Sivut

tiistai 2. marraskuuta 2010

Sweet Digi Skull Platforms of mine..?

Huomasin Facebookissa seikkailessani Brandos.fi-nettikenkäkaupan ilmoituksen bloggaajille suunnatusta kilpailusta, jossa voi blogitekstillä voittaa kyseisestä kaupasta 80 euroa kenkäostoksiin! Mikseipä siis itsekin osallistua :)

Miksi mie haluan Iron fistin kengät? No koska ne on ihania ja mie ja nuo kengät ois varmasti yhtä kuin täydellinen pari. Omistan tällä hetkellä vain säälittävän määrän korkkareita; yhden parin. Miettikää. YHDEN PARIN. Tälle olisi hyvä pian tapahtua jotain..  Eli, kengät tulis hyvään tarpeeseen satunnaiseen juhlintaan ja muuten vaan fiilistelyyn. Niin, ja siihen "mun-täytyy-opetella-kävelemään-korkkareilla"-operaatioon.. :) Ylioppilas-juhlissani jaksoin kävellä huimat 4h korkkareilla :D!

Iron fist on puhdasta rakkautta. Näin ekan kerran Iron fistin kenkiä joskus vuosi tai kaksi takaperin internetissä nettikauppoja ihmetellessäni. Mielestäni kenkien muotoilu ja ulkokuori on aivan loistavaa.  Olen jopa tavannut netissä Iron fistin kopioimiseen muilla kenkämerkeillä mut eihän sitä kukaan voi täydellisesti alkuperäistä paikata!

Nämä kaunokaiset olisi mun mieleen.. <3.
Iron Fist: Digi Skull Platform - Brandokselta


Olen mukana kilpailussa, jossa voit voittaa 80 e
kenkälahjakortin BRANDOS.fi -nettikenkäkauppaan
.
Kilpaile täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)