Sivut

sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Answers

Kysymyksiä tupsahteli mulle jonkin verran tässä viikon sisään, tässäpä tulee mun vastaukset! :)

Leena asked:.
 • "Juu käsilaukun sisältö ois ihan kiva, muutenki ois kiva nähdä millasia erilaisia laukkuja käytät :) Että siinä ois sit jo yks kysymyskin."/What is in your purse/bag? What kind of bags do you use?
Tämän olen ajatellutkin tehdä tässä lähiaikoina! Tulossa siis piakkoin :) /Post about what is in my bag is coming soon! Mitä tekisit jos saisit yhtäkkiä lottovoiton?/What would you do if you won in lottery?
Varmaan ostaisin oman kämpän pääkaupunkiseudulta, uusisin vaatekaapin, sijoittaisin ja säästäsisin osat ja ostaisin porukoille jotain mukavaa :)! Oma auto olisi kans aika jees. Luulen että suurin osa menisi omiin hömpötyksiin (kuten vaatteita ja kosmetiikkaa) ja osa sit menisi fiksuihin juttuihin tulevaisuutta ajatellen! /I would buy own apartment from Helsinki/Vantaa/Espoo, buy some new clothes, shoes and accessories, part of the money goes to bank and... yeah. Part of the money would go to my own vanity (cosmetic candy and clothes) and the other part i would use wisely.
 • Suosikkijuomasi?/ Your favorite drink?
Ehkä se ois se kaakao... oon ihan hulluna kaakaoon. :'D! Sprite/7up on kans omnom. Mustaherukkamehu on kans puhdasta rakkautta.. /Maybe it would be cocoa. I just love it! Sprite/7up is also yammy! Blackcurrant juice is also very good..
 • Millaisten ihmisten kanssa yleensä liikut, eli millaisia ovat ystäväsi? /How would you describe your friends?
Mun ystäväpiiri on aika laaja! Kavereis on aika monenlaista ihmistä, mut lähimmät ystävät on rock- ja goottihenkisiä, lisäksi yks on semmonen ihan perus tallaaja. :) Tärkeintä mun mielestä on et pystyn olemaan rentona ystävän lähellä ja et luotan häneen. Nii ja jutut sais tietty täsmätä :D! Oon huomannu et ystävien kans meillä on kaikenlaista inside-läppää, ja jos joku ulkopuolinen ne kuulis, niin varmaan ajattelis et ei meillä(kään) ole kaikki inkkarit kanootissa. xD / I have lots of friends in many styles and personalities, some of them are rock and some are goth. I think the most important things in friendship are trust and i can relax when I'm around them ..uhm.. This is kinda hard to explain in english. xD But anygays, I think most of the people would think that our inside jokes are weird and we are insane.
 • Mikä on ehdoton lempivaatteesi?/What is your ultimate favorite piece of clothing?
Mun tämänhetkinen lemppari on Seppälä Woman-sarjan lyhythihainen pooloneule! :) Se on sellainen pitkämallinen aika ohutta neuletta oleva vaatekappale. Mun lempivaatteet vaihtelee aina mielialan ja vuodenvaihteiden mukaan. Tällä hetkellä kovassa nousussa on pitsi ja neuleet, haluisin aina maanantaisin ja muutenkin töihin tassutellessa uppoutua jonnekin lämpimiin neuleisiin. <3 /My favorite piece of clothing is right now polo knitshirt. It's black and it's long.. short cutted sleeves. My favorites depends so much about seasons (winter spring, summer, autumn..) and of my mood. Now In (imo) is knitwear and Lace. <3
 • Entäpä kenkäsi? /..Your favorite shoes?
Mun wannabe-newrockit. :D <3 vaikka ne on aavistuksen isot ja painavat niin.. ne on kivat. Tarvitsen lisää kenkiä! My wannabe-newrock shoes, which i bought lately. Have to post soon photo of them.. Mikä sinusta tulee "isona"? / What do you want to do in your life (your calling)?
Haluaisin kauneudenhoidon pariin kovasti! Meikkitaiteilijakoulu olisi tarkoitus käydä mahdollisimman pian. Ainut ongelma matkassa vaan on se, että se koulu maksaa muutaman tonnin... Tykkään asiakaspalvelutyöstä :)! Toisaalta välillä on kiva puuhata yksikseenkin jotain. Pienenä haaveilin radiotoimittajan työstä. Sekin olisi kivaa. En oikein tiedä vielä mikä musta sitten lopulta tulee. I have so long wanted to be in touch with cosmetic, i also like to be customer service agent :) In the end, I don't know what I'm going to be.. :D
------------------------------------------------
abortion asked...
 
 • Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoituksen? /What inspired you  to start to write your blog?
Halusin jakaa mun intohimoja muidenkin kanssa, lisäksi oli kivaa kun sai itse päättää millainen ulkoasu mun blogilla on! Lisäksi tykkään kirjoittamisesta. :) /I wanted to share my passion with others, plus, it was so awsome to decide about my blog look. I also love writing. :)
 • Kuka on ehdoton inhokki- ja lempinäyttelijäsi? ( sukupuolella ei ole väliä) /Who is your favorite actor, and who's not? 
En osaa nyt kyllä sanoa ketään inhokkia, mutta Johnny Depp on ihana :D YARRRR!   /At the moment i don't hate any actors, but Johnny Depp is lovely. <3 YARRR.
 • Sinulla on 2 vaihtoehtoa, joista voit valita toisen : raha, materia ja hyvä ulkonäkö tai ystävät, rakkaus perhe ja keskivertoa alempi taloustilanne - kumman valitset?/ You have two alternatives, of which you can choose only one: money, materia and beauty OR friends, love, family and lower than average economic situation. Which of these do you choose?
Molemmissa on puolensa, mutta valitsisin jälkimmäisen. Luulisin, että ensimmäisen vaihtoehdon kohdalla tulisin ennen pitkää masentuneeksi ja sairaaksi. Rakkautta, ystäviä eikä perhettä voi korvata rahalla./Both has their good sides, but i think I would choose the other alternative, In the first i would go mad and get sick... In the end. You can't buy friends, love and family with money.
 ------------------------------------------------
Mistress Mystral asked...
 
