Sivut

sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Hellsinki city girl

Hei taas! Meikäläinen sai itsensä taas takaisin bloggerin ääreen, olin ihan poikki ja pinossa kun tulin viime maanantaina takaisin tänne jumalan selän taakse.. ! Matka meni kivasti ystäväni Metun kanssa ajellessa Espoosta Kuopioon, nelisen tuntia siinä vierähti. Alkoi molempia väsyttää loppumatkasta ihan kunnolla, ja manailtiin vaan miten paskaa musiikkia radiosta tulee.. :D
Jos tätä biisiä ei lasketa, tämäkin taisi tulla kahdesti..



Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla aika meni kivasti. Mulla oli Veronica's Kissing Army:n burleskikalenterin valokuvaussessiot, saatiin muutama aika hyvä otos Annin kans! Tämä on jo sikäli saavutus, että INHOAN itsestäni otettuja huonoja kuvia. Ja yleensä kuvailusessiot menee niin että kuvia otetaan päälle pari sataa ja kelpuutan niistä (ehkä, hyvällä tuurilla) kaksi tai korkeintaan neljä! Pari kuvaa varmaan myöhemmin laitan tännekkin, kuhan saan ne arvoisalta kuvaajaltani. :)
Lisäksi kierreltiin paaaaaaaljon kauppoja, kaikki morticiat ja Backstreetit (okei, Foorumi tais unohtua..), VeroModat ja Onlyt sun muut. Yllättivät tarjonnaltaan ja asiakaspalvelultaan. Pisteet sille yhdelle mukavalle ruskettuneelle brunetille Kampin Vero Modaan, olit pro! :) Oon jo meinaan vähä tottunu liiaksikin huonoon asiakaspalveluun erinäisissä liikkeissä, jonka takia sit saatan, suoraan sanottuna, dissaamaan/välttelemään kyseistä liikettä.
Morticiassa mulle sovitettiin päälle rinnan yli menevää mustaa puuvillakorsettia, seittipaitaa ja viktoriaanista _ihanaa_ hametta, mutta jälkimmäisen hinnan ollessa 80 euroa, oli pakko jättää se sinne : (! Tähän vois sopia ton mun linkittämän biisin alku... Elämä vaan olis niin paljon helpompaa. Siel oli liikaa kaikkea kivaa. Kuolasin harakkana Mortician koruosastolla muutamaa korua silmät kiiluen.. :'D!

Muuten sitten oltiin vaan, ja kateltiin leffoja. Sain viimein katsottua Twilight-leffan, eihän se kovin hääppöinen omasta mielestä ollut, mut täytyy myöntää et Robert Pattinson on siinä leffassa aika kuuma pakkaus. Muuten en lämpenis, sori kaikki fanit.. :--D!
REPO! The Genetic Opera oli aikas loistava. Jopa niin hyvä, että alan metsästämään sitä itselleni. Mielessäni on jopa käväissyt jos tekisin make up tuton sen pohjalta.
Humm. Mitäs muuta. AINIIN, melkein unohdin! Olihan meillä suomen Emilie Autumnin faneilla tosiaan miittikin 20. pv., eli noin viikko sitten! Syötiin muffineita, juotiin teetä/mehua/viiniä.. :D
Tässä muutama kuva kyseisestä miitistä:

Kuvat: Riikka Kiviaho

Ja me kaikkiiiiii viimeisessä kuvassa :D Mystis mun vieressä, vieressä myös miitissä ollut Santeri johon törmättiin Mystis, Metu(keskirivi vasen) ja Anni(alarivi vasen) -porukalla kampissa.  Erehdyttiin käymään myös terassilla ottamassa parit lonkerot miitin jälkeen. Ai sitä juoruamista, pitäisi olla useammin sellaista!

Mutta mitäs mulle jäikään loppusaldoksi Helsingin reissusta?
Ainakin ihmetys siitä miten paljon rahaa siellä menee ihan normaaleihin pakollisiin juttuihin, kuten julkisiin kulkuvälineisiin (viikon ulkopaikkakuntalaisen korttiin meni 48 e, auts..) ja ruokaan.
Mutta ei se mitään, sen verran kivoja juttuja löytyi!


Kenkä Marskista tuommoiset iiiiihanat fuksianpinkit glitter-ballerinat -18 prosenttia pois hinnasta. Olivat mukamas ottaneet damagea hyllyssä, glitteriä ois lähteny irti ja väri haalistunu. En mä ainakaa mtn huomannu.. Mut alennus ei koskaan haittaa.  Myyjä ehkä aavistuksen kattoi kieroon kun mä melkein sekosin noista glittereistä tyyliin "JEEJEE GLITTERIÄ *taputapu*" ...

Backstreetistä tarttui mukaan Living Dead Soulsin neulebolero ja nyrkkirauta-koru.

 .. Ja Morticiasta Dark Camee-koru. Mii likey.

Ps. Nuo uudet kengät aiheutti mulle niiiiiin ihanat rakot jalkoihin.. :--D! minä <3 compeed -rakkolaastarit.
Pps. toivottavasti kaikilla oli mukava juhannus! :) Mun juhannus on aika vahvasti mennyt grillin ja viinasten ääressä.. Ja koneella. Hups.
ppps. Mystis, kiitti kun jumitit mun päähän Teuvo Lomanin HELSINKI CITY BOYYYYY:n, en saa sitä pois. En varsinkaan sitä videota. Jään kaipaamaan meidän (suomen-?)ruotsin puhumista bussissa. :DD

5 kommenttia:

  1. Mulla on muuten samanlainen Ankh :)

    VastaaPoista
  2. Mullakin on tuollainen Mortician Camee-koru ^_^! Se on ihana<3 Mun piti tosin lyhentää sitä aika paljon.

    Sain sen hyvityksenä Morticiasta, kun yllättäen tyrivät mun tilauksen kanssa :P! Pitäisi tehdä itsekkin uusi materiaalipostaus..kun on taas tullut kaikenlaista hankittua. On vaan ollut niin paljon kaikkea,etten ole kerinnyt o_O!Pöh.

    Aikalaisen näpskät kenkulit olet löytänyt myös<3^^

    VastaaPoista
  3. Mitäh oonko mä puhunut taas kännissä ruotsia :D svenska talande, mycke bättre :D vai mites menikään. Ja hei Teuvo on kovis <3

    VastaaPoista
  4. Heidi; se on yks mun lemppareista :) aina kaulassa!
    NaniB, alahhan postailla 8D! musta tuo koru on kans tooosi kaunis, ja mun kaulalle oikein hyvän kokoinen. Ehkä yks kauneimmista camee-koruista mitä mulla on.
    Mystis; voi kyllä! Ne bussin papat ja mummelit arvosti meidän mölyämistä.. XD

    VastaaPoista
  5. aww, noi ballerinat! <3 nyrkkirauta korua oon himoinnu kans itelleni, mut en oo saanu vielä aikaseks ostettua :)

    VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)