Sivut

maanantai 27. helmikuuta 2012

Brunettes do it better

Hellou. Kuten lupasin, tässä heti tuoreeltaan tukkakuvia teille! Vertailun vuoksi  otin pari erilaista kuvaa, auringossa ja salaman kera. :) Jos mä peräti jaksaisin ylläpitää tätä enkä heti iskis mustaa takaisin..Onneksi oon menossa keskiviikkona Joensuuhun! Pitää sieltä ostaa sävyttävää hoitoainetta ja rakennesuihketta. Tai sit koitan ettiä niitä Helsingistä kun käyn niillä messuilla. Onko muuten ketään lukijoita tulossa? :> Olisi kiva nähdä millaisia ihmisiä siellä ruudun toisella puolella on!
Iskee muuten jo pientä paniikkia ne kisat pintaan..

Lisäksi mun pitäs metsästää jotkut siistit vaatteet että edustan sitten kivasti. Ja kengät. Ja vähä vähän tekoripsiä, yksi tietyn sävyinen luomiväri, geeliliner... onko muuten kukaan kokeillut jo sitä Lorkun uutta geelilineria? Kommentoikaa jos ootte, ajattelin et voisin sitä kokeilla seuraavaksi! Rimmelin Exagerate on ollut mun lempparia jo tooodella kauan noissa nestemäisissä silmänrajaus-asioissa.. :)

1 kommentti:

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)