Sivut

torstai 9. syyskuuta 2010

Ostoksia viimein..:)

Parisen viikkoa sitten käväisin ystäväni kanssa Joensuussa pyörähtämässä. Haaveilin kovasti kosmetiikkaostoksista mutta toisin kävi! Mulle käy aina niin, kun etsin jotain tiettyä niin löydän aivan eri juttuja. Niiiin perus. :D
Kosmetiikkaostoksissa nyt päällimmäisenä ostoslistalla olis hiuksiin hoitosuihke (Lorealin värjätyille hiuksille oleva puteli oli jees, tosin onnistuin käyttämään sen loppuun :<) silmämeikin pohjustusaine, kynsilakkoja (osa on oikeasti niin klimppisiä että niitä ei kehtaa käyttää), Goshin luomiväripaletti-nappeja ja meikkisuteja. Kaikkea sitä haluis, ikävä kyllä näin opiskelijana budjetti on hieman rajallinen. Noh, vielä joskus 8)!

Mutta tosiaan. Joensuusta löysin Aleksi13:sta niiteillä koristetun tunikatopin. Tykkäilen tästä.

..Ja seppälästä pooloneuleen jossa on lyhyet hihat. Vyötärön kohdalla on resori. 8)


Yllä olevat korut Glitteristä. :) Ihastuin noihin korviksiin, mietin pitkään liikkeessä olisinko ottanut pinkki-kiviset vai nuo kokonaan hopeat. Otin nuo sitten!

Muuten viimepäivät ovat menneet työharjoittelupaikan etsimisessä ja sain yhden paikan melko varmasti! Ikävä kyllä en pääse aloittamaan heti siellä, vaan pitää odottaa ensi kuuhun että edellinen harjoittelija lopettaa. Paikka ei ollut ihan se minne olisin halunnut ensimmäisenä vaihtoehtona, mutta uskon että mukavaa on sielläkin. Kieltämättä vähän hermostuttaa mun asiakaspalvelijan taidot, kun tuppaan olemaan aluksi vähän ujo ja semmoinen.. hiljaisempi. Noh, pitää yrittää rohkaistua ja yrittää parhaani. ^^
Kotona olen hengaillut koiran kanssa. Ollaan lenkkeilty nyt aika paljon! Lisäksi oon leiponut syksyn antimista mm. vanilja- mustikkapiirakkaa. Tänään tein kotitekoisia hamppareita hieman omalla reseptillä, ihan jees niistä tuli. x)

Possu-pehmo saa kyytiä Vililtä! :3

Vanilja-mustikkapiirakka, ei ollut uuniin vielä ehtinyt. Ohje täältä!

Mitäs te lukijat ootte puuhanneet näin syksyisin? :)

6 kommenttia:

  1. Lenkillä tullu taas käytyä! Mä en melkein muuta ehdi ku oon niin blogiriippuvainen että pitää olla kaikkien juttui lukemas, kommentoimas ja kirjottamassa itte uutta, että huoh.. pitäs siivoilla ja leipoa kanssa. <3 tee mulle mustikkapiirakkaa!

    VastaaPoista
  2. Syksy on hyvää aikaa lenkkeillä kun ei oo liian kylmä eikä kuuma! Ainakin näin yleensä.
    Awww. blogiaddikti <3

    VastaaPoista
  3. Ah mikä piirakka<3! miksen mäkin osaa tehä kaikkee:(
    Ja Vilikin päässyt kuvaan<3

    VastaaPoista
  4. Tuu munkin luokse kokkaamaan! Tartten oman kodinhengetär-Annen <3

    VastaaPoista
  5. Aaaa, ihania nuo korut! :') ja hei kiitos murunen paljon tuosta aiemmasta <3 länttään sen heti blogiin kun ehdin vähän sinne kirjottelemaan xD tässä viikonlopun aikana kuitenkin. :)

    VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)