Sivut

keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Make up and stuff..!

Oon lupaillu sitä meikkipostausta jo jonkin aikaa, tässäpä tulee, pääsette tutkimaan mun meikkilaukun sisältöä! Teksti itsessään ei varmaankaan(?) tule olemaan mitään kovin informatiivistä/hehkuttavaa mts, keskityn enemmän tällä kertaa kuva-antiin! ;)

Siinä on mun perusmeikit! Merkiltään vasemmalta oikealle, Rimmelin Sexy Curves-ripsari, Givenchyn luksusripsari (voitin jossain Sokoksen arvonnassa), Lumenen poskipuna, erilaisia suteja, ripsentaivutin ja meikkikynän teroitin, Lumene Natural Code:n vaalein meikkivoide, Maybellinen Satin Liquid-meikkivoide, Maybellinen Deam Mat Powder, Rimmelin Jet Black-luomiväri, Maybellinen valkoinen luomiväri (vähän semmonen helmiäis-valkoinen), Lumene Natural Coden ja Eyeline cosmeticsin(?) huulikiillot, Labello-huulirasva, niiden vieres mun kulmakynät (Rimmel ja Lumene) ja alhaalla on mun vähäiset luomivärisudit ja kajaalin nysät(nekin yllämainittuja merkkejä)!

Sit mun perus meikki-naama! Näytämpäs viisaalle<3 Harvemmin käytän arkisin luomissa muita sävyjä kuin hopeaa, mustaa tai helmiäisvalkeaa (unohdin muuten kuvata goshin yhden pienen purnukan, jossa on se hopea luomiväri, hups..)! Miuh. Tuo meikki menee järjestyksessään näin
 • meikkivoide
 • puuteri
 • rajaukset
 • luomiväri(t)
 • ripsari
 • kulmat
 • poskipuna
 • huulirasva ja huulikiilto/huulipuna :)!
Sitten värikirjoa, eli ne mun "erikois"meikit :')! Kuvissa on tuotteita Lumenelta ja Rimmeliltä, sekä tuo Wales-merkkinen luomiväripaletti jonka huusin kuukausi tai pari sitten Huuto.netistä!Tuo Walesin luomiväripaletti on niin rakkauspakkaus! <3 style="font-weight: bold;">Ebaystäkin), eipähän tarvii jatkossa olla koko ajan luomivärejä ostamassa! :) Lempparisävyjä on yläriviltä nuo pinkit, koko toinen rivi ja tietysti alimmaisella rivillä olvet hopea, helmiäispunahopea(?) :D, ja musta! Tuo paletin musta, sekä yläkuvan Grimasin hopea ovat mustia, eivät "vähän sinne päin harmaanmusta" niinkun tuo Rimmelin Jet Black.

What do you think? Please, leave a comment. :)

2 kommenttia:

 1. Eikö siulla mee noi rajaukset tuhruiseksi tai haaleammaksi kun laitat luomivärin vasta rajausten jälkeen? Vai laitatko sie ollenkaan yläluomelle nestemäistä rajausta?
  Moon pitkään harkinnu että rupeisin käyttämään poskipunaa mutta en vaan oikein saa sitä levitettyä kunnolla tai ei vaan näytä miulla oikein hyvältä :D

  VastaaPoista
 2. Kyllä ne aavistuksen haalistuu, mut ei hirveen merkitsevästi :D Yleensä teen ensin kajaalilla rajaukset ja sit linerilla, tulee tummat ja tarkat! (ja välistä ärsyttävän ohuet, oon turhan hyvin oppinu pois panda-tyylistä... xD)

  Poskipuna on jees, saa kasvoille muotoa ^^ Hommaa kunnon suhti ja oikea sävy nii hyvä tulee :)

  VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)