Sivut

perjantai 19. lokakuuta 2012

♡Olen ehdolla...

...Cosmopolitan-lehden tähtibloggaajaksi, sillä olen kaivannut jotain lisäintoa tähän kirjoittamiseen.   Taukoa tuntui olevan ihan tarpeeksi vähäksi aikaa tuossa loppukesästä, joten nyt vois tarttua itseäänkin niskasta kiinni. :D
Eniten tykätyimpiin on "muutama"  tarkalleen ottaen semmoset reilu tuhat ääntä, hups! tykkäys  matkaa, mutta yrittänyttä ei laiteta. Olisi ainakin kiva saada lisää näkyvyyttä. Ja te, ihanaiset lukijat jotka ootte jaksaneet roikkua tuolla lukijaboksissa, tykkäisin ihan hirmuisesti teistä (vielä lisää) jos kävisitte tykkäilemässä ja kenties jopa jakaisitte tai suosittelisitte facebookissa! :)

 


Äänestämiseen tarvitsette vain toimivat facebook-tunnukset, ollessanne naamakirjaan kirjautuneena käytte klikkaamassa alla olevasta linkistä, jolloin pääsette suoraan Cosmopolitanin Tähtibloggajaa-osioon, jossa on mun blogi. Tykkääminen onnistuu sydämestä klikkaamalla. Lisäksi muut naamakirjaan jakamis/suositteluasiat löytyy alapuolelta.
Kiitos jo paljon etukäteen, te ketkä tämän noteeraatte. :) Ja jos joku teistä lukijoista on myös ehdolla, laittakaa linkkiä alas niin käyn tykkäämässä takaisin! 


1 kommentti:

  1. heissan! :)
    Ihana blogitus!
    Mulla olisi sulle haaste blogissani, joten tsekkailehan:
    http://nolifestyleblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)