Sivut

tiistai 6. lokakuuta 2009

Neeenjaaaarrgh!


Vähän jos kävin ninjaamassa autolla taas!

Keksittiin yheksältä aamulla kaverin kans, et "Hei lähetäämpä kaupunkii, ku ei täällä mein tuppukyläs tapahdu mitään"! Kiva oli ajella kun vettä ja räntää tulee vaakatasossa, koko ajan joku oli perseessä kiinni vaikka ajoin 100 lasissa! Selvittiin onneks suht hyvin sinne keskustaan asti ...Onneks oltiin mietitty sopiva parkikipaikka jo valmiiksi .Tosin sit ninjattiin, kun menin eka joillekki työntekijöiden parkkipaikalle, sit kurvasin siel peruuttamalla auton parkkiin, siitä pois, VASTAKKAISTA KAISTAA(tosin n.5m sitä, mut kuitenkin) toiselle parkkipaikalle.. Oli vastaantulija ihmeissää *enkeli*. Sain auton peräti RUUTUUN (tätä ei yleensä tapahdu :---D Aina jotenkin vinossa koko kaara), parkkilaput ikkunaa ja eikun shoppaamaan.

Kierreltiin siinä varmaan koko Iso Myy läpi, mut emmä löytäny oikeen mitään kivaa. Anttilasta tosin löysin Schwarzkopfin Smoothing Hairspray:n (tuoksu<3!) ja tuommoisen kauniin camee-hakaneulan! Mietin varmaan 10 min siellä etttä otanko tuon violettikivisen vai valkokovisen. otin tuon. : D
Mulla on muuten varmaan miljoonia kaulakoruja, pitäs niistähi varmaan joskus tehdä postaus. Ja niistä meikeistä! Miul vähä venähtäny toi meikkien ja yms postaaminen, koitan tässä lähiakoina! :'D Sorry.

Anne kuittaa! MAU.

3 kommenttia:

  1. Joo, varsinkin korupostaus olisi kiva! Tällaisena korufriikkinä olisi niin ihana ihastella niitä :>

    VastaaPoista
  2. Mä taas olen ihan kaikki mahdollinen roju -friikki ja innosta piukeana kaikista materiapostailuista. :P~~

    VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)