksa olla semmonen zombie!"
....joka siis tarkoittaa ilmeisimmin sitä että ensin saatetaan olla hyvinkin tyylikkäitä göötinpuolikkaita, ja sitten parin viikon sisään ehdoton kieltäytyminen goottikuteista ja sitten puolet vaatekaapin sisällöstä onkin kuumimpien trendien tuomaa sisältöä. Siis mitä ihmettä tämä tälläinen peli on? :o Ensin vannotaan käsi sydämmellä että kyllä tää raskas musiikki ja tää tyyli on mulla veressä, mie rakastan tätä jne, mut sitten ollaankin jotain ihan muuta? Toki jokaisella tarinalla on oma loppunsa, mutta siltiiii. Ymmärrän ja tiedän miten suurin osa gööttikamoista on kaukana käytännöllisestä, mutta onko ihmisten silti ihan pakko mennä äärimmäisyyksiin vaihtaessaan tyyliä.. En ymmärrä.
Ainiin, ja vaikka ois göötti, tai joku muu vastaava tummanpuhuva olento, ei silti tarvitse näyttää zombielle, en mä ainakaan halua. Se että pukeutuu erikoisemmin ei automaattisesti tarkoita mielestäni sitä että näyttää zombielle tai on muuten vaan koko ajan angst, synkkä ja viilviil, vaan esimerkiksi positiivinen, nauravainen ja kiero naiseks, kuten esimerkiksi minä.
Kuten edellä on mainittu, en miekään ole jeesus. Mulla saattaa tyylimielihalut muuttua päivittäin, toisena päivänä haluan olla elegantti ja sitten toisena sekopääpörrö! Nih. :)
Mie vaan toivosin että ihmiset pitäis niistä periaatteistaan kiinni, olivatpa ne millaisia tahansa. Eivätkä salaman nopeasti muuttaisi mieltään asioista.

Ehkä lopetan tältä erää tähän... Ennen kuin joku tulee ja syö mut. :D
Illalla luvassa varmaankin lemppari vaatekappaleet-postausta ja jotain muuta, siihen asti paipai!

Ps. Kuvatarjonnan tarjosi Google, pistin hakusanoiksi Piercing Fail ja Make up Fail. :--D

7 kommenttia:

 1. Voi anne rakas :D Feilaajia tulee olemaan aina ja iänkaikkisesti x) <3 Ja takinkääntäjiä :D

  VastaaPoista
 2. Grotesca-rakkaani..:D Sen uskon. <3

  VastaaPoista
 3. *tahtoo lisää* ! :D Sie ihana ihminen, asiaa höpöjät :) <3

  VastaaPoista
 4. Hehe :D Tuosta vaatekaapin trendiasiasta oon pääosin samaa mieltä. Ite tykkään tosin gööttikaman lisäksi myös sellasista vähän rockimmista kuteista, esim. iron fistin mielipuolisista irvistyspaidoista + tekstipaidoista + kengistä. Oonkin ehkä vähän sekasikiö, mut pikkuvikoja :D Kaikki vaatteet kuitenkin kulkee aika hyvin käsikädessä miun hiusten yms ulkoasun kanssa, näytimpä sitten vähän gootimmalta tai sitten rockimmalta. ^^ Mut se on kieltämättä vähän kummallista, jos puolet vaatekaapista on tyyliin only/veromoda/ jotain miss sixtyn farkkuja täynnä, toinen puoli pursuaa korsettia + samettihameita yms härpättimiä. Weird, so weird. Siun kirjoittama teksti on ihanan värikästä ja asiallista, neitiseni. <3 Samaa mieltä siun kanssa monessakin asiassa.

  VastaaPoista
 5. Insanity, miunkin täytyy myöntää että suurin osa kuteista on niin sanotuista tavallisista puljuista.. Sieltä löytää yllättäen ihan mukavia vaatteita (varsinkin syksyisin) 8)! muttajoo. Uskon että vähän kaikilla meistä on sekasikiö fiilis, enemmän tai vähemmän. :D

  Kiitoksia kehuista!
  ^^<3

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä nyky-trendeissä on se hyvä puoli, että H&M/Gina Tricot-yms kaupoista löytyy ns. rokimpaakin kamaa, sopii hyvin varmasti monelle lompakolle paremmin ja onhan se aika huvittavaa jos asia ois niin että sä oot tr00 göötti ainoastaan jos sun koko vaatekaappi on Morticiasta :D
  Ainut huono puoli tässä on nämä ns. tavikset. Okei, jos rock-tyyli on muodissa, niin mene vain massan mukana ja pukeudu siihen mutta jos päätät vielä laittaa bändi-paidan päälle, ja kyseiseen bändiin sinulla on suhde joka on joko a) ööö se yks hyvä biisi... mikäköhä sen nimi on? b) ei edes tiedä koko bändistä muuta kuin että se on tosi tr00 ja COOL, niin voiko säälittävämpää olla? Rock'n'roll on elämäntapa, eikä semmoinen että no kun se nyt on muodissa, niin puempa tässä vähän niittiä ja nahkaa päälle .. Mutta toisaalta, se että olisit aito ja oikea gootti ei tarkoita sitä että sun kaapissa pitää olla 30 paria Demonian ja Pleaserin kenkiä ja pelkkää Lip Serviceä (ei sillä, että mulla sitä vastaan ois että mulla ois nuon paljon kaikkea xD), ennemmin koko juttu on kiinni siitä, mitä oikeasti on, sisältä, on ihan vitun rasittavaa jos vaatteiden perusteella kategorisoidaan. Jokainen voi poimia omat juttunsa muoti-virtauksista, sen mikä tyyliin sopii, tärkeintä on se, että tietää ITSE mikä ja mitä on. Kakspiippuinen asia, niin, voisihan mielipiteen jopa kahdella sanalla sanoa :D

  VastaaPoista
 7. Sinna, oot ihan oikeassa. Mun kirjoitustapaan kuuluu välillä hieman kärjistellä asioita! :'D
  Mutta Niimpä, niimpä, olet ihan oikeassa. Ja kun Rock'n'roll on elämäntapa (vaikka siis kuuntelis ihan kaikenlaista musiikkia) niin se tuppaa näkymään kyllä sit ulospäinkin. En mie ole kieltämässä rokkareilta käyttämästä sellasia vaatteita kuin haluaa, enkä taviksilta kyl niille mieluisia vaatteita..
  tää on kyl oikeesti kaksipiippuista!

  VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)