Sivut

tiistai 5. heinäkuuta 2011

Deathlicious Sales stuff

Moi!
Oisin taas myymässä tavaraa pois, nää on  seisoskellu jo turhan kauan mun vaatekomerossa pölyttymässä epäsopivan koon vuoksi. Hinnat ovat ehdotuksia, ostaja maksaa postikulut. Voit siis heittää tarjouksia kommenttilootaan. Tuotteet toimitan mahdollisimman pian siitä, kun maksu näkyy tililläni.
Ja kysymyksiä jos tulee niin niitäkin voi kysyä. :)

sähköpostia mulle voi laittaa tummakuiskaus@hotmail.com!

Iron Fist : Miss Deadbeat- huppari, XXL-koko.Tyttöjen malli, eli selkeästi korostettu vyötärö ja vähän lyhyempi kuin normaalit hupparit. Mielestäni tämä vastaa kooltaan L-XL-kokoa, ei jousta hirveästi. Tätä on vain sovitettu päälle pariin otteeseen. Mukana tulee Miss Deadbeat-palkintonauha.Taloudessa asuu koira, joten varaudu että mukana saattaa tulla muutama karva, vaikka koitan ne kyllä ennen postitusta siistiä pois. Alkuperäinen hinta 80 e, hintapyyntö olisi 50 e.
Hiha 69 cm, olka-helma 75 cm, ry noin 116cm, vy noin 112cm ja ly 104cm

MYYTYQueen of Darkness:n leopardikuvioinen toppimekko. Kokoa XL (omasta mielestäni kuitenkin enemmän L...), materiaali pehmeää trikoota, joka joustaa jonkin verran. Olkaimet ovat joustavat, kaula-aukossa ja helmassa pitsiä. Väri on sini-violetti. Tätäkin on vain sovitettu päälle. Oikein sopiva kesähelteille ^^! Hintapyyntö 20 euroa.Demonia Concord-saappaat, us 11 eli eurooppalainen koko 42,5.Unisex-malli, lesti on mukavan leveä. Näitäkin sovitettu päälle pari kertaa, itselläni nää ei mene pohkeesta kiinni, enkä saanut ketään suutaria lyhentämään noita varsia, mur. Anygays. Hintapyyntö 60e.
Ps. Näiden alkuperäinen laatikko oli lahoamispisteessä jo minulle saapuessaan, eli joudun nämä paketoimaan jotenkin muuten. :(

1 kommentti:

  1. Heippati! siulle ois haaste miun blogissa, käy nappaamassa kun kosmetiikasta tykkäilet ;)

    VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)