Sivut

torstai 30. joulukuuta 2010

Feissari, naamakirja, äfbee, feispuukki.. aka Facebook

VAROITUS: SAATTAA SISÄLTÄÄ HUUMORIA JA SARKASMIA. ÄLÄ JATKA LUKEMISTA ELLET OLE HUUMORIA JA SARKASMIA YMMÄRTÄVÄ HENKILÖ. :)

...rakkaalla nettisivustolla on monta nimeä. Oon tässä monta päivää seurannut ihan huvikseni, ja myönnettäköön, on mulla tylsääkin ollut miten ihmiset siellä menettelee. Millasia statuspäivityksiä tulee, mitä ne sisältää ja millaset ihmiset niitä tekee.

Jep. Mulla on ollut taas liian tylsää.

Voisin lähestyä asiaa ihmistyyppien TOP 5 kautta...

Vittuuntuneet suurisuut : "voi ***** kun elämä oon taas perseestä" "Tää päivä on ihan scheissea"-tyypit kokevat asiakseen purskauttaa tilapäivitykseensä negatiivisen hyökyaallon. Samassa saatetaan kirota VR alimpaan helvettiin, kun se ei taaskaan kulje yhtään mihinkään. Sehän ei tosin talvisin ole mikään suurin ihme että juna on myöhässä vähintään sen tunnin, josta syystä postaukseen ilmestyy lisää pari huutomerkkiä, kenties jopa kirosanoja. Lisäksi päivän mokailut, ja failaukset voi laittaa samaan syssyyn. Kaikestahan toki pitää avautua julkisesti kaikille kavereille että hekin tietävät!

Yltiöpositiiviset  ajattelevat että kaikki on, anteeksi nyt vaan, mutta aina ihan helvetin ihanaa. Ulkona on joko toooosi kaunista (miljoona sydäntä tähän) tai koira on maailman ihanin ja lutuisin, elämä on ihanaa diipadaa. EI KOSKAAN mitään negatiivista, toistan. Ei. Koskaan. Myös oman loistavan, kenties orastavan tai jopa vakiintuneen, parisuhteen ns. "ihkuttaminen" kuuluu tähän kastiin. Hei pliis, jotain rajaa. Kanssaihmiset saa kohta sokeriöverit ja diabetekset samaan syssyyn! Jos suhde sattuu loppumaan, sitä ei kerrota vaan jatketaan elämän ihanuuden hokemista. Kaikkihan on edelleen aika ihanaa.

Arvoitukselliset statustpäivittelijät vaatisivat jonkinlaisen koodaajan tai agentin saadakseen selville mitä tässäkin statuksessa on nyt kyseessä. Asiat voi ilmaista toooodella ympäripyöreästi, esimerkiksi laittamalla statukseen vaihtelevia hymiöitä, kuten hymynaama, sydän, vihainen hymiö ynnä muuta sellaista. Myös salaiset projektit, joista kyllä mainitaan sisältöä paljastamatta. Projektien tai asioiden etenemisestä kyllä kerrotaan, mutta kellään, paitsi korkeintaan lähipiirillä on aavistus mitä on oikeasti meneillään. Luulen että en ole ainoa jolla on poltellut yksi jos toinenkin kysymyssana mielessä. Miksi, miten, milloin... Heidän ryhmänimekseen pitäisi oikeastaan antaakin Salaiset Kansiot tai vaihtoehtoisesti Salatut Elämät.

Ikuiset bailaajat keksivät kyllä syyn juoda/ottaa kuppia/olla gänässä/käydä lähibaarissa viikon jokaisena päivänä. Keskiviikko on pikkulauantai ja torstaihan on melkein jo perjantai! Joko elämä vaan ottaa päähän ja pitää päästä "vähän" nollaamaan, tai sitten on keikka luvassa ja siellähän ei tietenkään voi olla selvinpäin. Kuka hullu nyt selvinpäin olisi normaalina arkipäivänä. Juhlien jälkeen tietysti pitää jo tilittää kaikki edellisistä juhlista kuvamateriaalina, tai jopa videoina. Krapulapäissään kysellään että joskos sitä taas uuteen nousuun.. Heillä tuskin on olemassa statuspäivitystä, mikä ei koskisi Kuningas Alkoholia, tai ainakin se on urbaani legenda että heillä sellaisia olisi. Mielestäni heidän maksansa ansaitsivat Supersankari-tittelin!