 • Paras ja huonoin luonteenpiirteesi? /What is your the best and worst character?
Paras luonteenpiirteeni on ehkä kiltteys ja empaattisuus, pahimmat ehkä satunnainen tempperamenttisuus ja äkkipikaisuus. Jälkimmäiset ei tosin aina pulpahda esiin, lähinnä silloin jos on huono päivä.
 • Mitkä asiat ja/tai henkilöt ovat vaikuttaneet eniten tyyliisi ja sen kehittymiseen?/What thing or/and persons have the most effected to your style and it's developing?
Ihan ensimmäisiä tyyli-idoleitani olivat Nightwish:n aikainen Tarja turunen ja Evanescencen Amy Lee. Turunen oli ehkä suurin syy miksi aikanaan värjäsin hiukset mustiksi ja aloin kasvattamaan niistä pitkät. Amylläkin oli ihanat pitkät alaselkään asti olevat mustat hiukset. Lisäksi olen paljon katsonut eri goottikauppojen "muotikuvia" ja netistä etsiskellyt kaikenlaista tyyliin ja kauneuteen liittyvää :) /Tarja Turunen from Old-Nightwish  and Amy lee from Evanescence were the most effective persons to my style. Turunen was originally the reason why I dyed my hair black. :D I have watched so my much alternative modeling photos on interned, used google and so on.
 • Onko sinulla salaisuus, jota kukaan ei tiedä?/Have you any secrets that no one knows about?
Ei ole :( Oon niin tylsä. /No, I dont't have. I'm that boring. Haha!
 • Jos saisit vain valita yhden meikin, jota käyttäisit, mikä se olisi?
Valitsisin jonkun meikkivoiteen ja puuterin yhdistelmän. :D Nimim. En ole oikeasti babyface. / Some kind of mix of foundation and powder. In reality I'm not so babyface. 
 • Millainen olisi unelmakumppanisi? / What kind of is your dream (life-)partner
 Unelmakumppanini olisi semmoinen synkempi tallustelija, jonka luonteenpiirteitä olisi huumorintajuisuus, luotettavuus, jämäkkyys, rehellisyys ja ystävällisyys. Silmissä pitää olla ystävällinen katse, mut sellainen viekas kuitenkin :D Hihi. Ja lihaksikkaat käsivarret ja pituus. Tatuoinneista eikä pitkästä tukasta ole kyllä mitään haittaa. :3 / kind of darker-style owning person, which characters would be sense of humour,reliability, strongness (in personality, if you understand what I mean), honesty and kindness. Kind gaze is also <3. Tattoos and long hair is *__*!
 • Mikä on suurin haaveesi? /What is your biggest dream?
Suurin haaveeni on joskus olla täysin sinut menneisyyteni (monta vuotta koulukiusaamista ->huono itsetunto) kanssa, se että pystyisin seisomaan selkä suorassa pyytelemättä yhtään keneltäkään anteeksi sitä että olen olemassa. Haaveissa on pyörinyt myös oman burleski-esityksen pitäminen sekä oma bändi. :') Rakastan laulamista todella paljon. /My bigges dream is to be fully OK with my past (many years of bullying in school->low esteem), that I could stand bac straight and  asking nomore "sorry I'm here". I want to keep my own burlesque-show, and get my own band. I love singing.<3
 • Millaisia ihmisiä ihailet?
 Ihailen ihmisiä jotka ovat nousseet esimerkiksi kouluskiusatusta menneisyydestä ja ovat sittemmin menestyneet hyvin, tästä hyvänä esimerkkinä on tärkeä idolini Veronica Varlow. Veronica on kertonut MTV:n Made sarjassa että hän on aikoinaan pelännyt olla oma itsensä, koska pelkäsi sitä mitä muut ajattelevat.  Myös normaalit ihmiset jotka on onnellisia elämässä tulleista pettymyksistä/onnettomuuksista/ongelmista huolimatta on ihailtavia. Myös mun äiskä ja edesmennyt mummini ovat ihailtavia :) --------------------------------------
M kirjoitti...
 • Kiinnostaisi miten olet kehittynyt meikkaajana/ meikkaustyylin kehitys, sekä tyylin kehitys.
pistän korvan taakse tämän postausvinkin! /Post about my developing in make up and make up style and style in general is coming (hopefully) soon. :)
 • Lähimmät eläinystävät? Kuvat ois myös kivoja. :)
Eläinystäviä mulla on edesmenneissä mun kissat Sylvi ja Vilma. Nämä kaksi kehräävää karvapalloa eksyivät meille asumaan kun olin ylä-asteella, olivat silloin 3-vuotiaita. Vilma oli sellainen maailmanmatkaaja, se saattoi tehdä viidenkin päivän reissuja kesäisin ja syksyisin ja tuoda kasan hiiriä oven taakse. Siellä se mourus kunnes kuultiin et jaha katti haluu sisälle. :'D Sitten jouduttiin antamaan se pois eräälle tuttavaperheelle kun naapuruston eräs henkilö alkoi valittamaan että "yhyy pissii meidän lasten hiekkalaatikkoon mokomakin sontainen olento!!!!1" Vilma kuoli muutama vuosi sitten jouduttuaan ilveksen suihin niillä metsästysmatkoilllaan :(.. Sylvi kuoli viime keväänä ilmeisesti keuhkoissa olleeseen kasvaimeen, sillä alko olemaan viimesimpinä aikoina hengitys vaikeaa. Voitte kuvitella kuinka paljon itkin. Olen todella eläinrakas ihminen. Lukion tokalla ollessani hankittiin meille labradoripentu Vili, oikealta nimeltään Halolan Äimänkäki (:---D Ihana nimi, eikös?) Vili on nyt kaks ja puoli vuotta vanha otus :) Short translation: I had two cats, Vilma and Sylvi, Vilma died few years ago and Sylvi died last spring to somekind of cancer. Now I have 2,5  years old labrador retriever  called Vili! ^__^
 • Tämän hetken lempiherkku? / Your favorite treat right now?
