Sivut

torstai 30. tammikuuta 2014

Kauneusbloggaajien miitti!

Heipsan,  Back in da business! Vähän venähti tuo joululoma (ainakin blogin kannalta). :D Tässä kuussa ei oo tapahtunut mitään ekstrajännää, muuta kuin koulua oli, sain kiitettäviä arvosanoja kielistä (woop woop)! Ja meillä oli viimeiset keittiötunnit. Ei räjäytelty mitään. Hyvä me! Kohta sitä pitäs ajatella tosissaan opparin tekemistä (aihetta oon vaihtanut jo varmaan kolmesti, nyt oon melko varma jo mistä kirjoitan) ja hakujuttuja ens syksyksi... Stressi. Takaisin asiaan!

Viime viikon lauantaina tapailtiin muutaman kauneusbloggaajien kanssa Sokokselle, jossa meille esiteltiin muun muassa Clarinsin, Diorin, Lancomen, ja Essien uutuuksia. Oli todella kiinnostava kokemus, ehdottomasti uudelleen! Täytyy kyllä myöntää että allekirjoittanutta jännitti aika paljon, koska ei ollut aikaisempaa kokemusta tälläisistä bloggaaja-tapahtumista. Hyvin se sit meni, otin muista vaan mallia ja nappailin kuvia sen minkä ehdin. Ja vinkkinä kaikille muillekin, jos ette tiedä mitä tehdä, matkikaa muita ympärillä olevia niin pääsette aika nopeasti kärryille. ;)Marian nappaama kuva. Annie edessä, meikä takana into piukeena!
Oli muuten kädet pehmeet ku oli kokeillut niin monet kasvo/käsirasvat... !


Diorin tuitui-söpöt kevätkokoelman kynsilakat, ja noi poskipunat oli kans aika ihania. Toi pintakuviointi! Karkkia meikkihullulle! 


Diorilta kans kevätkokoelmasta lisää huulijuttuja ja pari luomiväriä. Tuo violetti on aika ihana! Ja nuo huulikiillot. Tykkään Diorin pakkauksista.

Lancomen kevätkokoelman poskipuna. Ihana. Pakkaus etenkin, päältä tuo oli peilihopeoitu, ja tuommoinen pinkki rusetti. Mikäli oikein muistan, niin tämän pitäisi toimia sekä kuultotuotteena ja poskipunana :) Väri vaan ei toistu ihan oikein.. Kynsilakkoja Essieltä ja Maybellinelta. Essien talvikokoelma oli vielä esillä, kevätjuttuja ei ollut ilmeisesti vielä saapunut. Nuo Crystallize-lakat vaikutti ihanilta! Damn you Horaca-koulu kun pilaat mun mahikset lakata kynnet.
Tuote-esittelyn jälkeen pyörähdettiin Amarilloon syömään ja jatkamaan jutustelua, sekä syötiin hyvät burgerit. Oli sen verran täyttävää että tuntu että vois vaan kieriä paikasta toiseen. Unohdettiin tietty kaikki ottaa kuvat, kun oltiin sen verran nälkäisiä. :D

Amarillosta lähdettiin Annin ja Minnan kans Marian kyydillä hänen luokseen viettämään jatkoja. Tarjolla oli hyvää ruokaa ja hyvää juttuseuraa. Saatoin ihastua yhteen Lancomen Doll Eyes-palettiin sen verran paljon että kotiutin sen itselleni. Hups, ei ollut vahinko. Mutta kun se kimalsi niin nätisti... ja se on violetti. Oon kai mä muistannut mainita miljoonannetta kertaa että violetti on mun lempiväri? No jos en, niin nyt tiedätte. :D


Marialla oli jännät paikat uuden Sleek-paletin kanssa. Bad Girl on kieltämättä aika ihana! Mä tiirailen sivusta.. :D 

Hypnose Doll Eyes Reflet D'Amethyste :) Kimaltel!

Syötävää! Toi juustokakku oli ihan törkeen hyvää.

Kiitos Maria kun jaksoit nähdä niin paljon vaivaa  miitin eteen, oli tosi kivaa. Uudestaan joskus? :)
Annielle kiitos Livbokseista!

Linkkaan tähän vielä alle mukana olleet ihmiset ja heidän blogit: 

Ps.  ja oon addiktoitunut pahasti TUMBLR:iin. Se oli joku näitä joululoman hyviä ideoita.  Mun mieli ei oo enää koskaan samanlainen, voisin kuvailla sanoilla "Box of cats". Kiitos erään mun ystävän, tiedät kuka olet! Turmion tiellä ollaan, eikä takasi oo tulemista. Tästä linkistä suoraan mun tumblr-blogiin, seuraa jos tykkäät! Hyvin Hiddles-painoitteinen atm. Can't help myself.

2 kommenttia:

  1. Todellakin uudestaan! :) Tykkään järkkäillä kyllä kaikkee tämmöstä :) Ekaa kertaa tosin kosmebloggaajille nyt tämmöistä järjestin, joten kiva kuulla jos on ollut mukavaa! :)

    VastaaPoista
  2. Sä pärjäsit musta tosi hyvin emäntänä! :D Olit kuin tehty siihen! + vaikutat tosi mukavalta ihmiseltä! :>

    VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)