Sivut

torstai 1. heinäkuuta 2010

Test: Confessional

Miu!
Hui mie taas yllätyin, pari lukijaa tullu lisää! :) Kiitos teille, kohta on 50 lukijaa kasassa!
Mun piti kuvata tänne blogiin pari juttua mitkä ostin kans hesasta mutta arvatkaas mitä. Mun kamerasta loppui patterit.. :D joten se siitä sitten.

Joka tapauksessa mie ostin sieltä Klippoteketin kuivashampoota. Aijai, meikä rakastu siihen pieneen purkkiin. Ostin samantein kaksi niitä purkkia kun ajattelin ettei niitä kumminkaan myytäs täällä jumalan selän takana. Vaan mitenkäs kävikään.. tietty kaupan hyllyssä oli nitä oikein rivissä. :D Fail!
purkki näyttää tältä (sori Nelliina, mie lainaan tätä! )Thö Kuivashampoo :)
Kannattaa ostaa, säästää hiusväriäkin aika paljon kun ei tarvii ihan joka kerta olla pesemässä, vaan voi suihkauttaa tuota tukkaan, harjata siistiks ja eiku menoks! Oikeen kätevä kosmetiikkajuttu esimerkiks festareille.. ^^
 Hovikuvanmuokkaajani Salla kävi just muuten härppimässä mun kuvia photoshopilla (:D ) tässä pari tulosta siitä. Aika kevyesti noita loppupeleissä shopattiin, eli mie en ihan mursulta näytä oikeesti, kai. :)

Silloin vielä kun mulla oli musta tukka..eli parisen kuukautta sitten. Khyl, tr00 goottihan se siellä.
Ja sit uudempaa ja kesympää. :) tältä mie niin sanotusti OIKEESTI arkena näytän.
Miau. ^___^

Ps. Mun pitää teille ottaa mun viherpeukaloinneista kuvat..! :D Kesäkukat <3

3 kommenttia:

 1. Mä kävin muutama päivä sitten Mäntän Tokmannilla kattomassa jos siellä olis tota kuivashampoota ja olihan siellä useempikin purkki. Ostin kylläkin vaan yhden kun on Tigin kuivashampoota jäljellä vielä ja ainakin tähän mennessä se pullo on mulla toiminut hyvin.

  Mua ärsyttää kun en saa laitettua mun etuhiuksia oikein mitenkään eikä ne tunnu pysyvän sivulla millään, mutta kun on kuivashampoota laittanut niin kampauksestakin tulee tosi hyvä. Millään hiuskiinteillä ym.. en oo saanut yhtä hyvää lopputulosta ja ne tuntuu aina ihan törkeen tahmasilta vaikka purkissa lukis ettei pitäis :D.

  VastaaPoista
 2. Tuo siun syvänpunainen huulimeikki on ihan perfecto. I love it ^^

  VastaaPoista
 3. I'm Lacking, perus.. :D Mullakin muuten toi toimii melkeen paremmin ku esim. hiuslakka. Hiuslakka latistaa jotenki :o!

  Insanity-bebe, kiitoksia n__n

  VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)