Sivut

keskiviikko 19. toukokuuta 2010

kesäkesäkesä ja ARVONTA..

Hii!
Ajattelin tulla tänne taas väliraportoimaan. Kävin tänään ystäväni Tanjan kanssa heittämässä talviturkit tänään pois! Oli mukava vaan maata laiturilla kevyen tuulenvireen käydessä. ^^ Lisäksi herkuteltiin jäätelöllä ja limpparilla. Kesäkuntoon 2090...
Oli ihan semikylmää se vesi, kiljuttiin molemmat ihan kiitettävästi kun vesi alkoi yltää vyötärölle asti..! :D
Ikävä kyllä tajusin vasta rannalla jättäneeni  taas kameran kotiin kun saavuttiin rannalle ;<.. Tai no, olishan sen voinu hakea kotoa muutaman kilsan päästä mut olin jo uikkarit vetässyt ylleni siinä vaiheessa.. Onneksi samanlainen reissu on myös huomenna luvassa!
Kyseinen tapahtuma oli sen kunniaksi, että ollaan molemmat saatu jo tältä keväältä kaikki koulutehtävät tehtyä, iso kurssitehtäväkin palauteltiin maanantai-iltana. Voitte uskoa miten paljon mua "innosti" kirjoittaa jostain Finnairin kanta-asiakaseduista ynnä muusta todella jännästä.. :) Noh, onneksi se on ohi!

Totesin taas eilen (ja tänään) vaatekriiseillässeni että mulla ei vaan OLE helteeseen tarkoitettuja vaatteita.. Mustassa kun meinaa läkähtyä tonne ulos. H&M:ltä olen kattonut muutamia kivoja juttuja, lisäksi ellokseltakin olisi kaikkea kivaa. Saa nähdä milloin tilaan. Lisäksi olen viime-aikoina vittuuntunut alternative-puljujen sivuilla siitä, kuinka vähän XL-kokoja on. Ainakin sellaisia mitkä munlaiselle pullukalle sopisi.. :D Jos on XL-kokoa niin sitten se kangas ei jousta mihinkään, tai sit se myydään mun nenän alta pois. Näin kävi mm. yhden backstreetin turkoosimustan trikoomekon kans, ois ollu kiva.. :< nyyh. Ehkä joskus, sekin.

Mutta nyt siihen mielenkiintoisimmaan osioon, eli arvontaan! Kaikkien rekisteröityneiden lukijoiden kesken arvon yhden paketin, johon sisältyy kaksi asustetta.
Tässäpä nämä

Polkadot hiuspanta
Tätä hirmu nättiä hiuspantaa olen ehkä kokeillut kerran tai kaksi, ei jotenkin ole tullut käytettyä. :o Alunperin Cybershopista.
Lukollinen choker-kaulakoru
Tämän ostin luokkaretkeltä Portugalista jostain krääsäkaupasta, kuvitelkaa sellainen Backstreetin tapainen liike täynnä kaikkea sellaista asustekrääsää. :D Siellä oli vaikka mitä ostettavaa mutta en oikein osannut päättää. Ostin yhtään mallaamatta tätä kaulaan ja totesin ettei sovi mun suht lyhyelle ja paksulle kaulalle.. :D Joten tämäkin kaipaa uuden kodin :) Ignooratkaa mun meikitön naama taustalla :D!

Kaikki arvontaan haluavat, laittakaa kommenttia johon sisältyy teidän sähköpostiosoite! Arvonta/kilpailu/whatever päättyy maanantaina 24.5., eli ensi viikon maanantaina. :) Palautetta hei muuten saa laittaa kans!  Ruusuja, risuja? :)

12 kommenttia:

 1. Whee, minäpä osallistun! :)

  Semmoista palautetta, että kirjoittelehan neitiseni ihmeessä useammin tänne, tykkään lukea sun kuulumisia! :)

  VastaaPoista
 2. Osallistutaan! Sähköpostiosoitteen saat, vaikka mesen kautta, jos onni potkaisee. :) Hauskaa uimista biitsibeibe.

  VastaaPoista
 3. Mie haluan osallistua! Mut voihan pylly, en haluis pistää tähän miun sähköpostiosotetta ku siinä näkyy miun koko nimi. Oisko mahollista että heität miulle vaikka kommenttia tänne/miun blogiin jos voitan? Kiitos! :>

  VastaaPoista
 4. Hää! Tungen ensimmäisenä osoitettani >:D Eli grotesca(ät)luukku.com! :D
  Mii ei vielä ole uskaltautunut heittämään talviturkkiaan, ja luulen että sekin menee jonnekin heinäkuun lopulle ennenkuin uskaltaudun :'D Eli pisteet sulle beib! <3

  VastaaPoista
 5. PIUPAUPUR ANNEMURU.
  MIEKIN HALAJAN OSALLISTUAAAA !
  Ihan sika jees kun tälläistä laittelet tänne!
  Mie tykkäilen paljon! ^^<3
  Siulla on jo miun msn/sposti! ;3

  VastaaPoista
 6. Hii<3 miekin haluun. Ota vaik fasebuukis yhteyttä jos onni potkii mua 8)

  VastaaPoista
 7. Minäkiiiiin!! <3
  Tosi söpöjä, etenki tuo polkadot panta! *__* <3

  Mun s-posti sulla jo onkin, eikös?

  VastaaPoista
 8. Minä tahdon mukaan myös. (hannabee(at)hotmail.com.

  VastaaPoista
 9. Minä haluan myös osallistua. Mun mailiosoite on: darkemotion__@suomi24.fi
  Sulla on tosi kiva blogi =)

  VastaaPoista
 10. Annenannne <3 :3 Osallistutaan ^^ varmaan tiedät mun s.postin henna.luci@netti.fi ^.^
  Kivoja tekstejä<3

  VastaaPoista
 11. Minäkin osallistun! Tykkäilen kovasti blogistasi, tosin olisi kiva jos kirjoittelisit useammin.:)

  VastaaPoista
 12. Viime hetkeilen ja ilmoittaudun nyt kun en oo eksynyt bloggeriin aiemmin tässä duunin takia.You have my number(use it)<3

  VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)