Sivut

sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Anti-stressful x-mas? Yeah, right.

Erehdyin eilen menemään sitten aamupäivästä joulushoppailemaan, ja jotenkin erehdyin luulemaan ettei ketään olisi missään. EIPÄ VISSIIN. Oli koko Joensuun keskusta täynnä populaa *_* alko melkeen ahdistamaan se ihmisten määrä. Sain kyllä 3/4 lahjasta hankittua..  Kameran raahaamista messiin en edes jaksanut ajatella, ja näytin kyllä varmaan aika pultsarille. :) Katsokaas, kun ulkona on kuin syväpakastuksessa ja kun tuut sisälle -> kauhean kuuma -> hikoaa->pipo pois ja sit on tukka pystyssä. Saatoin olla aika kaunis näky loppupäivästä. :D

Joululahjojakin on tullut hypisteltyä, mulle saattaa olla jtn mukavaa tulossa. :') Mut vielääää pitäs ens viikolla mennä shoppailemaan lisää. Vinkkejä, mikä on rauhallisin aika shoppailuun? Itse radiosta eilen automatkalla kuulin että illat, sekä aikainen aamupäivä olisi rauhallisimpa aikoja. Ruuhkaisin aika on kuulema kello 14-17 välillä (allekirjoitan. Olin juuri tämän kyseisen ajan kaupungilla, tulin tosin jo kello 11 cityyn hörhöilemään, ruuhkat alkoi heti puolenpäivän jälkeen)

Ps. Miksi just ne tuotteet, mitä vaikka Lindexin nettikaupassa on katsonut, EI TIETENKÄÄN ole siellä itse puljussa, vaikka ne VIIMEKSI (2 viikkoa sitten) olivat runsain määrin? :( Minun pehmeet paketit on vaiheessa..!! Ja hei, onko kukaan nähnyt sitä Burlesque-kirjaa missään myynnissä enää? Sitä missä on Dita Von Teese kannessa.. :) Vinkkejä tänne näiiiin.

translation. Shortly, I was shopping x-mas gifts yesterday and GOD HOW MUCH PEOPLE WAS ALSO  running around.. :DD And hey, why always when I start to dream of bying something, and it is on their online store, but not in the actual store (it was last time there, I swear! : D)?!
Has anyone seen the Burlesque-book, where is Dita Von Teese on the cover? Comment below if you know where I can buy it.. :) How is your christmas? Have you bought already all the gifts?

♥ Np. Muse- Resistance
edit:// kuvat weheartit.com


1 kommentti:

  1. suomalaisen kirjakaupan sivuilta löytyy Ditan kirjoja,katsoppas sieltä!<;
    anna

    VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)