Sivut

keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Haaste Neteltä!

Jee! :D Sain tämmöisen haasteen Neteltä, Neten blogia voitte lukea täällä! Kiitos haasteesta :).

"Each tagged person must answer the 11 questios given to them by their "tagger" and post it on their blog. Then, choose 11 new peope to tag and link them in your post. Create 11 new questions for the people you tag to answer. Do nat tag back to the person who has already tagged you."

1.Milloin aloit kirjoittamaan blogia ja miksi?
 - Ensimmäinen postaus ilmestyi syyskuun 3. päivä 2009, eli silloin syksyllä sain idean alkaa kirjoittelemaan omista jutuistani tänne! Olin aikaisemmin kokeillut jollain muullakin ohjelmalla netissä kirjoittaa blogia, kirjoitin myös irc-galleriaan (jossa muuten oon vieläkin, oiskohan kohta aika poistaa tunnukset....) keikka-päiväkirjaa. Anteeks oon ollu vähän teini. :D Mutta oikeastaan oon aina pitänyt kirjoittamisesta, ja halusin jonkun kanavan minne puran kaikki kauneus- sekä tyyliaiheiset jutut mitä mielessäni pyörii. Blogimaailmasta oon saanut innostuksen ikuisuusprojektiin nimeltä "täydellinen vaatekaappi".. Lisäksi koitan kehittyä bloggaajana, parempia kuvia oon ainakin oppinut ottamaan. :)

2.Missä näet itsesi 10 vuoden päästä?
- Olen toivottavasti töissä kauneusalalla, tuntuu että mulla ois hirveesti taitoja ja kutsumusta sinne! Ainakin mä rakastan maskeerausta ja meikkaamista. :) Voisin varmaan olla jossain yrityksessä töissä, en usko että nyt ainakaan ihan heti olen omaa yritystä aloittamassa, haluan ensin kerryttää omaa osaamista.

3.Lempivaatemerkkisi? Perustele.
-vaihtoehtoisen pukeutumisen saralla pidän hirveästi Lip Servicen vaatteista, mua vaan hirveästi harmittaa kun kyseinen merkki ei käsittääkseni hirveästi harrasta plus-kokoisten vaatteiden tekemistä.. Saako tähän vastata lempparivaatesuunnittelijoita? Alexander Mcqueenin vaatteet on uskomattomia! 8) Muuten arkipäivisin pukeudun hyyyyvin tavallisesti, mustaa kuitenkin, mutta vaatteet on ostettu suurin osa ihan perus kaupoista, kuten H&M, Seppälä, Lindex, KappAhl.. Sieltä kyllä löytää kaikenlaista, pitää vaan osata napata parhaat päältä!

4.Unelma-ammattisi kautta aikojen?
-Muistan kun ala-asteella piti tehdä piirros siitä mikä on unelma-ammatti, mä piirsin silloin radio-toimittajan. Sillä radiotoimittajalla on kyllä vaaleat hiukset ja värikäs villapaita.. eh. :D Mutta anygays, voisin kuvitella höpöttäväni radiossa. Ois kiva edes kerran päästä kokeilemaan sitä, en kyllä usko et oisin hirveän taitava sen tekniikan kans... Piirroksesta vielä, nauran vieläkin kun joku mun silloinen luokkakaveri sanoi ettei radiossa voi olla lihava(olin pyöreä silloinkin) töissä. WTF? Kuuleeko sen äänestä jos joku on ylipainoinen.. :D

5.Ruoka, jonka syömisestä koet huonoa omaatuntoa?
-Suklaa ja leivonnaiset. Ne on niin hyviä. Eilenkin tein pätkiskakkua, en kyllä pystynyt syömään kuin pienen palan. "Kaikki hyvä tässä maailmassa on joko laitonta, moraalitonta tai lihottavaa."

7.Asia, teet päivittäin?
-Jos vastaan tälleen tylsästi et nukun ja syön.. Mut uskon että kaikki tietää sen jo. :D Sanotaanko, et laulan biisien mukana. Fiilistely, toimii!

8.Jos saisit muuttaa yhden asian koko maailmassa, mikä se olisi?
-Kaikille eläimille ja viattomille ihmisille oikeudenmukaista kohtelua.  Alan aina itkemään kun näen esimerkiksi jonkun lehtijutun missä kerrotaan huonosti kohdelluista eläimistä : |!

9.Parhain muistosi?
-Hirveen vaikee kysymys, yks paras muisto, buu! Niitä on monta. :D Muun muassa kaikki reissut mun parhaiden kavereiden kanssa, Jennin kans olin FMEssä 2008, Annin kans ollaan oltu monet Kuopiorockit, Meri Tuulin kans riekuttu helsingissä.. :3. Haaveilen siitä et pääsisin jonkun hyvän ystävän kans jonnekin kaupunkilomalle, vaikka Lontooseen! <3

10. Asia joka tekee sinusta juuri sinut?
-Varmaan mun höpsö luonne ja mun jutut. :D

11. Parhain luonteenpiirteesi?
-Olen hyvä kuuntelemaan ja olen aika empaattinen. :) Pidän huolta läheisistäni.

Haasteet näille otuksille; VonQ, Katzu, Karoliina Kalma, Insanity, Henni, Lady Grotesca, Demonita, Mistress Mystral, Maano, Jenni, Ami & Ravenoaris!

Kysymykset:
1.Mikä on paras lahja minkä olet ikinä saanut?
2. Mitä kaikkia harrastuksia sinulla on ollut ja mitä harrastat nykyisin?
3. Millainen olet ihmisenä? Vastaa viidellä lauseella. :)
4.Mikä on lemppari TV-ohjelmasi?
5.Millaista musiikkia kuuntelet?
6.Mikä saa sinut iloiseksi, entäs raivostumaan?
7.Huonoin luonteenpiirteesi omasta mielestäsi?
8. Jos saisit  10 miljoonaa, mitä tekisit?
9. Kuka on ollut elämäsi vaikuttavin henkilö?
10. Mikä seitsemästä kuolemansynneistä on se "sun juttu?" Perustele!
11.Mitkä kolme asiaa tai ihmistä ottaisit mukaan autiolle saarelle? Miksi?

2 kommenttia:

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)