Sivut

torstai 29. joulukuuta 2011

Fans and feathers, pearls and it all glitters!

Taas toista postausta perään kun vauhtiin pääsin! :D Ennen joulua kävin pyörähtämässä muutaman päivän ystäväni Meri Tuulen luona pääkaupunkiseudulla, oli mukava reissu. Ostelin joululahjoja ja viettelin laatuaikaa ihmisten kanssa. Vierasta miestä on jo ehkä vähän ikävä jo nyt.
Eräs ilta saatiin idea, että otetaas taas perinteiset photoshootit. Alkuperäisenä ideana meillä oli kenkäheruttelua ja mausteena burleskia.. kuvia jonkun aikaa ottessa alettiin nauramaan et tulikohan näistä turhan bordelli-fiilis.. Oh well, saatiin me muutama onnistunut otoskin otettua!  Tein itse Meri Tuulelle kuviin meikin ja hiukset. :) Kuvissa ei silmämeikin värisävy näy parhaimmillaan, mutta tuommoinen siniturkoosimusta smokey eye ja nudet huulet kombinaatio toimi musta aika hyvin! :)
Ps. Ethän käytä kuviani ilman minun tai mallin lupaa, kiitos! :)

7 kommenttia:

 1. Hot stuff! I love the second, Hipstamatic picture. :)

  VastaaPoista
 2. Hexotic, thank you! <3 I love photographing :)

  VastaaPoista
 3. Hahah lol i failed with your nick, I mean HexoticA :'D

  VastaaPoista
 4. Hei, osaisitko suositella jotain hyvää Nude sävyistä huulipunaa? Olis ollut pitkään jo hankitalistalla, mut en oo niin jaksanut paneutua. Ajattelin Lime Crimeä, mutta jotenkin luovuin siitä kun moni on sanonut että ne tahraa tosi paljon :(

  VastaaPoista
 5. Moi Kaisla :)
  Mun lemppari nudehuulipuna on Goshin Velvet Touch-huulipuna sävyssä Darling! Niitä myydään Sokoksissa :)
  Macin Myth-huulipunasta on kuullut kans paljon hyvää, tosin se on enemmän mattaisempi ja kalliimpi. Goshin puna maksaa about 10 euroa!

  Toivottavasti oli apua ^^

  VastaaPoista
 6. hei, saanko kysyä missä opiskelet meikkaaja-maskeeraajaksi? Itellä ois toi ammatti kans haaveissa joskus opiskella, mutten yhtään tiiä että missä sitä kannattas sitte opiskella :o asun tosin helsingissä, mut kyselenki näin yleisellä tasolla vaan (:

  VastaaPoista
 7. Linve, opiskelen maskeerausta Etelä-Pohjanmaan Opistossa :) Tää on mukava koulu, tosin ainut miinus tulee tästä et tää on in the middle of nowhere, mutta toisaalta on halvempi kuin muut yksityiset. International Make up Centeriä ja Make-up Articst Academystä oon kuullu hyvää. Seinäjoella taitaa kans olla joku koulu :) Mut jos noin niinkun sun sijaintia ajatellaan, nii lähtisin jompaan kumpaan noista(IMC tai make-up artist academy) : D Ei tarviis muuttaa ees taas! Kannattaa googlailla ja kysyä alan ihmisiltä enemmän. :')

  VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)