Sivut

maanantai 8. marraskuuta 2010

Cosmetic candy & arkimeikkiä

Heippa murupullat! :)

Viikonloppu meni aika  tehokkaasti koomatessa ja nauttiessa tän vuoden ekasta glögimukillisesta. Tuli himo saada lisää. *_*


Postisetä ilahdutti tänään mua paketilla. Huusin muutama päivä sitten Huuto.netistä meikkipaketin, joka sitten tänään oli ilmestynyt oven taakse! Pelkäsin viikonloppuna vähän, et voi... jos se postilakko tulee. Onneksi ei tullut! Yay. Olin ihan intopiukeena aukaisemassa pakettia.

Sieltä löyty tällästä jännää.. Tykkään niin "paljon" tosta mun keltaseen taittavasta työpöydän valosta...



Paketti oli pääsävyiltään kuparia,mustaa ja violettia, oli glitteriä, ruskeaa ja pinkkiäkin. Parit ripsarit ja NYXin jumbo eyeshadow-kynääkin eksynyt joukkoon.

Parit näytteet miltä noi iholla näyttää. Salama kusas aika lahjakkaasti sen miten hyvät pigmentit noissa kaikissa on. 


Glamour Dollseista unohin ottaa näytteet (ja noh.. sormet oli aika sottaiset.) Ufo on tommoinen musta jossa on vihreetä glitteriä aavistus, ja Leather&Lace musta pinkillä glitterillä. Hollywood on moniväristä, kuitenkin hopeista glitteriä. Jos ootte muuten miettiny miten tollasen irtoglitterin sais esimerkiksi luomille kiinni, suosittelen ainakin itse esimerkiksi ripsiliiman käyttöä. liima siihe kohtaan mihin glitterit haluaa ja sit luomivärisiveltimellä hellästi taputtelee glitterit paikalleen. Tietty on olemassa glitterlinereita olemassa, joilla saa periaatteessa ihan saman efektin : )!
Pitää vaikka ens viikonloppuna taiteilla näillä jotain jännää..

Arkisin tosiaan aamuherääminen kun tuottaa tuskaa, niin en meikkiäkään yleensä jaksa tehdä monimutkaiseksi. Yleensä mennään beigellä ja mustilla kissarajauksilla ja mustilla varjostuksilla (pikkuisen draamaa jokaiseen päivään.. :D), mutta eräs päivä kokeilin tällästä hailakan violettia juttua rajauksilla. Ei mitenkään kauheen erikoinen, mut pistän nyt kuvan kuitenki x)!


Tajusin muuten just että oon hamstrannu ripsareita aika paljon.. Tällä hetkellä Lumenelta 2, Maxfacorilta 2 (toinen on melkein käyttämätön, ostin RUSKEAN vahingossa festarihulinoiden aikaan Kuopiosta, vai olikohan se toisiks edellinen kesä..) ja Maybellinelta 1. Ja kaks uusinta  Couleurs Naturen extra-volume -maskarat. Damn. Ja yks on tulossa vielä postissa! Hupsii..

short translation: Weekend went in coma and i drank my first cup of Glögi! <3 Post bring me some make up from Urban Decay, NYX and Jesse's Girl, Anytime and Luminelle. Love them.  In the pic is my basic eye make up what I did few days ago.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)