Suklaa/Chocolate. Muistanko ihan omiani, vai onko sulla se luomiväri paletti, jossa on hurjan monta eri sävyä. Olikohan peräti 88? Tiedät varmaan mitä tarkoitan, aika monilla kosmetiikkabloggaajilla näyttää se olevan. Mitä olet tykännyt siitä? Onko hyvä laatu, tuleeko käytettyä? Joo mulla on tuommoinen WALES-merkkinen luomiväripaletti, jonka huusin joku about.. vuosi sitten huuto.netistä, se on ihan kätevä. Ainut mikä mua harmittaa on se, että siinä suurin osa on mattavärejä :( Oon enemmän satiinisten ja shimmeristen luomivärien ystävä! Mutta toimii mulla hyvin, kirkkaat värit saa hyvin esiin kun laitan alle siihen valkoisen hohtovärin. Mun paletissa on 40 luomivärinappia. Luulen että ajattelet sitä Coastal Scentsin 88-palettia. Samantyyppisiä saa suomesta Nelly.comista, noin parillakympillä. Munkin pitäis shoppaila sellanen. >: D /I have one from WALES, with 50 matte eyeshadows. It's Ok, but not the best quality. I bought it from finnish kinda-ebay. :D I think you mean palette from 88-palette from Coastal Scents, which  I'm dreaming of. You can buy also eyeshadow palettes from Nelly.com, they costs about 20 euros.
 • Onko sulla rannekelloa, millainen? :D/Have you wrist-watch?
Ei itseasiassa ole nyt! :D ala-asteella käytin semmoista kelloa missä oli iso näyttö, metalliset viisarit ja siin näytössä oli labbiksen kuva. Ne remmit oli siniset ja nahkaa. :D In fact, no! When i was 9-12 years used one with pic of labrador retriever, straps were blue leather.  ------------------------------------- Anna asked...
 • vaate josta et halua koskaan luopua?/ What clothing piece you don't ever wanna get ripped off?
Hmm. En tiedä /I don't know! :D Maybe my graduation skirt?
 • ..ja vaatekappale/kengät jonka haluaisit (sellainen joka saa sydämesi pamppailemaan kovaa)?/ ..And piece of clothing you desperately want?
Lip Service's Gangsta Pranksta-top. And that skirt also. Wantieeeeeeeee. Too bad that I'm fat for Lip's clothes. :E And yeah. List of my "THE MOST WANTED"-is soooo long. In fact, i have a file for them in other computer. *innocent*...
Ramiina asked...
 • Miten vietät vapaa päiväsi?/ How do you spend your holidays/day-offs?
Useimmiten oon kotona, kirjoittelen, lueskelen, bloggaan/luen blogeja tai juoruan puhelimessa. Jos on sellainen onni sattunut käymään että olen lomalla esimerkiksi Helsingissä niin tapailen mun ystäviä ja vietän juoruten aikaa. Ja shoppailen! /Usually I'm at home, i write, read,blogging/reading blogs, talking in the phone... If I'm lucky and I'm somewhere else, like in Helsinki I hang with my friends and do some shopping :)
 • Onko sinulla harrastuksia?/Have you any hobbies?
Valokuvaan, suunnittelen vaatteita, piirrän ylipäänsä, laulan ja lenkkeilen koiran kanssa! /Photographing, cloth designing, drawing, singing and jogging with my dog.
 • Onko sinulla joitakin tavotteita, mitä et ole vielä saavuttanut elämässäsi? ja haluaisit...
Haluaisin löytää kivan ammatin missä viihdyn, löytää oman miehekkeen ja ja. ^^ Oma asunto olisi kans kiva. Menestyä siinä missä koen olevani hyvä. / I want to find my calling, get nice career, find a man! (:D) and.. yeah. -----------------------------------------
Miss Angel asked...
 • Mikä kappale sulla on kännykässä soittoäänenä? /What ring-tone is in your phone?
Lady Gaga- Bad Romance
 • Onko sulla elokuvaa tai jotain kappaletta, joka saa sut aina kyynelehtimään? / Do you have any movie or song, what makes you always cry?
Moulin rouge, Titanic and VNV Nation -Illusion. Most of the times.
 • Jos sun pitäisi valita yksi ainoa koru ja vieläpä kaulakoru, jota pitäisit päälläsi koko loppu elämäsi, millainen se olisi? Saa olla sellainen, jonka jo omistat tai joku mistä haaveilet :)/ If you have to choose  only one necklace that you'll keep the rest of your life, what it would be?
Itse asiassa mulla on nyt roikkunut jo useampi vuosi Ankh-koru kaulassa, varmaan tätä roikotan jatkossakin :) /I have kept Ankh-necklace few years now, maybe in future too. :)
 • Katsotko leffat mieluummin teatterissa vai kotona? Ja luetko kirjan ennen leffaa vai katsot ensin leffan ja sitten luet kirjan vai harrastatko tällaista ollenkaan?/ Do you prefer watching movies in movie theater or home? Do you read book before movie or in  watch movie before book?
 Elokuvateatteris tietty, siel on ihan eri fiilis. Ikävä kyllä asun niin metsässä että tääl ei pyöri paljon mtn hyviä elokuvia. Pitäisi aina tunnin ajomatkan päähän lähtee kattoo kaikki./In movie theather of course! There's differend feeling. Unfortunately I live so far away from movie theaters that i has to watch movies at home. Usually I don't read book first or watch the movie... :o
 • Oletko maistanut maustettuja poppareita? Suosikkimakua? /Have you ever tasted spiced popcorn? Any favorites of them?
En :( /No ------------------------------------
Nani asked..
 • Elämäsi suurin virhe?/ Your life's biggest mistake?
- tutustutin erään ihmiseen hyvään ystävääni ja sitten ko. ihminen käyttäytyi vähän paskamaisesti. Onneksi tästäkin selvittiin :) /I  introduced one person to one of my best friend and she started to be bitch. Luckily now things are ok :) Frida the fairy asked.....  
 • kuka/ketkä ovat sun suurimmat innoittajat, idolit ja inspiraationlähteet?
Amy Lee, Veronica Varlow, Kat Von D, Dita von Teese & Tarja Turunen :)

Arvon myöhemmin illalla tänään voittajan, pitää miettiä kuka ansaitsee palkinnon! ^__^ Mutta hyviä kysymyksiä, kiitos kaikille!

1 kommentti:

 1. Mulla oli melkein samat innoittajat, idolit ja inspiraationlähteet:)Lukuun ottamatta Tarja Turusta ja Veronica Varlowta. Lisäyksenä tuohon vielä Avril Lavigne.

  VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)