Sivut

lauantai 31. lokakuuta 2009

Trick or treat?

Ensinnäkin tahdon toivottaa kaikille; HAPPY HALLOWEEN!
Musta tämmöinen juhla on kivaa vaihtelua Suomessa perinteisten joulujen ja vappujen sijaan, en ymmärrä miksi jotkut eivät voi sietää..? Miettikääs nyt, jostain tiimaristakin saa "gootti"aiheisia sisustustarvikkeita aina näin syksyisin, eikä edes ole kamalan kallista : D! Taannoin Helsingin Malmin kauppakeskuksen tiimarissakin näin violetteja lepakkokuvioisia juomamukeja, aws kun olivat sööttejä..!

Taisin lupautua tekemään meikkipostaus"tutorialin".. Doh tuota. En tiedä failasinko sen aivan totaalisesti kun ainakin mun kamera vie noista meikeistä jotenkin sen dramaattisuuden pois! :(
Mutta tässäpä se tulee!

Aiheeksi pistin (kai?) bilemeikki, mutta aika normaalit noista tuli XD.. Joten siksi nimikin "normal day" featuring kissa-efekti.
1. vaiheessa sudin naamaani Maybellinen meikkivoiteen ja puuterin! ja vähän poskipunaa. Sävyltään vaaleimmat molemmat, ja poskipuna oli ruusunpinkkiä tms..:)
2. Rimmelin mustanruskealla piirtelin kulmat..
3.Sitten alkoi Natural Coden ihanan pehmeällä kajalilla leikkiminen. Sillä yleensä piirrän rajaukselle pohjan (pelkkä eyeliner jotenki lähtee multa pois/ei pysy kiinni kaikkialla) Kuvassa näyttävät epäsymmetrisiltä, mutta kyl ne suorat oli. Piirsin yläluomen päälle nuo kissa-viivaset.
Alaluomelle about puoleenväliin rajaus, joka kapenee silmänurkkaa kohti.
Viimeiseksi päälle eyeliner, jonka kanssa täytyi olla suht tarkkana. :) Eyeliner-rajaus yläluomella näkyy parhaiten keskimmäisessä kuvassa
4. Play with some colours. Pohjalle Walesin paletista olevaa mustaa, häivytettynä kulmaluun päälle. Silmäkulmiin GOSHin hopeaa luomiväriä.
Ja sit Rimmelin Sexy Curves-ripsari, joka on muuten hintaansa nähden laadukas! Ripsetkin muuten häviää inhottavasti noissa kuvissa ><''
Lopputulos on oikeassa alanurkassa!

Eilen käytiin kaverin kanssa pyörähtämässä Joensuun ihmeellisessä maailmassa (hehehs..), tuli käytyä perusputiikkien (kutenH&M) lisäksi KappAhlilla, koska vasta nyt älysin MISSÄ se on :'D.
Hiplailin aivan onnessani VintageStories-malliston vaatteita ja koruja ;_; Vaikka mitä olisin voinut ostaa mutta budjetti oli rajoitettu, nyyhkis.

Mukaan päätyi vain Schwarzkopfin Smooth'n'Chicin hiustensiloitusmömmö, H&M:ltä valkoinen glitter/höyhen-hiusruusu, lilamusta pitsimeikkipussukka ja hihaton paita :)
NIIN! Ja tietysti hiusväri!

Mulla alkaa menemään hermo aina tukan kans kun juurikasvua tulee, kun mun tukka ei sillon suostu tottelemaan mitään hiuslakkaa. Vetäsee pörröön/vammaisille tupsuille jos VÄHÄNKIN koskee tai ulkona tuulee :(..

Taidan illemmalla ottaa teille jtn kuvia, ja postata ne sitten tänne! Olen nimittäin menossa bailando, luvassa erikoisempaa meikkiä+tekoripsiä....

..ja Nykäsen Matti! XD

1 kommentti:

  1. Hei! Vastasin kyselyyn, jossa piti lopulta haastaa viisi uutta bloggaria tekemään samaisen haasteen, ja haastoin sinut! Toivottavasti vastaat haasteeseen, joka löytyy täältä:
    http://cultofflowers.blogspot.com/2009/11/tyttohaaste.html

    VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)