Sivut

sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

What's in my bag?

Moni kanssabloggaajista on tämmöisen jo tehnyt, joten nyt taitaa olla sitten mun vuoro! Mulla on tämä postaus ollut vaiheessa varmaan viikon verran. Työt vie aina omat veronsa siitä jaksamisesta (yleensä töiden jälkeen keskitynkin lahnailuun ja koiran kanssa hengailemiseen) ja sitten joskus melkeen unille menemisen aikaan muistaa joitain aiheita mistä voisi kirjoitella. Varautukaa siihen että postailen suurinpiirtein kerran viikossa jonnekkin toukokuun alkuun asti. :|

Anygays. tässä tulee kuvasaastetta!
Laukkuna mulla tällä hetkellä palvelee MicMacin tekonahkainen tilaihme. Ostin tän viime jouluna itselleni joululahjaksi. :D Tykkään tuosta kun tota voi kantaa käsissä sekä pitää olkalaukkuna. Painavia laukkuja ei ole mielestäni kivaa kantaa käsissä. Luulisin että tähän sais viikonloppureissaamisen kamat mahtumaan semi-helposti, jos tietäisin mitä aion pukea päälle.


Laukusta löytyy siis oikealta vasemmalle, lompakkoni jossa on joku tr00-hello kitty-rihkama, H&M:ltä kotoisin oleva meikkipussukka, Natusanin babypinkin värinen käsirasva, L´orealin hiuslakka, nenäliinoja, Accezoriesista kotoisin oleva kolikkopussukka, kampa, avaimet, ponnari ja hiuspinni sekä hiusharja.

Mukana myös violetti plo-huiviseni ja pipo, jotka lämmittävät jos tulee kylmä. :)  RUSETTEJA. <3

Ja mitäs sieltä meikkipussukasta löytyykään..?


Maybellinen Dream Mat- puuteri, huulikiilto sävyssä 105 Cashmere Rose (mukavan huomaamaton), Max Factorin False Lash Effect sävyssä musta (ihan paras ripsari ikinä,  rakkauspakkaus!), Maybellinen Colossal volume-ripsari. Tätä ripsaria inhosin alussa kun se jotenkin haisi kauhean teolliselle ja ei meinannut kuivua ripsiin oikein mitenkään, sottaista. Käytössä tämä on oikeastaan vain parantunut :)!
Ripsarit muuten ovat molemmat vesiliukoisia.. Joka ei oo hyvä juttu jos ulkona pyryttää lunta. L´orealin golden beige, Rimmelin Jet Black, valkoinen kajal Rimmeliltä, musta kajalkynä Maybellinen musta kajal ja Rimmelin poskipuna sävyssä 004 Pink Rose. Parit meikkisivellintä kulkee kans mukana, poskipunasivellin ja tuolla luomivärisiveltimellä yleensä teen varjostukset silmämeikkeihin.

Kiva muuten kun mulla oli kauheet suunnitelmat et olisin tänä viikonloppuna tehny teille parit kivat meikit ja esitelly ne, mutta arvatkaa vaan oonko jaksannu meikata tai laittautua? En. :D Laiskottelu on välillä aika jees..

Huomenna ajattelin olla reipas ja alkaa kuvaamaan teille "Päivä allekirjoittaneen kanssa" -postauksen kuvamateriaalia! Be aware.

Mitä tykkäsitte tästä postauksesta? Mitä haluaisitte nähdä enemmän mun blogissa?

5 kommenttia:

 1. :3 Huomenna tulloo lissee kuvasaastetta!! :D
  Ja jos otat pienet stalkkerikuvat myös meijän iki-ihanasta opettajasta? <3 No, jos ei.
  Stalkkauksesta tulee ihan autokoulu-ajat mieleen! ;D

  VastaaPoista
 2. Ainahan nämä laukkujen sisukset on mielenkiintoisia. Muiden arkijutut kiinnostaa muutenkin!

  VastaaPoista
 3. Anonyymiseni, jepjep! :---D paparatsaan koko maailman, eiku. Jos ei kuitenkaan!

  M, kiva kuulla!

  VastaaPoista
 4. Aww, sinäkin sanot/kirjoitat anygays! I've found mah soulmate! :--D

  Hieno tuo meikkipussi, aika samanlainen kuin omani, mun on tosin ostettu Seppälästä ja se on aika..pallero :D Tällainen postaus pitäisi huomenna tehdä itsekin.

  VastaaPoista
 5. Laurora, awww :---D <3 niin ollaan!
  Mullakin on seppälästä joku palleroinen meikkipussi. tuntuu että mulla on tommosia meikkipussukoita... aika paljon. Hupsii. x)

  VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)