Sivut

torstai 30. joulukuuta 2010

Something about the gifts

Jepjep. Joulu oli ja meni, miten musta tuntuu että se menee jokavuosi yhä vaan nopeammin ohitse, ja yhä aikaisemmin joulua aletaan hehkuttamaan? Itse kuulun tähän ihmisryhmään joka hankkii joululahjat melkeimpä viimetingassa, vaikka ideat on saatu aikoja sitten. Tässä asiassa pitää petrata ensi jouluna.. :)
Mitä sain lahjaksi sitten?

Finlaysonin viininpunaiset Juhla-nimiset puuvillasatiini lakanat, jotka ovatkin tossa kuvan taustana. IHANAN PEHMEÄT. *____*
Tuoksujakin tuli, toivomani Escadan Absolutely me tuoksu (jonka, kävin kyllä itse ostamassa hillittömissä Sokoksen jouluruuhkissa......huokaus) Christina Aguileran Royal desire-setti, jossa tuli mukana 30 millilitraisen tuoksun lisäksi vartalovoide ja tuo kuparinruskea rusetilla (sydämiä tähän) varustettu iltalaukku.  Vielä kun jostain löytäisi sen täydellisen pikkumustan mekon joiden kanssa tuon tyyppisiä clutch-laukkuja voisi pitää. Tiia Vanhatapionkin Mamie-clutch multa on jäänyt käyttämättä...

Lisäksi Babyblissin fööni ja itselleni etukäteen hommailtu 88-paletti huutiksesta. Merkistä ei mitään haisua, mutta ihan hyvät nuo värit on. 8)
Pörrösukkia ja lapasia ei ole koskaan liikaa, nimim. talvella aina sormet ja varpaat jäässä.. Noiden lisäksi tuli ihan kamalasti suklaata.

Huomenna pitäisi lähteä sitten uuttavuotta juhlistamaan ja entisen luokkakaverin synttäreitä siinä samassa. Mä en tiedä yhtään mitä mä puen päälle, kriiisiiii.. :D Pöhpöh. Kyllä mä vielä jotain keksin! Mutta onneksi pääsen huomenna lempipuuhaan, meikkaamaan! ^_^


Loppuun vielä päivän fiilisbiisi. Jotenkin alakuloinen fiilis ollut alitajunnassa, en oikein tiedä miksi. :oMitkä on teidän lempparijoululahjat ja päivän fiilikset? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)