Sivut

perjantai 8. lokakuuta 2010

Heading to the Disco?

Hii! Olipa kivaa äsken kun kaveri ja sen äippä tuli tänne meille vähän-niinku-extempore-reissulle käymään! Tein sellasen koemeikin kaverille. Silmissä oli pinkkiä ja mustaa, ja valkoista kulmaluulla aukaisemassa katsetta. Tällä ihmisellä on mielestäni nätit vihreät silmät, joista olen kade.
Jotenkin tuo meikkaaminen on sellainen juttu, jossa tunnen olevani ihan elementissäni. Tykkään siitä että pääsen toteuttamaan visioitani muiden naamoille. Varmaan pakko hakea jossain vaiheessa Helsinkiin opiskelemaan meikkitaiteilijaksi! :) Kauneudenhoitoa vois kans harkita! 

Huomenna ajateltiin lähteä ainakin kaksin paikalliseen (:D) katsastamaan joku Navetta-Irmeli. Päätettiin päivä ennen ku todettiin et ei stna, joku sopraano navetta-irmeli se siellä veivaa iskelmää. Saattaa tulla ihan... köh, mielenkiintoinen ilta. Noh, onneks me varmaan vaan juorutaan koko ilta. Saa nähdä tuleeko eräs toinenki kaveri meidän kanssa sinne.

Mulla on kaamea vaatekriisiiii.

Mitä muuten luulette, tuliskohan kahteen ja puoleen viikkoon mistään mulle kivoja avokkaita? Oon nimittäin näitä himoinnut jo tovin...
Ja hei, millasia kokemuksia teillä on Brandosista? Haluaisin sieltä tilata ehkä yhdet Iron Fistin kengät. Jälkimmäisestäkin saa kertoa kokemuksia, millaiset ovat jalassa ja semmosta. ^^

4 kommenttia:

 1. Iron Fistin kengät on ihania, minulla on kahdet, yhdet avokkaat (day of the dead kengät) ja yhdet saappaat (one foot in the grave) ja tosi hyviä ovat jalassa. Korko on oikeassa kohtaa ja kapeudestaan huolimatta on melko tukevan tuntuinen. Brandosista minulla ei ole kokemusta, omat kengät tilaan yleensä Englannista, tulee hieman halvemmaksi siten.

  VastaaPoista
 2. Oukeis ^^! Osa sanoo että ne tuppaa olee vähän kiikkeriä jaloissa mutta noh... Jos sitä uskaltais tilailla. En kauheesti oo kyl korkkareilla kävelly.

  VastaaPoista
 3. just hain kahdet iron fistit postista ja tilasin ne brandosilta.
  Vaikka on niin korkea korko niissä kengissä ni niillä on helvetin helppo kävellä ja ne on niin mukavat jalassa!
  Ja brandosilta ku tilaa ni viikossa sieltä tulee, ainakin tää viimesin tuli viikossa.

  VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)