Sivut

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Long time no blog post

Katkaistaan tää saamattomuuteni kausi poikki, sillä... Nyt ois aika isoja ilonaiheita! Musta tuli meikkaaja-maskeeraaja kesäkuun eka päivä, ja heti seuraavana maanantaina mulla oli viimeiset näytöt liiketaloutta!Jee! Todistuksen jälkimmäisestä saan syksymmällä, kun tutkintolautakunta kuulema lomailee hanakasti kesällä.. : D Oli kyllä mukava kokemus päästä sieltä pois, viimein!
Tavaroita pakatessa sekä purkaessa mietin, et miten ihmeessä mä oon saanut tungettua näin paljon kamaa niin pieneen tilaan.. : D

Anyways. Viimeiset puolitoista viikkoa oon koittanut rauhoittua ja vietellä kesää, ja koittaa olla panikoimatta kouluhakutuloksia, tossa muutama päivä sitten oli matkailualan pääsykokeet Joensuussa, iik. Ihan mukavaa ja rentoa siellä oli, mut en uskalla sanoo vielä yhtään miten ne meni, kun viimeksi luulin kokeiden menneen hyvin mutta ihan päin honkiahan ne oli. x)

Pääsykokeiden jälkeen sain elämääni piristävän lahjan, uuden puhelimen. Voin kertoa että Iphone on satamiljoonaviissataa kertaa parempi kuin mun vanha Nokialainen, joka harrasti sammumista itsekseen ja ei hälyttänyt välillä (suomeksi; aika usein) puheluita. Nice job, Nokia.

Kello on nyt kymmentä vaille puoltayön, eikä tunnu siltä. Huomenna aamulla selviää pääsenkö opiskelemaan kosmetologiksi ensi syksynä, jännittää. Pitäkää mulle peukkuja :))

edit: juu ei ollu ei. >_<


Allekirjoittaneen kesänaama toissapäivältä :) Uudet lasitkin eksyneet kuvaan..


Ps. Kellä kaikilla on Instagram? mun nimimerkki on siellä Annedeadly, joku ilkimys oli kerennyt viedä deadlydame-nimimerkin! Jos lukijoissa on joku kyseisen sovelluksen käyttäjä, niin nosta tassu pystyyn ja kommentoi tonne alas nimimerkkisi!

Pps. Jos joku tietää miten google&youtube-rekisteröimisen jälkeen nimimerkin saisi vaihdettua youtubessa eriksi kuin oma kokonainen nimi, arvostaisin tätä tietoa kovasti! Oon innolla suunnitellut videoaiheita mistä voisin kuvata videoita tolla iLuurilla (siinä nääs on aika hyvä kamera).. Mua ei ihan innosta ajatus siitä että koko maailma tietäis mun koko nimen heti kättelyssä.. Kiitos ei ahdisteleville stalkkereille. x)

4 kommenttia:

 1. iPhone on kyllä ihQ <3 Olen omaani käytellyt nyt pari viikkoa ja vaikka ZTE Blade Androidkin oli ihan kiva oli se lopulta aika mopo..

  VastaaPoista
 2. Onnea papereiden johdosta! Itselläni olisi sellainen väli, että tähän mahtuisi hyvin maskeeraajan opinnot. Tasapainottelen nyt Ilmajoen opiston ja Tampereen yksityisen välillä. Eli suosittelisitko opistoa? :)

  VastaaPoista
 3. Mariia; kiitos! :D Mulla ei ole kuin tosta opistosta kokemusta, enkä muista suomen meikkikouluista oo kuin juoruja kuullut.. Mä ehkä lähtisin Tampereen yksityiseen, jos voisin nyt valita. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos hirveästi. Tietenkin innoissani käänsin Eteläpohjanmaan opiston Ilmajoen opistoksi :p

  VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)