Sivut

torstai 13. toukokuuta 2010

in 50's they had it best

Heippis!
Saimpahan itseni taas kirjoittamaan jotain pitkästä(?) aikaa. Syynä hiljaisuuteen on ollut se ettei yksinkertaisesti ole ollut mitään kirjoittamisen arvoista! Oon vaan ollut kotona (suurimman osan ajasta) ja koomannut.
Mutta. Tein aikani kuluksi vaatekaapin tarkistuksen ja totesin ettei minulla yksinkertaisesti ole lähes yhtään hienoja kesävaatteita! Netistä olen löytänyt paljon kivoja juttuja mutta en ole vielä uskaltanut tilailla. Muunmuassa eräs kiva raitamekko sekä halterneck-toppi  kiinnitti huomioni! Mutta heräsi kysymys, miksi kaikkien kivojen juttujen pitää olla aivan eri nettikaupoissa? :D Ei viitsisi useampaa kymppiä maksaa postikuluja pelkästään. Ei kai se auta kun lähteä shoppailukierrokselle, kun vielä kevättä on jäljellä.
Viime viikolla saatiin iskän kanssa (kyl, asun kotona, vieläkin) haravoitua koko meidän piha. Tänään huomasin kuinka paljon se jo oikeastaan vihertää... tui! :3 Lisäksi olen nähnyt paljon leskenlehtiä, valkovuokkoja ja kissankelloja! ^____^ Olisin ottanut kuvan tästä, mutta kamera ei satu koskaan lenkille mukaan. Ehkä toiste sitten.

Lisäksi mulle on iskenyt päälle taas sellaienn 50's-himotus. Anne _Haluaa_ kellohelmaisen mekon. Ja boleron.
Meikässä on vähän rockabellan (tai oikeastaan gothabellan, mut ei nyt jakseta jeesustella niiden termien kanssa) vikaa, joten muutama ruutupaita ja mekko kelpaisi vaatevarastoon!
Ensinnäkin, Backstreetillä on yksi aivan ihana mekko. Mekko pyörii putiikissa nimellä Kiss Me Kate 50's nimellä. Lisäksi FairyGothMotherilla on hawaii-tyylinen kiva mekko. :3..ehkä vielä joskus!
Tuitui. Ottaisin nuo kaunokaiset heti kaappiin. :P Taitavat vaan mitoitukseltaan olla vähän pienemmille.. :(

Löysin muuten pari hauskaa 50-lukuista kuvaa. Here u go.

Mutta palaillaan taas, jos ens kerraksi saisin sen suunnitellun postauksen valmiiksi luottovaatteista, viimeksi feilasin ja onnistuin poistamaan kuvat kamerasta. Hyvä minääää!

Ps. Hei sitten kun se 40 lukijaa tulee täyteen niin saatte sen arvonnan! Oon jo vähän katellut teille yllätyksiä. Voisin itse asiassa arpoa kaksi pientä juttua :3! Joten, ihanaiset, tulkaa lukijaksi. Oon kiva enkä syö ketään. :D

3 kommenttia:

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)