Sivut

keskiviikko 16. joulukuuta 2009

minä, vitutus ja blogittamisen aikaansaamattomuus

Oi miksi MIKSIIIII talvella pitää olla niin nättiä ja valoisaa ulkona, mutta mun kasvojen (ja kylkien?!) iho huutaa hoosiannaa? Ihoni kuivaa aika ihanasti talvisin. Tänäänkin aamulla kasvoja pestessä totesin, että taas saisi olla kuorimassa kun  hilseilee niiiiiin ihanasti. Kokoajan saisi myös olla rasvaamassa. Huuletkin kuivaa.
Uloskaan en voi mennä kun flunssa painaa päälle ties monennetta päivää. Ja jos menen, niin aivan varmasti sairastun vaan pahemmin, ja sit en parane ikinä. Sad.

Illalla pitäisi reippaana nettitunnilla olla vääntämässä jotain asiakirjaa. Voitte uskoa kuinka paljon mua innostaa kyseinen aihe, vaikka sinänsä Wordilla leikkiminen on ihan jees, eikä se kauhean vaikeakaan loppujen lopuksi ole, kun muistaisi vaan ne hemmetin asiakirja-asettelut..

Ärsyttää kun tänne blogiinkaan saa mitään kivaa kirjoitetuksi. En ole ostanut/hankkinut mitään hienoa nyt ennen joulua, kun rahat menee joululahjoihin. Opiskelijabudjetti se on niiiin ihana asia...NOT. Viimeksi Joensuussa piipahtaessani ostin vain yhden harmaan huivin ja violetin satiinisen hiuspannan, jonka olen onnistunut hävittämään jonnekkin päin tätä taloa (huokaus).

Haaveissani oli vielä viime viikonlopulla tilata Backstreetiltä itselleni lahjaksi rukousnauha (josta se risti kyllä lähtee hiivattiin....), glam-henkiset tekoripset sekä hakaneula-printillä somistettu pitkä T-paita, MUTTA arvatkaa kuka unohti pistää ne tilaukseen eilen, viimeisenä tilauspäivänä että ne ehtisi jouluksi! En edes usko että mulle kauheasti on edes ostettu mitään joululahjoja (yleensä olen itse tehnyt joululahja-listan(=himotuskohteet) ja sitten äiskän kans hankkimassa).. Sitten kun mä ehotan että haluisi vanhemmillekki jotain ostaa niin vikistään että "yhhyyy kun ei oo rahhoo".

Multa ainakin menee joulufiilis kokonaan jos tiedän että en ole saamassa lahjoja(okei, pari kolme lahjaa tulee kavereilta), ne lahjat vaan KUULUU mun jouluun. Minkäs minä sille voin että mä tykkään saada vaihteeksi uusia juttuja esimerkiksi mun vaatekaappiin tai asustekollaasiin. Tänä jouluna tosin vähän enemmän harkitummin tulee noita lahjoja hankittua, en kuitenkaan ajatellut ihan vararikkoon ketään ostella.;<

Toki joulu on muutakin kuin ne lahjat, kuten vaikkapa hyvä jouluruoka (tosin kinkkua en ole syönyt moneen vuoteen, I prefer lohi tai karjalanpaisti) ja yhdessä oleminen. Vaikka mua vituttaa kyllä välillä se kaikenmaailman joulua ennen oleva hössötys, ja se, että tää kylä hiljenee totaalisesti kun on jouluaaton ilta tai joulupäivä=TYLSÄÄ.

Sekin vituttaa kun en pääsekkään tänä viikonloppuna poikaystäväni luokse Imatralle. Ja se että ystävät asuu kaukana, paitsi yksi. 

Missä on joulufiilis ja kaikki kivat ihmiset?
Opiskelijabudjetti on perseestä (vaikka asunkin vanhempieni luona)
..Ja ikävä on sieltä ja syvältä kans.

(Olen varma että jotain teistä alkaa naurattamaan tämä teksti! :D Niin onnetonta!)

Palaillaan.

7 kommenttia:

  1. Hei tyttönen, siehän voisit tehdä blogi postauksen niistä siun ostamista joululahjoista ^^ Kun ei siun sukulaiset varmaan lue siun blogia? :) Ja otan osaa tuohon iho ongelmaan :S Et ole ainut. Tosin miulta aukeaa todella pahasti suupielet. Niihin tulee semmoinen 1cm vekki joka vuotaa verta ja hilseilee :(

    Mie ostasin myös siulle lahjan senkin ihana mutta miX asut jossain kaukana :( <3 Laitan sulle kirjeessä hajusintin tuomaan joulutunnelmaa :D Niitä meilläkin on kotona kunnon viljelmä ^^ Ihanat joulukukkaset.

    VastaaPoista
  2. grotesca, Mä kerkesin jo pakata ne lahjat :'D Ja osa lahjansaajista lukee mun blogia niin ei ihan kehtaa ;) Muuten mainio idea!

    Hei, en oo ees ku 80km pääs! Aww kiitti!<3

    VastaaPoista
  3. Voij eijjjj! :D Myöhästyin köyhine ideoineni xD No semmonen tunnin ajomatka aböyt, sorry kun en vastannu muuten siihen sun viestiin :D Olin töissä sillon kun textailit :D Laitoin pesulalla pyykkiä peseytyyn ja harjasin moppeja niin ei kädet riittänä kaikkeen ^^

    VastaaPoista
  4. Kokeile pestä meikit oliiviöljyllä vaikka pari kertaa viikossa. Meikit lähtee ja ei kuivata ihoa niin paljoa. Liiallinen kuorinta nimittäin ei tee hyvää :|

    VastaaPoista
  5. Usch, Mulla siinä aineessa johon vahingossa vaihdoin oli oliiviöljyä, jotenki mun iho ei tykänny siitä yhtään. :S Pesi kyllä pinnalta mutta ihon "alta" ei puhdistanut..

    ja Grotesca ihanaiseni, ei se mtn :D

    VastaaPoista
  6. Jos keksit ratkaisun kuivuusongelmaan (miksi tää kuulostaa just niin tältä?) niin jaa se mullekin, naamani irtoaa. ):

    VastaaPoista
  7. Elena, kerron toki! :)

    Miks muuten mun kasvovoide hävis just tänää ku tuntuu et naama lähtee paloissa. :<

    VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)