Sivut

maanantai 12. maaliskuuta 2012

Helsinki Hair & Beauty 2012 : meikkikilpailu "Editorial"

Heissan! Nyt olis taas aika päivittää kuulumisia, eli viikonloppuna tuli käytyä kisailemassa Helsingin suunnalla Helsinki Hair & Beauty-messuilla. Tää on sit kilometripostaus miljoonalla kuvalla, mulla oli kerrankin hovikuvaaja paikalla, ihana luokkakaverini Serena. Iso kiitos hänelle! :) Lähdin viime viikolla jo torstaina junailemaan helsinkiin, matka meni mukavasti sitruunalta haisevaa miestä haistellessa musiikkia kuunnellessa. Oltiin Meri Tuulin kanssa sovittu että metrolla seikkailisin hänen hoodeilleen, mutta suunnitelmat muuttuikin niin että hän tulikin keskustaan vastaan. Käytiin vähän kauhomassa sapuskaa naamariin Hesessä, ja sit suunnattiin Prinsessan Palatsiin Itä-Helsinkiin. Tykkäsin kovasti ystäväiseni uudesta kämpästä, kämpän muoto oli mukavan persoonallinen ja tilava :) Sainkin jonkun ihmeellisen purkamis-innostuksen, ja purettiin siinä sitten ajankuluksi vaatteet... niitä jätesäkillisiä oli liikaa just sopiva määrä siihen, et sen jälkeen onnellisesti kaaduinkin nukkumaan : D! Perjantaina reenailin meikkiä pariinkin otteeseen, aamupäivästä ja illalla ennen kuin Prinsessainen lähti yötöihin Fenniaan.
Lauantai-aamuna aamukoomailin astetta enemmän, heräsin aamuyöltä kolmelta, heitin spagetit kiehumaan (note to self: ei ehkä se paras aamupalavaihtoehto... tuntui että mahalaukku ois painanu noin tonnin)... Tiesittekö muuten että spagetit kypsyy kyllä, vaikkei vesi varsinaisesti kiehuisikaan? :D En miekään, aina oppii uutta. Mutta joo, rehellisesti sanottuna miljoonien jännitysmahakramppien ja vessassa ravaamisen jälkeen lähdetiin seiskan aikaan aamulla kurvailemaan kohti Helsinkiä. Oli tavallaan aika jännää kulkea Helsingin keskustassa siihen aikaan kun liikennettä ja ihmisiä oli niin vähän : D Finlandia-talolle saavuttiin sit jo hieman ennen kahdeksaa. Liput saatiin jonottamatta, muttah... yks asia mikä siellä oli pielessä, oli kilpailijoiden opastaminen. Nimimerkillä juostiin Finlandia-talo ympäri varmaan pariin kertaan, ennen kuin joku järjestäjistä viitsi neuvoa missä kilpailijoiden ja mallien pukuhuone sijaitsi :D! Onneksi me sitten sinne päästiin aika nopeasti. Eli jos ihmettelette miks oon noin hikinen kuvissa, syy on mun kipittämisessä. Enkä tietenkää tajunnu ottaa kuivashampoota mukaan. Doh... kaikesta oppii :D Puoli yhdeksältä iskin mallin nilkkoihin eristysteipistä ideoimani ballerinamaiset nyöritykset, rannekkeet iskettiin ranteisiin ja alettiin panikoimaan kilpailupaikalle eksymistä hieman ennen yhdeksää.
Kilpailemaan päästiin aikataulun mukaan yheksältä, laitoin pöydän nätiksi meikeillä ja työpiirroksella!
Tässä vaiheessa olin jo aika valmis, aikaa oli menny joku päälle tunti. Olin oikeestaan aika hyvin aikataulussa, ei tullu missään vaiheessa kiire! :) Tekoripsetkin otti kiltisti kiinni jo ekalla kiinnittämisellä :D! Alla myös pari kuvaa muista kilpailijoista..
Sit tulikin tuomarit. Oli aika jänskää seistä siel kilpailualueen ulkopuolella ja toivoo vaan että tuomaristo tykkäis mun työstä. Juteltiin mun opettajanki kanssa tuossa joku aika sitten, ettei ikinä tiedä mitä ne oikein hakee siinä kilpailussa. Omasta mielestäni mulla oli varmaan kisan räväkin ja ehkä oudoinkin meikki ja asu. :D Inspiraatiopuuska, I blame you!
Kun tuomaristo oli saanut arvioinnin loppuun, me saatiin poistua kilpailupaikalta ja lähdettiin kiertelemään messualuetta ympäri. Sain pari kivaa juttua haalittua, niistä kirjoittelen varmaan myöhemmin. :) Olisin halunnut ostaa yhden Duroyn siveltimenkin sieltä (oon kaipaillut sellasta hyvää keskikokoista skunkkisivellintä, sekä pyöristettyä kabukia. Let me know mitkä ois hyviä!) Muttaah joo. Iltapäivä meni kiertelykaartelua lukuunottamatta kuuteen asti illalla näissä merkeissä:
Sitten kun se palkintojen jakotilaisuus alkoi... Ekat fiilikset oli sensuroimatta "Per.... en voittanu -,-'" Ilmeisesti tuomaristo haki vähän enemmän jotain kauneusmeikkiin menevää juttua, kun sitä mitä mä tein. :D Mutta toisaalta, musta oli kuitenkin kiva käydä messuilla ja oli jännää kilpailla. Kyllä mä jatkossa voisin ihan hyvin mennä uudestaan kilpailemaan jos tulee sellainen aihe joka inspiroi! Tulin siis kisassa seitsemänneksi (ei meitä kyllä tainnut ollakkaan kun se 7,eli tosi vähän, anyways...buu!!) yhden pisteen erolla edelliseen kahteen kilpailijaan(vielä isompi BUUU!!!) Illan viimenen kuva. : D
Tämän jälkeen me lähdettiin livettiin paikalta, väsymys oli kauhea. Mutta oli ihan kiva reissu, jos tänne Pohjanmaalle palaamista ei lasketa. : D

2 kommenttia:

  1. oisin ollu ite varmaan iha paskat housussa tuolla...et hienosti pärjäsit! ja kyllä joku päivä varmaan tulee voittokin :)

    VastaaPoista
  2. Kati, arvaa olinko itekin ihan paniikissa :D Uskon kans niin, kokemus tuo varmuutta :)

    VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)