Sivut

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Hiljaista pidellyt

Hey! Pitkästä aikaa kuulumisia!
Edellisestä postauksesta on jo kulunut tovi, ajattelin tänne kirjoitella vaihteeksi ihan mitä mulle kuuluu. Noh, ensinnäkin, mulla on koulu tässä keväällä loppusuoralla, ja rehellisesti sanottuna tulee olemaan aika kiireistä tämä loppukevät. Nyt on työn alla opinnäytetyö, jonka aloittamista viivästelin turhaan aivan liian pitkälle, lisäksi käyn tässä parhaillaan toisiksi viimeisintä työharjoittelujaksoa tarjoilu-opintojen saralla.
Hassunhauskana lisänä tietenkin kesätöiden hakeminen ja ensi syksyn suunnitelmien selvittäminen, tarkoitus olisi kovasti hakeutua takaisin kauneudenhoitoalalle, mieluiten parturi-kampaajaksi. :) Kosmetologi tulee hyvänä kakkosena, mutta tunnen oloni kotoisemmaksi toisten hiusten parissa, luulen että siinä saan käyttää luovuuttani hyödykseni enemmän.

Loppukeväästä olen pari kuukautta pääkaupunkiseudulla harjoittelussa. Jännittää jo nyt miten se tulee menemään, asiakkaina on todennäköisesti paljon enemmän vieraskielisiä ja pääkaupungin syke on varmasti ihan erilainen kun semi-pienen itä-suomalaisen kaupungin! Odotan jo kyllä innolla sinne pääsemistä ja valmistumista, vaikka tulevaisuus hieman jännittääkin. Pitäkää mulle peukkuja että asiat menee hyvin!

Meikkaus-jutuista vielä, töihin en oo meikannut mitenkään erikoisesti, vaaleaa shampanjan väristä luomiväriä kokoluomelle ja varjostuksiin taupea tai ruskeaa, lisänä kissarajaukset. Ei vaan aamulla jaksa eikä riitä hermot kiireessä tehdä mitään ekstrajännää. :D Kuviakaan ei ole tullut oikein otettua (paha, paha bloggari..) pimeässä :D Joskus aamuvuorot alkaa viideltä aamu-yöllä, ja kun mä en ole yhtään aamu-ihmisiä niin yleensä vaan koomaan sen pari-kolme tuntia työpäivän alusta... *viatonta viheltelyä*
Sain kyllä yhden keikan buukattua itselleni ensi syksyksi. Hii. :) Toivottavasti ei tule mitään typeriä aikatauluesteitä, tykkään hirmuisesti kuitenkin tehdä noita meikkikeikkoja. Mulle saa tosiaan laittaa pyyntöjä tulemaan, mun meiliosoite löytyy tuolta sivupalkista!

Loppukevennykseksi tässä ihan pari tuntia otettu kuva allekirjoittaneen koirasta, vissiin juusto on hänen mielestään ihan hyvää (lattialla on kuolalammikko)..
Ps. Tuli tuossa viikko sitten käytyä Helsingissä pidennetyllä viikonloppureissulla. Oli mahtavaa. Oli hyvän ystävän synttärit, hoidin edellä mainitun hevosta ja hengailin iki-ihanan Sinnan kanssa Helsingissä kuolaamassa MACin huulipunia. Lisäksi näin elämäni ensimmäistä kertaa Shakespearea näytelmänä. Kyllä, oon nyt tosi sivistynyt jne.NTLive nauhoitti Lontoossa viime kuussa Coriolanus-näytelmän mitä tähdittää muun muassa Thor- ja Avengers-elokuvista tuttu Tom Hiddleston. Oli ihan mahtava kokemus, varsinkin tuolla lailla tokasta rivistä nähtynä..
Olen edelleen sitä mieltä että yhtä-sekopäiset ystävät on ehkä yks maailman parhaimmista asioista. En muista milloin olisin nauranut yhtä paljon! Kiitos että olette olemassa.  

Pps. HSL:n reittipopas oli ihan susi, se neuvo meidät elokuvateatteri Maximin sijasta Tuomiokirkolle, hey c'mooon... : D


1 kommentti:

  1. http://cherrycherrywood.blogspot.de/2014/05/11-question-challenge.html mun blogissa olis sulle haaste ;)

    VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)