Sivut

lauantai 12. kesäkuuta 2010

Myytäviä juttuja!

Mietin tuossa äsken vaatekaapin sisältöäni ja löysin sieltä muutaman jutun, jotka ovat joutuneet aika turhiksi vaatekappaleiksi mun vaatekaapissa. :)

Ensinnäkin tälläinen kiva Queen Of Darknessin nyöripaita isolla V-kaula-aukolla. rintojen kohdalla keskellä on ketjusta oleva nyöritys jonka takana on mesh-kangasta. Niskan taakse tulee trikoonauha joka pitää paidan kurissa niin ettei olkapäät lähde valahtelemaan :)
Tämä on melkein uusi, pari kertaa käynyt mun päällä ja oon vaan todennut liian pieneksi. Kokomerkintä on XL, mutta pieni sellainen, olisko enemmän L.
Hintapyyntö 25e (sisältäen postarit.)
MYYTY
kuva: Queen of Darkness

Toinen juttu on Hanoi Rocksin bändipaita. :D Oltiin ystäväni kans kattomassa ko. bändiä jäähyväis kiertueella (jos oikeen muistan), ja ostin eeeeerittäin heräteostoksena PINKIN  (ei sillä, kiva väri mut ei tuu käytettyy.. :--D) girlie-mallisen paidan XL koossa. Päälle kokeiltu kerran, ja totesin että "Joo ei." :')
Joten, tämäkin kaipailis hyvän kodin. 
Hinta 15 e (maksoin 20 e ostettaessa, tuohon hintaan sisältyy postarit!)

Sitten viimeisimpänä muttei vähäisimpänä!  Demonian Concord-saappaat, US 11 eli suomalainen koko on 42,5. Näitä on kokeiltu parisen kertaa jalkaan, eli käytännössä uudet :) Ostin nämä vuosi sitten ja totesin etteivät mene pohkeesta kiinni. Mietin vuoden (?!) näiden viemistä suutarille mutta nyt sitte ajattelin että myyn nämä ihanaiset pois. Eli tästä erittäin hyvät kengät niin naiselle kun miehellekki!
Hinta 80e

Kiinnostusta voi osoittaa kommenttiboksin välityksellä, mesessä, sähköpostiin tummakuiskaus@hotmail.com (ei sitten roskapostia, tai asiatonta postia, jookosta.) ja miksei vaikka naamakirjassaki! :D
Ostakkee poiiiiis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)