Sivut

lauantai 20. elokuuta 2011

Packing

Moi taas!
Oon tässä pari päivää pakkaillut kuumeisesti, ja panikoinut uutta koulua (sikäli, jos joku ihmettelee miksen ole kirjoitellut tänne mitään..). Jos ei oo joku aikaisemmin huomannut aiemmista kirjoituksista, olen menossa opiskelemaan Etelä-Pohjanmaan Opistolle  maskeerausta, eli käytännössä toiselle puolelle Suomea. Nimimerkillä puhtaasti pohjois-karjalainen tytteli. Odotan kyllä opiskelua innolla, se ei niinkään jännitä, mutta niin paljon uusia ihmisiä ja uusi paikkakunta... Noh, ehkä ne asiat sielläkin lähtee rullaamaan alkupanikoinnin jälkeen. Olin eka aika innoissani kun aluksi oli tietoa, että hyvä ystäväni tulisi opiskelemaan sinne myös, mutta hän menikin opiskelemaan toiselle opistolle englannin kieltä. Buu. I miss u babe!  Asun siellä asuntolassa jonkun tytön kanssa ilmeisesti kämppiksinä, ja toivon hartaasti että hän on mukava (en muuten ihan oikeasti muuten tiedä miten mun mielenterveys kestäs siellä. Toisaalta, saa olla ihan helvetin ärsyttävä akka että multa menee hermot..you never know). Viimeksi apulaisrehtorille soiteltuani asuntola-asioista ja muutosta, hän sanoi että kämppiksekseni SAATTAA tulla suomenruotsalainen tyttö tai joku samaa maskeerauksen linjaa opiskeleva. Tietysti toivoin samaa linjalaista..  x) Se suomenruotsalainen ois kuulema opiskellutkin jotain muuta ainetta, eli ei ois voitu fiilistellä ehkä samoja asioita.. : D.  Pitäkää peukkuja mulle! Tää on muuten eka kerta mulle kun muutan kotoa vanhempien luota pois, saattaapa olla siis että tulee jännät paikat ku pitää alkaa ihan aikuisten oikeesti alkaa täysin itsenäisesti hoitamaan asioita.

Oh well.  Mua pyydettiin tekee muutosta jonkinlaista videota, joten tässä tulee. Sori vaan kaverit, mut naamaa eikä mitään muutakaan seksipommin olemusta oo luvassa, tulin just saunailemasta äsken ja hengailen virttyneessä yökkärissä. Voi tätä glamourin määrää.. xDTuossa on tosin sitten vaan joku 1/4 osa mun kamoista, leväytin tohon matkalaukkuun suurimman osan mun vaatekaapista, joukossa on muutama muu uusi ostos joista mun piti kirjoitella, mutta arvatkaa vaan oonko ehtinyt. Buu tällekin.Meikeille tosiaan tein inventaarion, mm. puolet kynsilakoista lähti kävelemään, mukaan otin vaan rakkaimmat. Kirjoja hamstrailin mukaan sen verran, että luen ne mitä en oo lukenu (jos ehdin). :D Toiseen huoneeseen oon iskeny sängynaluslaatikkoon liinavaatteita ynnä muuta sellaista "hyvin jännää". Jees. Ehkä mä huomenna kirjoittelen lisää, kun oon saanut isäni kanssa raahattua kamat Ilmajoen rock'n'roll cityyn, siellä mulla alkaa maanantai-aamuna  koulu!

Ps. Jos joku muukin on tulossa tuonne opiskelemaan niin kommenttia saa laittaa. Kommenttiboksissa taisi olla aikaisemmin ongelmia  näkyvyyden kans, mutta se on fiksattu!  Ja jos oot muuten vaan hoodeilla, haluut nähdä tms niin saa ottaa yhteyttä. :D  Saatan tarvita meikkimalleja, katsoo nyt mitä nuo koulun ihmiset sanoo...

5 kommenttia:

 1. Kyllä siihen pian mukautuu että joutuukin olemaan omillaan. Sitä oppii kuitenkin niin nopeasti aina tilanteiden mukaan :) Hyvin se menee! Onnee opiskelemaan :)

  VastaaPoista
 2. Onnea koulun aloitukseen. :) Lunkisti vaan, kyllä se siitä. Kannattaa muistaa että kaikki muutkin siellä jännittää vähintään yhtä paljon, joten jos ihmiset alussa tuntuvat tylyille tms. niin siitä se vaan johtuu. :)

  VastaaPoista
 3. Paljon tsemppiä uuteen kouluun! Näytähän sitten täälläkin kuvia esim. työvälineistä, että voin mm. kuolla kateuteeni... :D No ei, oon koittanu omaakin meikkipussia varustaa ihan tosissaan Make Up Storella, että olis oikeesti _ihanaa_ avata se pussi ja maalata naamaansa. Ja juu, on toiminut tähän asti aika kivasti!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Leena, M ja Dark Shadow!

  Make up Storen tuotteet on aika ihania, käyn aina Kicksiin eksyessäni fiilistelemässä niitä.. x)
  Yritän muistaa ottaa kuvia! : D

  VastaaPoista
 5. Mööö,miss u too! :( Toivottavasti lähtee koulu hyvin käyntiin!

  VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)