Sivut

keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Recently

Hellou. Blogihiljaisuus näköjään saapui ja tuli vieraisille. Oon kärsinyt jonkinlaisesta kriisistä tämän blogin kanssa, oon useasti yrittänyt aloittaa kirjoittamisen, mutta mitään mielenkiintoista ei synny. Haluaisin tämän blogin olevan loistava, mutta joka kerta jotenkin vaadin liikoja itseltäni.

Oon pohtinut itsekseni että oisko mun järkevää siirtyä enemmän youtuben maalmoihin, kun video-ideoita mulla on ihan sikana, ja koen jotenkin helpommaksi selittää kameralle kuin kirjoitaa tuntitolkulla blogitekstiä (ei puhuta siitä että se videon editoiminen vie ihan kivasti aikaa....) Opiskelijana pitää tietenkin miettiä oisko mulla varaa maksaa se kamera, osissa tietenkin. :o Kertokaas lukijat siellä, jotka ootte uskollisesti pysyneet lukijoina vielä vaikken ole postannut, oisko tämä hyvä idea? :D

Kuvien kautta jotain hauskaa..


Tehtiin koulussa jäätelöannoksia yks päivä. Oli hyvää. :D  Lisäks me ollaan tehty kaikenlaisia aamiasia, jenkkiläistä, englantilaista, mannermaista (paitsi meillä ei ollu croisantteja, buu!)Onni on muhevat huivit. Löysin tämän neonpinkin yksilön Lindexiltä viidentoista euron hintaan. Ei paha. Hirveen lämminkin vielä. :3Muuten oon ollu tosi laiska pukeutumaan mitenkään hienosti. Ei vaan jaksa aamu kuuden jälkeen alkaa käyttämään aivoja... koulussakin herään oikeesti vasta kymmenen maissa, siihen asti mennään aamukoomalla! Aamen! Liian hapokasta, ei vaan pysty.

Lisäksi oon ollu tosi reipas nuori nainen ja eksyin Muruun tuossa yksi päivä P:n kanssa niille kuuluisille yksille. Oli mukavaa höpötellä joutavia, pitäs lähtee useemmin!


Seuraavaksi voittekin alkaa odottelemaan vaatepostausta. Postaus ideoita saa muuten laittaa kommentteina, kaikenlaiset toivomukset otan ilomielin vastaan. :)

Ps. Osaako joku neuvoa idioottia? Koitin teille kuvata iLuurilla videopostausta teille tuossa jokunen aika sitten, mutta ihana Windowsin movie maker ei halua tunnistaa videota, että saisin alkaa fiksailemaan sitä? Tää on osa syy siihen miks oon alkanut miettimään tosissaan sitä videokameran ostoa. Jos oisin tietysti alunperin ollut fiksu, olisin ostanut jo alunperin digijärkkärin video-ominaisuudella ja KÄÄNTYVÄLLÄ NÄYTÖLLÄ... *takoo päätä seinään* :D5 kommenttia:

 1. Mä tykkään kyllä enemmän ihan perinteisistä blogipostauksista, mutta videot on tietty ihan kiva piristys välillä :)

  VastaaPoista
 2. Mulle on oikeestaan ihan sama onko videota vai perinteistä postausta. Toivoisin meikkijuttuja (tutoriaalia jostain sun hienosta meikistä vaikka) ja edelleen toivoisin sitä kokoelmapostausta (ymmärrän kyllä et se vaatii aikaa). Kiitti mooi! :)

  VastaaPoista
 3. Henni, kiva kuulla, koitan tehdä niitäkin sitten vastaisuudessa :)

  SuperHotFemale, koitan kuvata meikit piakkoin ja postata ne tänne! :) Kiva kun viitsit kommentoida aika usein! ^_^

  VastaaPoista
 4. Ompa ihanan näkönen tuo jäätelöannos, nami! :)

  VastaaPoista
 5. annieveliina, kiitoksia! Toi maistuikin aika hyvälle kans! :3

  VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)