Sivut

sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Haastetta pukkas!

..Nimittäin Evil Fate Eternityn Sussulta :)!

tehtävänanto menee näin:

Valitse jokin nettikauppa ja kokoa sen valikoimasta mieleisesi pikkujouluasu. Haasta tämän jälkeen neljä henkilöä tekemään sama.

Kiertelin ja kaartelin koko sunnuntaipäivän varmaan kaikki suomen goottipuljut mutta oikeen yksinkään valikoima ei sopinut sellaiseen asuun, kuin mitä olin päässäni suunnitellut. Sääntöjä kiersin vähän ja otin Ebayn kohteekseni. En viittisinyt alkaa rajaamaan tarkemmin esimerkiksi kokoja, vaan olin julma ja valkkasin kuteet ja kamat ihan vaan puhtaasti ulkonäön perusteella. :D

Asusta tuli sitten aikas pin-up henkinen.. :) Ja hei, vaihteeksi punaista sen iän ikuisen suosikkini violetin sijasta! Punainen on kans aika jees. <3

Tässä tulee! :)

Punamusta rusetti-mekko on käsintehty. Kengät ovat Pleaserin Bordelloja molemmat, koru Alchemy Gothicin The Reliquary Heart (Pssst... Joulupukille vinkki!) laukun ja pitsiboleron merkkiä en tiedä. :) Ei puhuta siitä osaisinko noilla ylemmillä kengillä kävellä.. :--D!

Mitä tykkäilette?


Haaste menee


Mystral
LadyCarniwhore
Salla
Leena

vielä sunnuntaifiiliksiä tähän loppuun. Emilie Autumn on rakkauspakkaus.6 kommenttia:

 1. Tää haaste on kyllä sen verran kiva, että tän vois tehdäkin :)

  VastaaPoista
 2. Ja tosi ihanasti sopii kaikki yhteen tossa sun asukokonaisuudessa <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos! ^^ tee ihmeessä, tätä oli ihan mukava tehdä! Leikkiä Paintilla (omistaappa photoshop..) x)

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtava asu, ihania kenkiä :)

  VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)