Sivut

maanantai 20. helmikuuta 2012

Meet me at electric Chapel

Hellou taas! Tuli tossa Helsingissä, tai oikeastaan Espoossa pyörähdettyä viime viikonloppuna, oli jo aikakin päästä opisto-maisemista pois. Todettiin mun kämppiksen kans että kolme viikkoa on ehdoton maksimi, sitten haluaa nähdä jo muitakin naamoja. :D Onneksi loma alkaa pian, liukenen täältä ensi torstaina pois heti aamusta!

Mitä mä sit siellä Espoossa tein...? Noh, oikeastaan kaikki lähti siitä etten ollut nähnyt ystävääni Prinsessaa long time no see, joten pitihän se takamukseni rahaata sinne asti! Toinen syy tälle on että hyvin todennäköisesti osallistun ensi kuussa Helsinki Hair & Beauty-messujen yhteydessä järjestettävään meikkikilpailuun! Oon Editorial-sarjassa. :) Suunnitelmia mulla on jo, toteutus on vielä muhimassa päässäni. Kerkesin jo kokeilla viikonloppuna alkuperäistä ideaani, tosin sitä pitää muokata vielä. It's going to be edgy. >: D Kuvia en halua vielä tässä vaiheessa julkaista, mutta Meri Tuuli tosiaan toimii mun mallinani ja me yhdessä muhiteltiin semi-valmiiksi asu-ideat. Kiitos Metun ihanan pullistelevan vaatekaapin, mun lompakko ei kärsi pahemmin anoreksiaa, vielä. Muutama juttu tosin on metsästyksen alla..


Muuten me käytiin hillumassa Omenassa ja Ikeassa. Neitokaiselle etsittiin uuteen kämppään sisustusjuttusia, kuten lipastoja ja yöpöytää. Kuolattiin myös molemmat Malm-sarjan pöytää kampauspöydäksi ja lamppuosastolta täydellisiä hollywood-meininkiä henkeviä lampputankoja. Vielä joskus, sitten kun oon rikas! : D Miten muuten, tommoset valot käyttäytyy video-olosuhteissa? Oon yrittänyt kuvata teille videoita tänne, mutta syystä X en oo vielä oppinut tota videon editointia silleen että niitä vielä kehtais julkaista. Eikä ees puhuta siitä miltä pullaposki-marsulta mä oon niissä videoissa näyttäny.. : D! Valaistuksesta en ehkä ees mainitse mitään.. Minä <3 Itsekritiikki.


Saanko tollasen sängyn? Saanhan? Erivärisellä, esimerkiksi mustalla sängynpäädyllä ja enemmän mun näkösellä päiväpeitteellä. Kiitos. Just ihanan muheva mun makuun!

Omenassa metsästin itselleni juttuja Lushista, viimeksi siellä piipahdin toisen ystäväni joululahjan takia, ja en silloin ostanut mitään. Onneksi nyt keväällä on reissuja etelämpään tiedossa niin saa kivoja juttuja itsellenikin. Lisäksi tää harakka eksy Bijou Brigitteen... Kicksissäkin saatoin käydä. Oli tosi mukavaa käydä ja viettää aikaa rakkaan ystävän kans pitkästä aikaa. :) <3

Miten teidän viikonloppu sujui?

Ps. Koitan oikeesti repiä itseäni niskasta tän blogin kans. Huokaus, kun on haalinu ittelleen taas melkeen liikaa tekemistä. :D

2 kommenttia:

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)