Sivut

maanantai 27. kesäkuuta 2011

Silakka karusellissa

Haudi ihmiset!
Oon pikkuhiljaa palautunut takaisin normaaliin elämänrytmiin (ai mikä? :D) täällä In the middle of Nowhere, joten ajattelin pikkuhiljaa näpytellä valmiiksi tätä blogitekstiä edellisestä pääkaupunkiseudun reissusta. Ikävä kyllä kuvia otin aika vähän, etenkin itsestäni. Jostain syystä näytin aina suoraan ojasta ja/tai haudasta nousseelta, mutta ei anneta sen häiritä sitä miten mukava reissu se kuitenkin oli. :) Mukavan reissun tunnistaa myös siitä, että kuvia on tosi vähän, eli be prepared. Ja vähäisetkin kuvat on otettu mun lahoamassa olevalla pokkarikameralla, eli laatukaan ei päätä huimaa.. :)

Matkani alkoi Joensuun rauttikselta, siitä parituntisen lukuhetken jälkeen hyppäsin Helsinkiin menevään junaan ja puudutin takapuoltani siinä muutaman tunnin. Alkumatka meni leppoisasti mp3-musiikkia huudattaen ja maalaismaisemia ihmetellen, lähempänä Hellsinkiä sitte iskeyty, tietenkin mun tuurilla,  pari aika voimakkaasti tuoksuvaa henkilöä siihen mun viereen istumaan, mut ei onneksi kauaksi aikaa. Rajottakaa vähän sen partaveden/tuoksun kans! Mutta nii, kai mä jotenkin aina unohdan kuinka kuollu mun takapuoli on sen reissun jälkeen, aika kultaa muistot ja niin edelleen.
Yllätin hyvän ystäväni Idan Pasilassa tekstaamalla "Hei mites menee, oon steissillä muutaman minuutin sisään", sillä tiesin että hän oli niin sanotusti "hoodeilla" hänen päästyään juuri töistä .. Idan reaktio oli aika hyvä "Wtf NYTKÖ SÄ JO TUUT!!" Puhuttiin matka steissiltä Kamppiin kaikenlaista.. tai noh, Ida se lähinnä höpötti ja mä sain väliin sanottua jotain. Väsyttävää toi matkustaminen vaikkei siinä oikein muuta teekkään, kun istu...Hassua.
Idan kans juoruttua hyppäsin Espooseen suuntaavaan bussiin jossa ystäväiseni Fehlgeburt aka Metu asuu. :) Osasin ulkomuistista jäädä oikeella pysäkillä, jes (tästä ei oo aina taetta...) :D!
Meri Tuulen kans sit juoruiltiin loppuilta, kävästiin kaupassa hakemassa ruokaa. Lisäksi katottiin Beetlejuice (IHANA! <3) ja 500 Days of Summer. Tykkäilin. :)

 Ihan pikkusen tuli paijattua tuota kissaa. Ruusu, tuitui<3

Keskiviikkona sit raahasin kamani Annin luokse, tämän naikkosen kanssa shoppailtiin, juoruiltiin, katottiin Voicea. Seppälästä löysin pari ihanaa vaatekappaletta. Harmikseni Morticiasta ei löytynyt oikein mitään mun koossa (kuinka yllättävää..), mutta ostin sieltä yhden Kreepsvillen luurankokäsi-korun. Teen ostoksista yksityiskohtaisemman postauksen!

Myötätuulessa oli mukavaa. Meri Tuulen kans seikkailtiin jo ennen Annia+hänen miehekettään aulueelle, suunniteltiin Turmion Kätilöiden eturiviin pääsemistä.  Tsekkkailtiin Moonsorrow, Metsätöll &Korpiklaani 3-4 rivistä, ja vaihvihkaa Metsätöllin jälkeen päästiin eturiviin. Saatoin ehkä vähän kyylätä Korpiklaanin kitaristia, nom. :--D

Me naiset  edustuskunnossa, check. ( x )


