Sivut

maanantai 31. tammikuuta 2011

Baby I was born this way

Iltaa rakkaat kanssabloggailijat ja lukijat! :)

Ajattelin tänne päivitellä pitkästä aikaa kuulumisia! Viimepäivät ovat menneet, etenkin arkipäivät sujuvasti kuviossa töihin-kotiin-töihin-kotiin.. :D Vaikka aherrankin töissä (työharjoittelussa) ahkerasti, tuntuu etten oman elämäni suhteen saa mitään aikaiseksi. Pitäisi miettiä kevään kouluhakemisia, valmistua vielä tänä keväänä, bloggailla tänne jotain jännää ja kaikkea. Haluaisin ennen kaikkea uusia seikkailuja.

Onneksi sen tiedän, että kovasti noi meikkailu ja kosmetiikkapuolet kiinnostaa, eli jos rahoituspuoli vaan luonnistuu niin olis kiva mennä opiskelemaan kosmetologiksi ja maskeeraaja-meikkaajaksi. Stylistin hommat kiinnostais kans! Pukuompelijaa oon kans miettinyt, mutta saa nähdä! Äitini ehdotti mulle lisäksi myös puheterapeutin ammattia, mut netissä tutkittuani asiaa totesin että useamman vuoden yliopisto opinnot ei ehkä olis ihan sitä unelmaa.. :D



Parit kirjaostokset tähän väliin!





 Burleskin paluu kirjan on kirjoittanut Michelle Baldwin ja Lady GaGa-kirjan on kirjoittanut Maureen Callahan :) Hitsi tuo viimeinen kuva pikku Stefani Joanne Angelina Germanottasta on niiiiiiiin cute. Tomera pieni nainen! : D<3 Burleskin paluu on kirjana huomattavasti parempi, kun jälkimmäinen. Jotenkin jäi semmonen maku tosta, että suurin osa juu on varmaan totta, mutta semmonen juorutoimittajan sivumaku siitä jäi. Sellainen että kuulema tehtiin näin ja erään lähteen mukaan kävi myös näin. Odotan mielenkiinnolla sitä, jos Gaga julkaisee oman versionsa elämänkerrastaan joku päivä!

Ja otsikkoon viitaten, seuraava sinkku kyseiseltä artistilta ilmestyy jo ensi kuussa! 8D

Taisin muuten tilata äsken Backstreetiltä kivoja juttuja, mutta niistä lisää myöhemmin! ;)

Ps. Tuota Burleskin Paluu-kirjaa suosittelen kaikille burleskista  kiinnostuneille :)!

4 kommenttia:

 1. Nti. on varsin näppärä käsistään noiden meikkien kanssa, joten eikun vaan siitä ammattia itselleen hankkimaan, jos homma vain kiinnostaa. Kun on vain yksi elämä elettävänä, niin kannattaa tavoitella unelmiaan, eikä tyytyä yhtään sen vähempään! Raha..yms. asioilla on aina tapana järkkääntyä, joten pidä kiinni siitä mitä oikeasti haluat, äläkä jätä niitä unholaan tuollaisten seikkojen takia! :)

  VastaaPoista
 2. Uus lukija tervehtii!
  Tai no uusi ja uusi, ryhdyin lukemaan tätä jo aiemmin, mutta jostain syystä olin vissiin pudonnut listoilta. Nyt tilanne on korjattu :)

  Itse olen opiskellut meikkaaja-maskeerajaksi ja meillä oli ainakin osamaksuvaihtoehto. Nyt opiskelen kosmetologiks (kosmettiikkaneuvojaks oisin varsinaisesti halunnu), vaikkakin tällä hetkellä opinnot on hieman jäissä sairasloman takia.

  VastaaPoista
 3. Nanib, kiitos rohkaisusta! <3

  S, tervetuloa joukkoon! ^^ Onko ne koulut olleet mukavia ja mieleisiä, ja missä koulussa olit/olet? :)

  VastaaPoista
 4. Uuh, unohin vastata tähän aiemmin!
  Se yksityinen meikkaaja-maskeerajakoulutus oli enemmän mun mieleen kuin amiksen kosmetologipuoli, vaikka siinäkin oli vikoja ja parannettavaa. Iso ongelma oli esim. se, että sitä koulua johtaa mies, joka ei tajunnu aiheesta kyllä kovinkaan paljoa ja kaikki tehtiin euronmerkki silmissä. Jos se meidän naisopettajamme olisi saanut päättää käytännön asioista, niin koulutus olisi varmasti ollut kattavampi. Ja opetus olisi saanut kestää pitempään, alle puolessa vuodessa ei ehdi kaikkea mitä haluaisi.
  Amiksessa taas keskitytään hyvin paljon jalkojen ja kasvojen hoitoon. Meillä oli alkusyksystä hierontaa ihan kyllästymiseen asti, meikkileikkejä siellä siis on melkoisen vähän. Vuodatus, vuodatus :D

  VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)