Sivut

perjantai 17. syyskuuta 2010

Hyviä diilejä ja teetä

Hei lukijamussukaiseni taas! ^_^
Teitä on kohta 60, kiitos teille kun lueskelette ja jaksatte kommentoida! <3

Mun viimepäivät ovat menneet kaakaota ja teetä lipittäessä ja miettiessä mitä tekisin viimeiset päivät ennen kuin mun puolen vuoden työharjottelukausi alkaa. Olen tuijotellut ikkunasta paljon muun muassa räkättirastaiden mielenkiintoa meidän pihaa kohtaan, ilmeisesti suunnittelevat sisälle muuttamista. Onneksi mulla on hyvä koira joka muistaa pitää linnut loitolla! :D

 "Enks mä hei osaakkin istuu tosi hienosti tässä sohvalla, ihan niinku siekin?Kato ei mee kauaa kun kaikki paikat on taas karvassa kun mä aina leikkieni aikana juoksen ku hullu..!"

Mutta tänään. Tänään oli outo aamupäivä. Ensinnäkin, heräsin oma-alotteisesti ilman herätyskelloa kuudelta. MIETTIKÄÄ, minä, KUUDELTA AAMULLA hereillä. Ei ole normaalia tämä. Mutta joo. Aikani koomailtuani tulin datailemaan (..sinänsä ei kovin yllättävää). Mun oli tarkoitus tehdä teille aamulla pieni video aamupalan jälkeen mut arvatkaas kuka eksyi tekemään kollaasia? Nurkissani lojuu nimittäin "pari" Cosmopolitania, muutama ELLE, sekä HotNow-lehtiä. Harmi kun viimeiseksi mainittu lopetettiin juuri kun aloin pitämään siitä :(!

Leikkelin niistä sitten itselleni pari A4-kokoista "Fashion Inspiration"-kollaasia :) Mukaan eksyi mm. Minna Parikkaa, Dinskoa, yllättäen nudevärejä, laskeutuvia helmoja ja korkeita korkoja. Ikävä kyllä lehdissä ei ollut yhen yhtä hyvää kuvaa korseteista, joten ne jäivät pois. Toisaalta, en kyllä pidä korsetteja kovinkaan usein. Ehkä siksi että mulla ei ole kuin kaksi koko-korsettia jotka ovat molemmat Burleskan (niistä kuvaa tuonnempana) Kerrassaan naisellista siis! :) Tein nämä siksi että tulevaisuudessa mun on tarkoitus niin sanotusti kehittää mun vaatekaappia, ja halusin ottaa selvää mistä pidän.

Tässä kuvaa mitä sain aikaiseksi:Odottelen muuten kovasti milloin pari pakettia saapuu, huusin Huudosta New Rock-tyyliset kengät ihan tajuttoman halvalla, lisäksi juuri äsken ostin violetin meikkisivellinsetin. <3 Niitä odotellessa!
Ainiin, jos joku muuten on tilaamassa Coastal Scentsiltä jotain niin ilmottakaa. Mua kiinnostaisi saada hyppysiini 88 shimmer-paletti! :)

Edellisessä postauksessa mainitut levyt on edelleen myynnissä, Demonian Concord saappaat myös.. :) Hinnasta voidaan neuvotella, eli kommenttia vaan tänne päin jos kiinnostusta löytyy.

Ps. Hiukset on taas kokonaan mustat! Oon niin kotonani näissä :) Shokkiväreissä on puolensa, mut en jaksanu sitä värjäilyrumbaa ja oikean värin etsintää. Manic Panicin Ultra Violet-purkki veteli viimeisiään..

Pps. Olivia Rougen blogissa on GIVEWAY-arvonta! Sinne kaikki osallistumaan :)

Eip mulla muuta tällä erää. ^_^

3 kommenttia:

 1. Hmmm, mua kyllä kiinnostais ne concordit. Yleensä tuo 11 menee mun koipeen ainakin Demonialta. Missä kunnossa ovat? Niin ja kuva ois kiva xD

  Pistä viestii: sanna_jokela@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. mäki haluaisin sen paletin sieltä mut en tajuu niitä hintoja et paljo se ny loppuje lopuks tulis maksamaan ;o

  VastaaPoista
 3. Salla, hinta on jtn päälle kahdenkympin, + siihen postikulut. Tulee halvemmaksi postarit kun tilaa kimpassa jonkun kans.
  Viel kun oppisin sen paypalin.

  VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)