Työntekijöiden ja opiskelijoiden statusrivit täyttyvät työpäivien pituuksista, tylsyydestä ja siitä miten se päivä onkaan taaskin niiiin pitkä. Joskus mukaan saattaa lipsahtaa erikoisesta asiakkaasta johtuva voivotus, kiroilu tai miksi sen nyt haluat nimetä. Opiskelijoiden päivät ovat tenttejä ja ties mitä kokeita täynnä, ja tuntuu ettei mikään vaan kiinnosta, valmistumisesta nyt puhumattakaan. Tämä ihmisryhmä yleensä vaipuu epätoivoon työaikoja ihmetellessä tai sitä miten päivät tuppaavat täyttymään ties mistä menosta. Kyllä se siitä, työmuurahainen. Kyllä se aurinko risukasaankin paistaa! Ehkä.


bonuksena Mitämullenytkuuluu-ihmiset. Heissä ei ole mitään kovin erikoista. He ovat niin sanotusti normaaleja, he päivittävät päivän kuulumisensa statukseen, missä oltiin, mitä tehtiin ja minne mentiin. On se elämä JÄNNÄ.

 kuva weheartit.comVoisin hankkia elämän. Mutta tunnistatteko te lukijat itsenne tai muita tästä? Sain idean tämän postauksen tekoon YleX:ltä, he lukevat siellä päivittäin top5 listoja erinäisistä asioista. Voisin lähettää tämän sinne!

14 kommenttia:

 1. Hauska idea ja totesinpas, että tuosta löytyy aika monikin mun kavereista xD Kaikkia ei voi miellyttää, sillei se yleensä menee.. Ja mä olen pikkasen jokasta noista, tosin mä en nykyään kirjottele sinne mtn, joten.. xDD

  VastaaPoista
 2. Yay! xD Mäkin varmaan, joskus on kyllä ihan pakko sensuroida omia ajatuksiaan naamakirjan ihmeellisestä maailmasta. Mustakin varmaan löytyy noita kaikkia!

  VastaaPoista
 3. Onneks kuulun noihin työntekijöihin, minkäs teet ku ei oo muuta elämää :D Et kiitti vitusti :D

  VastaaPoista
 4. Nani :'DDDD Ole hyvä <3 Alko ihan naurattaa kun muistin sen sun yhden statuspäivityksen, mitä en yhtään ajatellu (niinku sinuakaan) koko postauksen aikana :D:D Ai kamalaa.

  VastaaPoista
 5. Mä kuulun tohon tavis ja Salatut Elämät ryhmään :D Ja tätä oli mahtava lukea, heti aloin luokitella etusivulta kavereitani tän jaon mukaan. Sä olet tosi lahjakas kirjoittamaan! :)

  VastaaPoista
 6. Tää oli aivan loistavasti kirjotettu ! :DDD Sai hymyn huulille ja mieleen putkahteli lähipiirin ihmisiä joka lauseen kohalla

  VastaaPoista
 7. Miss Angel ja Ravage, kiitos! :) Mukava kuulla että tykkäsitte lukea. Ajattelinkin että tommoisia ihmisiä löytyy suurinpiirtein jokaisen kavereista. :D

  Nani, no joku se oli mun 277:stä kaverista sun lisäksi :D tai jotain ;>

  VastaaPoista
 8. Minä olen tuo työntekijä! =D kuvaus istuu täydellisesti muhun =D ja kyllä tuosta muutama fb kaverikin löytyy.. =) ehkä noin puolet? >.<

  VastaaPoista
 9. Mä kuulun ehkä noihin taviksiin ja omien kissojen ihkuttajiin :D

  VastaaPoista
 10. Henni, musta sä kuulut taviksiin :)

  VastaaPoista
 11. Oon iha samaa mieltä näistä :D Varsinkii noi "salatut elämät" on raivostuttavia. Sitten ku joku kysyy jotain aiheesta ni vastataan vielä "no tuu meseen, en kehtaa huudella täällä kaikille." huooh... Ja toine just nuo joiden pitää raportoida kaikki leivän syömiset ja paskalla käymiset -.-
  Mut tää oli hyvä! Tälläne oli muistaakseni jossai lehessäkin joskus, mut tää oli kyllä hauskempi :)

  VastaaPoista
 12. Hehhee! :D Olipas osuva ja hauska juttu tämä. Tunnistaa kyllä itsensä ja monen monta kaveria tuolta.

  VastaaPoista
 13. :D Hasuka tämä. ite kyll tulee postailtuu vaik mitä faceen. Mutta mua kyllä välillä myös vähän ärsyttää kun lehdessä tai jossai on tämän tyylisiä juttuja. Siis miksi pitää lukea toisen juttuja jos ne on niin anaalista oikeesti? :D Mutta respectit vaan, että olet jaksanut tälläisenkin kirjoittaa. Btw pakko sanoo sul on hieno blogi :)T. Gothic

  VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)