Kätilöiden keikoilla oon aikaisemmin ollu kymmenisen kertaa, ja tän keikan aikana mua heitettiin plekulla (thanx Bates!), jota en eka meinannu ees tajuta, success. Artisteilla näytti olevan hauskaa lavalla ja se välitty yleisöön asti, tosin musta settilista ei ollu ihan parhaimmasta päästä. Jotenkin jäin kaipailemaan vielä yhtä discobiisiä, kuten SIKA!, Neljä käskyä tai muuta sellaista. :) Ja se keikka muutenki tuntu tosi lyhyeltä.. Mutta anygays, tykkäsin kovin! Oon ehkä tulossa vanhaks (ehkä ihan hyvä juttu vaan) että en enää jaksa fanityttöillä niinkään paljoa, tykkään vaan enemmän keikkojen fiiliksestä! Nimim. Jonotin joskus monta tuntia Kiteen jäähallin edessä, että näkisin Nightwishin Tuomas Holopaisen... Oli se aika ihku. :'D Oh those good old times!

Kätsyjen jälkeen hipsittiin syömään, jos mun muisti ei petä pahasti, ja sitten Annin ja Jukan seuraan anniskelualueelle.  Sain tässä välissä myös tosi hyvän idean raahata kamoja takaisin metun luokse, ettei niitä sitten jäätävässä krapulassa (joka ei kyllä sit koskaan oikein iskenytkään) tarvitsisi raahata kamoja pitkin pääkaupunkiseutua.  Annikelualueella ei kyllä juotu mitään, mutta jutut oli kyllä sitäki laadukkaampia. :--D Pikkuinen sade vähän viilensi ilmaa ja meininkejä, eikä jaksettu jäätä katsomaan Ensiferumin keikkaa vaan suunnattiin lähimmälle bussipysäkille. 
Ja ei hyvää päivää niitä Jukan juttuja (terveisiä vaan) bussissa.

"Hieksussa pistaasipähkinätkin olivat iloisempia..."


Lopulta me sit saatiin raahattua kamat steissille asti, ihmeteltyämme ensin juna-asemalla kännisiä ihmisiä. Helsinkiin päästyämme satoikin mukavasti, oli tosi "kivaa" raahata sateessa jalat ja vaatteet märkänä kamoja Kampin bussipysäkille. Kokemus sekin.. Espoo-cityyn päästyämme päätavoitteemme oli vaihtaa vaatteet, pestä päivän pakkelikerrokset pois ja painua unten maille.
Seuraavana aamuna käytiin paijaamassa ja liikuttamassa (tosin meikäläinen oli lähinnä ton paijauspuolen hoitava osapuoli) Elli-niminen Metun vuokrahevonen. Oli muuten ehkä yksi kauneimmista hevosista minkä oon koskaan nähnyt.. 8). Käytiin syömässä Subwayssa (taas, siellä tuli käytyä aika usein..) Kirkkonummen Cittarissa erittäin hehkeinä, tultiin takaisin, suihkuiltiin, freesattiin itsemme ihmisen näköisiksi ja saatiin extempore-idea lähteä Annin luokse viettämään sivistynyttä iltaa absintin, sniffereiden, viinin ja breezereittan parissa, joka loppujen lopuksi venyi kello kahteen yöllä.  Tähtien sota, uusimmat juorut sekä lohikäärme-savujutut oli kova juttu. Kun oltu saatu itsemme kasattua Annin luota, ja kipiteltiin Metun kanssa juna-asemalle, sain loisto-idean  kuljettaa metun ostoskärrillä juna-asemalle. Tästä vaikenen, mutta silloin se oli hyvä idea!

Sunnuntai oli kivasti taas sateinen päivä, kateltiin Corona-telttojen alta Mokomaa. Piti nähdä Enniäkin, mut se nainen oli ninjannut itsensä eturiviin ja ei sitten törmättykään. Idakaan ei jaksanut raahautua paikalle, kun oli niin kurja sää. Soilwork oli kyllä hyvä päätösbändi meidän illalle, olisin voinu riehua enemmän jos olis ollu kunnolla yleisön joukossa. Takana riehuminen yksin tuntuu niin.. typerälle :'D!

Maanantai menikin sitten autossa istuen, sain Metulta kyydin Kuopioon, josta isäni kävi mut noutamassa kotiin. :)

Loppukaneeteksi todistus siitä millasta viihdykettä meillä oli eturivissä. Mä testailin kameraani ja Metu lauloi! :DD

1 kommentti:

  1. Your kitty is so cute, and I love your eyeshadow in the previous post. :)


    xoxo,
    Addie
    The Cat Hag

    VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)