Sivut

maanantai 5. joulukuuta 2011

Pikkuisia jouluja!

Huhheijaa, otetaas näistä blogin sarvista taas vaihteeks kiinni! Oon ollu ihan loma-moodilla taas tässä pari päivää ja aika menee kuin siivillä, kiitos mittavien unvielkojen :D!
Viime viikko meni nopsaan koulun Remember The Time-tanssinäytöksiin maskeerauksia tehdessä (viimeinen showtime Etelä-Pohjanmaan Opistolla muutes tän viikon perjantaina kello 19!), kuvia en oo vielä napsinut, mutta niitä laittelen tänne sit myöhemmin!
Joulun vieton oon jo aloittanutkin pikkuhiljaa glögin merkeissä nyt ainakin! Pikkujoulut oli tossa viime kuun lopussa. Syötiin ja juotiin hyvin, osa ihmisistä lähti koteihinsa sitten illan mittaan mut me hc-bailaajat jäätiin sinne siivo--- bailaamaan.

Kuvatodisteita!

 Maskitytöt pikkujoulumatkallaan, aahaa ahaaa. 8D

Matkalla keskityttiin myös erittäin olennaiseen, omien naamakuvien tallentamiseen. Huulirasva tai huulikiilto nainen, skarppaa nyt prkl...
 
 
Wannaberuokabloggaaja. Salaatti oli hyvää! :D

Torttua kansalle! :D Kuvassa esiintyvän Hanna-Marin blogin muuten löydätte tääältä -> kliketi klik!

Ja sit loppuillasta laulettiin karaokea ja selitettiin self-made Aliaksessa irstauksia. :D Loppuillasta meni sit intressit sen kameran varressa olemiseen. Oisin varmaan saanut laatuvideoitakin jos olisin tajunnut investoida semmosen ominaisuuden omaavaan kameraan... :D

Ps. Joku muuten toivoi videopostausta, ikäväksenne joudun kertomaan että mulla ei ole harmainta aavistusta missä min puolilaho pokkarikamera tällä hetkellä on.. :D! Ehkä vielä joskus. Mulla ois niin paljon kaikkea höpötettävää juttua teille!
Pps. Postaustoiveita saa muuten edelleen laittaa.
Ppps. Jotta vahingossakaan naamakiintiö ei menis liian alhaiseksi, laitan viime torstailta Julian kans otetun kaverikuvan tähän. Oli aika hurmaava fiilis kun oli maskeerannu/ollu muuten vaan liikkeessä yli 10 tuntia. Kukkuu! 8D

1 kommentti:

  1. Ei vitsit miten noloa, että tossa laulukuvassa me lauletaan just Uniklubia, yhyy :DDDD Tunteikkaasti silmät kii and.
    Ja hei, sun ja Julian yhtäristä propsit mulle ku oon niin pr00-kuvaaja!!!!1

    - Rickin morsian

    VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)