Sivut

maanantai 5. syyskuuta 2011

Better than revenge

Morooooo!
Aloitellaans taas kuulumisien kertomisella. Kiitos, mulle kuuluu hyvää, koulukin on lähteny hyvin rullaamaan. Oon tutustunu meidän luokkalaisiin (terkkuja, tiiän että luette!) ja käynyt kerran jo vähän bailaamassa keskellä viikkoa.. Käytiin Seinäjoen Komiassa viime viikon keskiviikkona. Meiltä (oltiin tyttöjen kesken ;)) meinas tippuu leuka maahan ku kuultiin että ilmaset hanajuomat on kello 24 asti.. Lopun voittekin arvata. Torstaina oli lievä kooma kun yöunta oli takana 3-2,5 tuntia. En ehkä ees halua tietää mitä seuraavasta baareilukierroksesta tulee. :--D! Kuvia ei tullu otettua, kun en jaksanu mun järkkäriä lähtee raahaamaan Seinäjoen yöhön.. Puhumattakaan siitä kuinka paljon mua ois ottanu päähän jos joku ois sen nyysinyt.

Maskeerauksen saralla ollaan harjoteltu piirtelemään rajauksia, rajaamaan huulia, tekemään meikkipohjaa sekä tekemään varjostuksia ja korostuksia kasvoihin. Talven mittaan tehdään mm viiksiä, vanhennuksia, drag queen-, gootti-, lolita sekä fantasiameikkiä, noin muunmuassa. Odotettavissa on myös, että päästään teatteriprojekteihin mukaan ja meikkaamaan ihmisiä muotinäytöksiin.
Sinänsä mukavaa aamuissa on, että ei tarvitse meikata, eli selviän aamusta noin puolet nopeammin (normaalisti saan varata ainakin sen tunnin, ennen ku pääsen edes siihen lähtemis-vaiheeseen..) ja voin vaan nassu puhtaana kipittää aamupalalle, ja siitä meikkauspenkkiin meikattavaksi. Tai sit mä oon se joka meikkailee ensiksi. Voin kertoa, että aluksi se tuntui aivan hiton oudolle kun joku toinen ihminen meikkaa omaa naamaa, mutta äkkiä siihen koekaniinina-oloon tottuu. Alussa mä vaan hihittelin koko ajan kun tuntui niin oudolta että joku muu meikkaa mua. Oon ehkä vähän omiin tapoihin kangistunut. :D Tosin se sivellin silmän sisäkulmassa aavistuksen kutittelee edelleen..

Viime viikonloppuna käväisin kotona pohjois-karjalassa. :) Kerkesi vähän tulla jo ikävä (+ se fakta, että unohdin tänne tullessa ottaa sellasen kätevän jutun kun pesuaineen mukaan..). Mun hauva oli ihana, se meni ihan sekaisin kun se näki mut. <3 tuitui.

Nyt sitä kuvaspämmiä niin saan tän postauksen joskus peräti valmiiksikin :D

pala meidän luokkaa, tytöt oikeen reippaana aamulla aloittamassa tuntia. 8)


Miialle ekana meikkauspäivänä tehty ns. "lähtötaso"-meiki. Oon aika tyytyväinen tohon, tosin taisin ehk liikaa korostaa rajauksella tota amorinkaarta. :---D whoopsie.
tommosessa luukussa mä asun mun luokkalaisen kans! Olin yhden viikon yksinäni, ja kaipasin sit kuitenki seuraa :D 

tältä näytin tänään tältä koulun loputtua. Tehtiin erivärisillä rasvaväreillä varjostuksia naamaan ja hopealla korostuspuuterilla korostukset. Ignooratkaa klähmäiset silmäluomet ja huonosti oleva letti <3

päivän naama :)

Miten teidän syksy on lähteny käyntiin? :)

6 kommenttia:

 1. Oi, kuulostaa tosi hauskalta toi sun koulus! Mäkin haluan oppia tekemään kaikkia siistejä maskeerausjuttuja! Niin joo ja haluun tietenki saada sut maskeeraa/meikkaa mut joskus! :) Pidä kivaa siellä, nainen! <33

  VastaaPoista
 2. uuu 8) näyttää melko samalta kun munkin kämppä x)

  VastaaPoista
 3. Sally, niin tää onki! :D Juu pitää meikkailla sutki sitte, tuitui! Ja pidän: D

  Salzburg, postaile sieki kuvia sieltä!

  VastaaPoista
 4. Muitakin Pohjanmaalaasia pruukaa löytyvän :D Ootko siinä yksityisessä koulussa S-joella? Kaveri opiskeli siinä muutamia vuosia sitten, ja olin kerran sen mallinakin :D

  VastaaPoista
 5. Awardi sulle: http://extreme-fool.blogspot.com/2011/09/well-dressed-lady-award.html :)

  VastaaPoista
 6. Jendina, jep, siellähän mää :D Mukava koulu tää on.

  Henni, kiitoksia :D!

  VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)