Sivut

lauantai 7. joulukuuta 2013

Kauneusbloggaajien joulukalenteri: Luukku 8




Mietin päivän jos toisenkin, mitä tähän luukkuun laittaisin. Päädyin lopulta meikkikuviin, koska niitä tällä hetkellä blogissani julkaisen aika vähän, mutta tarkoitus olisi petrata.

Meikissäni käytin mukana ollutta Urban Decay:n Naked palettia. Suosikkini kahdesta tulleesta, tykkäilen. Jouluisen teemaksi otin teemaväriksi kultaisen, jota hieman vierastan vielä, mutta alan tottua ajatukseen. Kissarajauksista te ette minun naamassani pääse koskaan eroon. :D Jos jollakulla on tarvis hyvälle joululahjavinkille, vaikka tyttöystävälle, kaverille, tyttärelle tai ihan vaan itselleen, niin UD:n Naked on hyvä. Sitä saa mm. LookFantasticiltä.
edit//: huuto.netissä on näkynyt aika hyvin uusia nakuja, sinne siis!

Sisänurkassa valoa tuomassa Virgin(helmiäisvaalea), sisänurkassa Sin(pinkkiin taittava helmiäinen, vaalea), suurimmalla osalla luomella Half Baked (kulta), luomivaossa varjostuksessa Hustle(satiininen tumma ruskea) ja Creep(kimalteinen matta musta) sekoitettuna. Alaluomelle laitoin ensin Creep-sävyä, ja päälle hieman half bakediä. Tulos oli musta ja hohtava, ja kuvat ei näissä kuvissa toistu ihan sataprosenttisesti. Ripsarina Lancome Doll Eyes (vedenkestävä), pohjustajana tällä kertaa NYXin Jumbopencil sävyssä Milk. Jos haluat että värit toistuu kunnolla, niin suosittelen Nyxin Jumbokyniä. :)

Meikkipohjana muuten on Lorealin True match meikkivoide sävyssä R1 Rose Ivory, peiteaineena Maybellinen mineraali-sarjasta 2 sand, huulilla jo aikaisemmin vilahtanut YSL:n kiiltopuna Rouge Volupte Sheer Candy sävy numero 4. Näyttää kuvissa jotenkin pinkimmältä kuin mitä oikeasti on. :)
Poskipuna Sleek Rose Gold (muistuttaa NARSin Orgasm-punaa!) ja kulmakarvoja tehostamassa Lumenen kulmakynä sävyssä Harmaanmusta.

Tämä meikki voisis sopia vaikka pikkujouluihin, jos joillain vielä semmoisia on?

Onko muuten kaikki hlailla veronpalautuksia? Mä sain yllätyksekseni vähäsen rahaa verottajalta ja olen jo pohtinut mitä kivaa sillä ostaisi. Luomivärejä en nyt ehkä ihan hirveästi halua, ellei satu joku spesiaali "MÄ TARVIIN TOLLASEN"-väri/palettiasia kohdalle, hieman on mieli haahuillut tuonen Diorin ja Lancomen puolelle... :D MACin meikit ois tietysti kivoja, mutta kun asuu täällä susirajalla...

Nätit kuuset. <3 comment-3--="" nbsp="">

Kävin porukoideni kera Kuopion matkuksessa viime torstaina, ehkä mahdollisesti pyörähdettiin Ikeassakin. Ikea on siitä jännä paikka, että sinne ei vain VOI mennä tyylillä "Mennään ostamaan vaan ne verhot", lopputulos on pikemminkin "Noin 2h ja 400 euroa myöhemmin" :D
Tarkoituksena oli etsiä kaikki joululahjat, mutta tarjonta ei vastannut minun toivomuksia. Onneksi pääsee ensi viikolla tuttuihin paikkoihin shoppailemaan, tiedän jo mitä haen.. Ainakin luulisin niin.
Onko teidän joulushoppailut millä tolalla?

Kauneusbloggaajien joulukalenteri;

3 kommenttia:

  1. Ihana meikkaus :) Tiiätkö kauanko on toimitusaika tuolta LookFantasticiltä? Ja se on aina SOLD OUT kun käyn kattomas :D

    VastaaPoista
  2. Pirita, Kiitos :)! nyt en kyllä osaa sanoa yhtään, sillä en oo itse viel uskaltautunut tilaamaan ulkomailta meikkejä. :D Villinä veikkauksena, oisko viikko tai kaks? BeautyBayssä on myös Sold out. Onneks meillä on huuto.net, siellä oon nähnyt parikin käyttämätöntä Nakua myynnissä! :)

    VastaaPoista
  3. Täällä on joulushoppailut shoppailtu, onneksi! Kaunis meikki. :)

    VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)